İlk sene yanımdaydı iki seneyi bilememDağ başında aldatan 3 senede neler yapıyordur kim bilir
Bilemem diye bir şey yok bacım. Evli ol ya da sevgili ol fark etmez bir kere aldatan tekrar aldatıyor karakterinde olduğu için. ''Sevgiliyken olmuş'' diye normalleştirme yani boşuna. Sende farkındasın zaten sadece sevgiliyken aldatmamıştır emin ol. Bu tip karakterde olan insanlar ben evlendim artık yapmam demiyor yani.İlk sene yanımdaydı iki seneyi bilemem
Yani sevgiliyken aldatılıp affetmişsiniz zaten ama sonradan yapılan muhabbet çok saygısızca.neyin ne olduğunu anlatarak yapsa kız da gak iddia edemezdi.Merhaba arkadaşlar
3 yıl sevgililik yaşadık 1 yıldır evliyiz hatta bugun evlilik yıldönümümüz, bu 3 yılın 1 yılı yanyana 2 yılı uzak mesafe ilişkisiydi tayini şırnaga çıkmıştı, o günü hatırlıyorum normalde dagda görev yapıyor merkeze inmişti sınav için neyse traş oldu falan akşamda dediki bana arkadaşlarla okey oynayacağız bende tamam dedim, 2 saat sonra yazmıştım cevap yok neyse bekledim aradım ikinci aramada açtı gürültülü bir yer ordan bir kadın o kim ya aç telefonu ahmett dedi o sıra telefon kapandı, neyse aradım yok,mesaj attım kadın vardı aldattın falan diye engelledim. neyse bu sonrasında yalvar yakar ulaştı arkadaşımın yanındaki kızdı dedi cıvıklık yaptı falan, kızın numarasını ver falan derken ben inandım, az öncede şeytan dürttü telefonunu kurcaladım ama nasıl kurcalama telegram yükledim eskiden kullanırdı,meger o akşam kızla buluşmuş ben hıçkıra hıçkıra ağlarken hatta kız diyorki o karıyı engelledinmi buda evet aramaz diyor ekran at diyor buda of daha yeni tanıştık bir dur diyor cizrede nasıl buldunda buluştun sizce bu mevzuyu açıp güzelce kavga edeyimmi şimdi yanımda uyuyor ama bir kaşık suda şuan boğa bilirim sizce ne yapayım a dostlar?
evliyken yapmadı eminim ama yapmayacağı gerçegini degiştirmezBilemem diye bir şey yok bacım. Evli ol ya da sevgili ol fark etmez bir kere aldatan tekrar aldatıyor karakterinde olduğu için. ''Sevgiliyken olmuş'' diye normalleştirme yani boşuna. Sende farkındasın zaten sadece sevgiliyken aldatmamıştır emin ol. Bu tip karakterde olan insanlar ben evlendim artık yapmam demiyor yani.
aldatmadıga inandırdı profesyonelce yoksa affetmezdim kanıtım yoktuYani sevgiliyken aldatılıp affetmişsiniz zaten ama sonradan yapılan muhabbet çok saygısızca.neyin ne olduğunu anlatarak yapsa kız da gak iddia edemezdi.
Daha sevgililik döneminde dağ başında malum yerlerini tutamamış kız bulmuş bu kadar emin olmayın. Neler gördüm ''kocam evden işe işten eve'' diyip aldatılan. Sizin kocanızın da yapısı belli. Bu tiğler evli olduğu zaman daha dikkatli olur aynı evde yaşadığınız için. Telefonda iz bırakmaz ona güvenmeyin yani.evliyken yapmadı eminim ama yapmayacağı gerçegini degiştirmez
Boşanmayacaksanız konusunu açıp yine affediyorum seni modu yaşatmayın adama evlilik yıl dönümünüzde
haklısınızzBoşanmayı düşünmüyorsan; ortalığı ayağa kaldırıp sonra affedip , ileride nasılsa karım affediyor diye bu işleri rahatlıkla yapabilirim yıldönümü hediyesi vermeyin.
Maalesef bu, buz dağının bir yüzü. Daha sizin yakalamadığınız neler vardır. Adam dağ başında bile aldatmayı başarmış.Merhaba arkadaşlar
3 yıl sevgililik yaşadık 1 yıldır evliyiz hatta bugun evlilik yıldönümümüz, bu 3 yılın 1 yılı yanyana 2 yılı uzak mesafe ilişkisiydi tayini şırnaga çıkmıştı, o günü hatırlıyorum normalde dagda görev yapıyor merkeze inmişti sınav için neyse traş oldu falan akşamda dediki bana arkadaşlarla okey oynayacağız bende tamam dedim, 2 saat sonra yazmıştım cevap yok neyse bekledim aradım ikinci aramada açtı gürültülü bir yer ordan bir kadın o kim ya aç telefonu ahmett dedi o sıra telefon kapandı, neyse aradım yok,mesaj attım kadın vardı aldattın falan diye engelledim. neyse bu sonrasında yalvar yakar ulaştı arkadaşımın yanındaki kızdı dedi cıvıklık yaptı falan, kızın numarasını ver falan derken ben inandım, az öncede şeytan dürttü telefonunu kurcaladım ama nasıl kurcalama telegram yükledim eskiden kullanırdı,meger o akşam kızla buluşmuş ben hıçkıra hıçkıra ağlarken hatta kız diyorki o karıyı engelledinmi buda evet aramaz diyor ekran at diyor buda of daha yeni tanıştık bir dur diyor cizrede nasıl buldunda buluştun sizce bu mevzuyu açıp güzelce kavga edeyimmi şimdi yanımda uyuyor ama bir kaşık suda şuan boğa bilirim sizce ne yapayım a dostlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?