Kocam sebepsiz yere boşanacak.

Belki gerçekten aklı başında değil arkadaşın
Belki psikolojik sorunları var belkide dalga geçiyor.
Yasadıı hayat, davranış biçimi bizi ilgilendirmez.
Biz sadece yorum yapabiliriz,eleştirebiliriz herneyse ama hakaret edemeyiz,buna hiçkimsenin hakkı yok..
Konuya girdim konu sahibin yazdıklarını okudum,hemen ilk yorumda gördüğüm saçmalığa kayıtsız kalamadım kusura bakmayin..
Bu nedir arkadaş,bira saygi yahu.

İşte size acı gerçek konu sahibinin kendisine saygisi olmayınca kimseninde ona saygısı olmuyor malesef . ve bosanmış bayanlara hakaretvari konuşan biride saygıyı asla haketmiyor

Son 4aydır böyle diyorsun zaten 6ay olmuş.
Boşanıp babanın evine dönünce noluyo millet mi verdi canını?
Namus bu diyorsunda kocadan boşanmak namussuzluk mu oluyo! Lafını sözünü tart da konuş!
Haklı sebep sende var boşanmak için ama koca olsunda varsın katil olsun zihniyetinde olunca insan böyle oluyor herhalde.
Eşi öldürmüş diye sakız olmak daha iyidir lafına söyleyecek hiçbirşeyim yok.bu laftan sonra o koca ne yapsa müstehak

İşte size acı gerçek konu sahibinin kendisine saygisi olmayınca kimseninde ona saygısı olmuyor malesef . ve bosanmış bayanlara hakaretvari konuşan biride saygıyı asla haketmiyor
Iyi saygısızca hakaret etmeye devam edelim ozaman..Hatta kocasından önce öldürüp gömelim..
Hep birlikte daha mantıklı çözümler sunup cahil düşüncelerinden vazgeçirebiliriz mesela?
Biraz daha duyarlı yaklaşalım
Türkiyede binbir çeşit insan,birsürü farklı yetişmiş kültür var.
Bunun kafasıda böyle çalışıyor size derdini anlatiyorsa sizde daha farkli çalışmasını sağlayın..
Belki bi insan beynini ve hayatını kurtarmiş olacaksınız böylelikle.
Ama dalga geçmeden,hakaret etmeden

Boşan kurtul Allah'a havale et o daha güzel cezalandırır.İntikam alacağım diye kendinizi yıpratmayın

Bırak boşansın hatta sen yarın git dava ac . Bu ne ya sinir oldum bak şimdi !
Yok anneme gidip günde iki kere yemek yapacaksın , hep oturmaya gidilecek oldu canim ! ne diye evlenir böyle beyni büyümemiş insanlar anlamam .

Ne dersen de bildigini okuyan bi insan için hicbisey yapilamaz umarım fake dır zira sonu hiç iyi değil

çoğunluk olarak bizim böyle davranan siddet yanlısı bir adam karşısında sunacağımız akıllıca bir çözümümüz yok o evde bir anlık cinnete kurban gidip canından olmasından korkuyoruz zira yazım dili ve tavrından kendininde gayet saldırgan olabileceği açık vurma anında vurma kufre cevap verme vs oldugunda adamın bir anlık siniriyle zarar görebileceğini düşünüyoruz sizin o vebali alacak öneriniz varsa buyrun sunun size karışacak değiliz
ayrıca üyenın uyelıgını bugun alısı nıckı yazım dili vs birçok kişide fake izlenimi uyandıracağından bu tarz yorumlar olacaktır hepsine savunma yazarsınız biri tersler kendi sinirinizi bozulur o kendi basının caresıne bakar emin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…