- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Kendimiezdirmem
-
Belki gerçekten aklı başında değil arkadaşınKadın derdinimi anlatmış peki öyle diyelim niye boşanan kadınlara namussuz iması yapmış bu konunudada hak veriyosunuz sanırım. Bu kadın kafayı yemiş resmen burda anlattıkları akıl alır gibi değil ya herkesle dalga geçiyor yada gerçekten akli başında değil ve sizde onu savunuyorsunuz inanilmaz yani takıldığınız cümleyi yazan arkadaşı tebrik ederim sonuna kadar haklı hakli yine soylyrm haklı.
Kafana aldığın darbeler hasar bırakmış
İşte size acı gerçek konu sahibinin kendisine saygisi olmayınca kimseninde ona saygısı olmuyor malesef . ve bosanmış bayanlara hakaretvari konuşan biride saygıyı asla haketmiyorBelki gerçekten aklı başında değil arkadaşın
Belki psikolojik sorunları var belkide dalga geçiyor.
Yasadıı hayat, davranış biçimi bizi ilgilendirmez.
Biz sadece yorum yapabiliriz,eleştirebiliriz herneyse ama hakaret edemeyiz,buna hiçkimsenin hakkı yok..
Konuya girdim konu sahibin yazdıklarını okudum,hemen ilk yorumda gördüğüm saçmalığa kayıtsız kalamadım kusura bakmayin..
Bu nedir arkadaş,bira saygi yahu.
Son 4aydır böyle diyorsun zaten 6ay olmuş.Asla babamın evine dönüp eşinden ayrılmış diye kimsenin ağzına sakız olmayacağım.Eşi öldüemüş diye sakız olmak daha iyidir.Namus bu.İş çığrından çıktı.Namusum bu benim asla boşanmıyorum.Merak etmeyin akıl ve fizik sağlığım iyi.Hiçbirşey yapamaz yaparsa hapislerde sürünür.Karısını boşayan haklı sebep sunmalı.Sebep neymiş sırf kölelik yapmıyorum diye.Adam gibi evine eşine sahip çıkacak .Anne baba ile hanım arasındaki farkı anlayacak.Belediyenin aile danışma kısmına başvuracağım.Psikoloğa götürteceğim.Bu adam böyle değildi son dört aydır böyle .Büyü bile yapılmış olmasından şüphem var.
Iyi saygısızca hakaret etmeye devam edelim ozaman..Hatta kocasından önce öldürüp gömelim..İşte size acı gerçek konu sahibinin kendisine saygisi olmayınca kimseninde ona saygısı olmuyor malesef . ve bosanmış bayanlara hakaretvari konuşan biride saygıyı asla haketmiyor
Ne dersen de bildigini okuyan bi insan için hicbisey yapilamaz umarım fake dır zira sonu hiç iyi değilIyi saygısızca hakaret etmeye devam edelim ozaman..Hatta kocasından önce öldürüp gömelim..
Hep birlikte daha mantıklı çözümler sunup cahil düşüncelerinden vazgeçirebiliriz mesela?
Biraz daha duyarlı yaklaşalım
Türkiyede binbir çeşit insan,birsürü farklı yetişmiş kültür var.
Bunun kafasıda böyle çalışıyor size derdini anlatiyorsa sizde daha farkli çalışmasını sağlayın..
Belki bi insan beynini ve hayatını kurtarmiş olacaksınız böylelikle.
Ama dalga geçmeden,hakaret etmeden
Mantıklı düşünemiyorsun demek istemiş sanırımdemek istediğinizi vallahi anlamadım ben, ne demek istediniz?
Neymiş kız enteresan olan?Bakın şimdi çok enteresan
çoğunluk olarak bizim böyle davranan siddet yanlısı bir adam karşısında sunacağımız akıllıca bir çözümümüz yok o evde bir anlık cinnete kurban gidip canından olmasından korkuyoruz zira yazım dili ve tavrından kendininde gayet saldırgan olabileceği açık vurma anında vurma kufre cevap verme vs oldugunda adamın bir anlık siniriyle zarar görebileceğini düşünüyoruz sizin o vebali alacak öneriniz varsa buyrun sunun size karışacak değilizIyi saygısızca hakaret etmeye devam edelim ozaman..Hatta kocasından önce öldürüp gömelim..
Hep birlikte daha mantıklı çözümler sunup cahil düşüncelerinden vazgeçirebiliriz mesela?
Biraz daha duyarlı yaklaşalım
Türkiyede binbir çeşit insan,birsürü farklı yetişmiş kültür var.
Bunun kafasıda böyle çalışıyor size derdini anlatiyorsa sizde daha farkli çalışmasını sağlayın..
Belki bi insan beynini ve hayatını kurtarmiş olacaksınız böylelikle.
Ama dalga geçmeden,hakaret etmeden
Mantıklı düşünemiyorsun demek istemiş sanırım
Hmm evetArkadaşın düşünce sistemi
Hmm evetnasıl bir psikoljideyse artık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?