Kocam sevgiliyken beni aldatmış?

tibitii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
51
26
3
31
Merhaba arkadaşlar
3 yıl sevgililik yaşadık 1 yıldır evliyiz hatta bugun evlilik yıldönümümüz, bu 3 yılın 1 yılı yanyana 2 yılı uzak mesafe ilişkisiydi tayini şırnaga çıkmıştı, o günü hatırlıyorum normalde dagda görev yapıyor merkeze inmişti sınav için neyse traş oldu falan akşamda dediki bana arkadaşlarla okey oynayacağız bende tamam dedim, 2 saat sonra yazmıştım cevap yok neyse bekledim aradım ikinci aramada açtı gürültülü bir yer ordan bir kadın o kim ya aç telefonu ahmett dedi o sıra telefon kapandı, neyse aradım yok,mesaj attım kadın vardı aldattın falan diye engelledim. neyse bu sonrasında yalvar yakar ulaştı arkadaşımın yanındaki kızdı dedi cıvıklık yaptı falan, kızın numarasını ver falan derken ben inandım, az öncede şeytan dürttü telefonunu kurcaladım ama nasıl kurcalama telegram yükledim eskiden kullanırdı,meger o akşam kızla buluşmuş ben hıçkıra hıçkıra ağlarken hatta kız diyorki o karıyı engelledinmi buda evet aramaz diyor ekran at diyor buda of daha yeni tanıştık bir dur diyor cizrede nasıl buldunda buluştun sizce bu mevzuyu açıp güzelce kavga edeyimmi şimdi yanımda uyuyor ama bir kaşık suda şuan boğa bilirim sizce ne yapayım a dostlar?

İlk sene yanımdaydı iki seneyi bilemem
Bilemem diye bir şey yok bacım. Evli ol ya da sevgili ol fark etmez bir kere aldatan tekrar aldatıyor karakterinde olduğu için. ''Sevgiliyken olmuş'' diye normalleştirme yani boşuna. Sende farkındasın zaten sadece sevgiliyken aldatmamıştır emin ol. Bu tip karakterde olan insanlar ben evlendim artık yapmam demiyor yani.

Yani sevgiliyken aldatılıp affetmişsiniz zaten ama sonradan yapılan muhabbet çok saygısızca.neyin ne olduğunu anlatarak yapsa kız da gak iddia edemezdi.

evliyken yapmadı eminim ama yapmayacağı gerçegini degiştirmez

Yani sevgiliyken aldatılıp affetmişsiniz zaten ama sonradan yapılan muhabbet çok saygısızca.neyin ne olduğunu anlatarak yapsa kız da gak iddia edemezdi.
aldatmadıga inandırdı profesyonelce yoksa affetmezdim kanıtım yoktu

evliyken yapmadı eminim ama yapmayacağı gerçegini degiştirmez
Daha sevgililik döneminde dağ başında malum yerlerini tutamamış kız bulmuş bu kadar emin olmayın. Neler gördüm ''kocam evden işe işten eve'' diyip aldatılan. Sizin kocanızın da yapısı belli. Bu tiğler evli olduğu zaman daha dikkatli olur aynı evde yaşadığınız için. Telefonda iz bırakmaz ona güvenmeyin yani.

Siz de yani kendinize dert aramayin. Aldattigi besbeslliyken yalanina inanmisssiniz arkadasinin yanindaki kiz ciivklik yapiyo diye kimse telefonu sevgilisijin yuzune kapatip acmamazlik yapmaz azcik mantigi olan bunu bilir. Sirf devam etmek icin hic bir mantik kirintisi sorgulama yok ne zaman evlenip kendinizi garanti goruyorsunuz o zaman sorun cikmartmak akliniza geliyor yani boş seyler

Maalesef bu, buz dağının bir yüzü. Daha sizin yakalamadığınız neler vardır. Adam dağ başında bile aldatmayı başarmış.

Tam anlamadım o sesini duyduğunuz kadınla ilişkisi devam etmiş mi yazışma zamanıyla baktığınızda uzun bir ilişki mi olmuş?
Valla aldatılmışsınız kanıt mı lazım kim o diye konuşan birini duymuşsunuz susmuşsunuz.
Şimdi hesap sorsanız boşanacak mısınız ?

Dürtüsel.
Acımasız.
Yalancı.

Sadakat değeri; "Heyecan ve tatmin duygusu için herşeyi yaparım. " diye düşünüyor.

Yarın Tanrı korusun hasta olduğunuzda içinizde borular, kollarınızda iğneler varken başkasını kandırıp günlük evi kendi evi gibi tanıtıp görüşmeyeceğinden insan nasıl emin olur ki.

Birde şu tiplerden "Kadınla yatmak için para vermem onu kendim yalanlarıyla baştan çıkarırımcılardan"

Böylesi double heyecan arıyor yakalanma korkusu, yasak korkusu, kötü birşey yapma korkusunu iliklerine kadar hissetmek istiyor çünkü sanırım seri kattillerde olduğu gibi normal duyguları pek az yaşadığı için ekstrem duygular arıyor .
Bence;
Bu daha aldatır hatta 2 hafta annene git eve hemen kadın atar. O zaman kanıt toplar yüklü bir tazminat talep edebilirsin.

Adam dağ başında bile birini bulup aldatmış, pes.. Şimdi şunu kabul edelim. Siz aslında aldatıldığınızın farkındaydınız ama ona inanmak istediğiniz için inanmayı tercih ettiniz. Yoksa sizde bal gibi aldatıldığınızı biliyordunuz.
Gelelim şimdiki zamana. Boşanmayacaksanız bu olayı açıp tartışmaya gerek yok. Ama bu adam dağ başında bile aldatacak ortam bulabildiyse kendine müsait bulduğu zamanlarda orada neler yapar gerisini siz düşünüyorsunuzdur zaten. Bu konu ve olay sizi yiyip bitirecek, güven duygunuz kalmayacak. Ama boşanmayı göze alamayacağınız içinde ilişkiye devam edeceksiniz. Kabullenmeye bakın o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…