Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Son notu okuduktan sonra şşok oldum resmen
Pardon da eşinizi nasıl bi maduriyete uğratcaksnız? Öldükten sonra ahlaksızlğnı ve dengesizlğni falanmı ilan ediceksiniz adamın.. pess.

Adama empati yaptim resmen.
Dovuyor yine gitmiyorsunuz. Oldurmekle tehdit ediyor bosanmak icin gerekcesi yok diyorsunuz.
Nafaka icin mi butun bunlar?
Cok mu zengin kocan?

Sizin yaşadıklarınızdan pisikolojinin cidden bozulmuşta aileniz nasıl kabul ediyor dayak yemenizi, benim kv.kp. de evlendigimde vizem çıkana kadar onlarda kalmamı söyledi, ailem beni gelip götürdü, ne oldu hiç birşey iş kocada bitiyor, sizinkinde akıl yok, akıl olsa kimse ögretemez.Biran önce ayrılın yoksa canınızdan olacaksınız.Ama aileniz sizi kabul etmeyerek bu yola itmiş.

Yazım tarzı,emrivaki cümle kurulumları , bdv nin en çok açılan konusunun olması bana boşanmayı altın tepside sunmayın tarzı kışkırtıcı uslubu,bu kadar karşı tarafı hayretler içinde bırakacak cevaplarla yazılması nedeniyle fake olduğunu bir ben mi düşünüyorum pis kötü art niyeli cısss birimiyim ben yaw

+1000

Hâlâ boşanmanın namus kirliliği olacağını düşünen cahillere en büyük örneksiniz. Namus beyindedir, ayrıca boşanmış kadınlara da hakaret ediyorsunuz. Can tehlikeniz var ve benim kabahatim yok eşim beni boşuyor diye üzülüyorsunuz. Bu tip zihniyette olan insanlara herşey haktır. Sizin istediğiniz gibi cevap vereyim, ya köle olursunuz yada ölürsünüz. Tercih sizin. Eşini psikoloğa götürmek yerine, kendin gitsen daha iyi olur.

eşinden ayrılanlar milletin ağzına sakız mı oluyor ne biçim düşünceler bunlar
Kendi vaktiyle bosananlarin iyi dedikodusunu yapmış olmalı ki aynı duruma düşmekten ölmekten daha çok korkuyor.

Kafana aldığın darbeler hasar bırakmış
Ya kadın derdini anlatmış nedir bu itham?
Nekadar ukala ukala cevaplar veriyosunuz arkadaş..
Sizin gibi düşünmediği aynı tepkileri vermediği icin kadıncağıza bu cevabı veremezsiniz..
Sizin kafanız darbesiz hasarlı olmasa bukadar kırıcı konuşmadan önce düşünmeyı fikir ederdiniz..
Kimseye takılmayım diyorum kendimi tutamıyorum..
Bu cevabıda kaç kişi beğenmiş resmen pes yani..

Kisilik bozuklugu mu var esinizde anlamadim ama buna benzer bir sey olmasi lazim. Acil tedavi gorsub. Bunu mahkemeden talep edin ve ayrica sartli bosanin. Butun haklarinizi alin.

Hirs yapip ayrilmazsaniz cok yazik olur gencliginize. Bu berbat donemden kurtarin kendinizi. 1 tane hayat var yasanacak, onemseyin

Bu düşünce yapisiyla nasil evlendiniz acaba..
Adam siddettin alasini yapıyor bu adam karaktersiz.
Ya size ne demeli..
Konyaliyim. Evlilik yapısini cok iyi biliyorum.
Siz güzel esinizde yakisikli ve zengindi degil mi? Evlendiniz dört dortlük dosediniz evinizi.. bosanirsaniz simdi elalem ne der..
Erkek tarafi bastan kizi bi alalim alistiracagiz der, kiz tarafi da kendimi asla ezdirmem deyip munasip olan isi ziyareti bile yapmaz. gerilsin gerilsin sonra kopsun ipler..

(Nickiniz bile kendimi ezdirmemmis mesajin sonunda farkettim.)

Kendimi ezdirmem deyip siz kendinizi eziyorsunuz.
6 ayda Boşanma raddesine gelen bir evliligi surdurerek ne yapacaksınız Allah askina?..
Ama ne olur biliyorum ben sehrimi..kiz alti ayda bosandi deyip laf cikarsa diye endiseliniyorsunuz..
Allah askina cikarsa ciksin. siz asaletinizi koruyup bir sey demezseniz kimin hakli kimin haksiz oldugu hak ve halk nazarinda ortada olur.

Kadın derdinimi anlatmış peki öyle diyelim niye boşanan kadınlara namussuz iması yapmış bu konunudada hak veriyosunuz sanırım. Bu kadın kafayı yemiş resmen burda anlattıkları akıl alır gibi değil ya herkesle dalga geçiyor yada gerçekten akli başında değil ve sizde onu savunuyorsunuz inanilmaz yani takıldığınız cümleyi yazan arkadaşı tebrik ederim sonuna kadar haklı hakli yine soylyrm haklı.

İsmin kendimi ezdirmem ama ezilcek yanın kalmamış bacım adam seni uykuda öldürürüm diye planını anlatıyo sen özgürlügnü vermem diyosun ozaman dayaga devam

yorum yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. sanırım yaşında 25 den cok değil pek olgun değilsin çünkü.. başlığa sebepsiz yere yazmışsın ama adamın kendine göre saçma sapanda olsa sebepleri çok ve sende ya ayak uyduracaksın yada öleceksin 2+2 4 eder vesselam.
sen baba evine döndü dedirtmem yazmışsın ya sen eger beklersen sadece daha fazla dayak yiyip eğer ölmez sağ kalırsan kucagında birde bebeyle tıpış tıpış döneceksin baba evine işte asıl o zaman gör sen sakız olmayı.
aklını başına al ve inadı bi kenara bırakarak delil topla ve kurtul. illede eşyamda eşyam diyorsan darp raporunu savcılığa götür uzaklaştırma verdir sende kilidi değiştirip evinde otur oda gitsin bakalım anası babası dıdısı ona kaç gün bakacak? iyide bi avukat tut çocuk olmadan kurtul bu yazdıklarımıda yabana atma

Ay içim şişti. Kocan seni niye boşuyor, sen onu boşasana. Şu anlattıklarını bir saniye yaşasam durmam. Seninle eşi olasın diye evlenmemiş bu adam, sülalesine hizmetçilik edesin diye evlenmiş, yapmayınca da dövmüş. Sen hala mendil falan diyorsun bacım. Git bu anlattıklarını mahkemede anlat, al tazminatını, vur tekmeyi kıçına yolla gitsin. Yani boşamıycam dese hala şu adamla aynı eve girecekmişsin gibi yazmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…