Kocam sevgiliyken beni aldatmış?

Yanımda arkadaşımın kız arkadaşı çocukluk yapıyor bahanesine inanan insan her şeyi affeder çok da sorun etme. Bir de durdun durdun 1. Yıldönümünde mi aramak sorun çıkarmak aklına geldi

Ya tamam adam aldatmış da hani yeni tanıştığı bir kadın onunla böyle konuşabiliyorsa sizden nasıl bahsetti Allah bilir.
Ben oraya çok takıldım.
Bir de bu olayı yaşamışsınız ama halen diyorsunuz ki evliyken hiç yapmadı eminim
Tamam insan duyguları varken kör oluyor ama sizin elinizde geçmişe kadar kanıt da var. Daha geniş bakmaya ne dersiniz?
Ama bana sorarsanız hiçbir şey söylemeyin ayrılmayı düşünmüyorsanız

fırsatını bulduğunda kaçırmayan bir arkadas demek ki.. arkanızı dönüp yalnız bırakamazsınız artık. belli ki boşlukları dolduruyor.

yüzde bi milyon eminim ki tek bir kişi de değildir

vay ne havalı ne kadar kendinden emin bir hanfendi alkışlar sana kadının biri şey demişti kadınlar kulubune sormayın hiçbir soruyu ego tatmin etmekten size ceval vermiyorlar ne haklı

valla öyle bir boşarımki donunu bile bırakmam nerde göze alamayacağım

1 hafta kadar konuşma olmuş bir kere buluşmuşlar

Şüphe tek gerçektir. Onların bir kopyasını alın bence belki lazım olur.

valla öyle bir boşarımki donunu bile bırakmam nerde göze alamayacağım
Hiç öyle bir izlenim vermediniz bana. Boşanmaktan çekinmeyen insan burada ne yapacağını bize sormak yerine çoktan bulduğu kanıtlar ile ortalığı ayağa kaldırırdı, güven duygusunu yitirdiği içinde çoktan işlemlere başlardı. Kaldı ki taaa sevgiliyken de ayrılmaktan çekinip bu olayı inanmak isteyerek kapatmışsınız. Ama inanmayan tarafınız rahat duramayıp şimdi didiklemiş konuyu ve bulmuş kanıtları. İnanmış olsaydınız zaten şuan kanıt aramazdınız.
Ama siz öyle diyorsanız da öyle olsun. Bildiğiniz yoldan gidin madem.

Ben sadece o kadin olduguna inanmam belliki daha si var

Bosanmicaksan ugrasma

Hic zannetmiyorum sevgiliyken üstünü kapattmissiniz

Evliyken de bahane bulursunuz
Tam olarak üzerini kapatmış. Bir sevgilimden ben de bu şekilde şüphelenmiştim uzak mesafe ilişkisiydi. Yanımda kadının biri aradı panik oldu filan. Kim o ara yalan söylüyosun diye ısrar ettim kadını tekrar aradı sevgilimleyim ne oldu diyince kadın ne dese beğenirsiniz ‘sevgilin mi e bizim yaşadıklarımız ne olacak?’ Ben şok tabi. Diyorumki iyi ki üzerine gitmişim önemsemeseydim öğrenemiycektim.
Konu sahibi üzerine gitmemiş görmezlikten gelmek işine gelmiş. Madem görmezlikten geldin sonra niye kurcalıyorsun

vay ne havalı ne kadar kendinden emin bir hanfendi alkışlar sana kadının biri şey demişti kadınlar kulubune sormayın hiçbir soruyu ego tatmin etmekten size ceval vermiyorlar ne haklı
Düşüncelerinizin doğruluğuna tapan birisiniz.
Oysaki insan başkalarının düşüncelerini önüne alıp günlerce düşünmeli .
İnsanın gelişmesi için başından kaynar sular dökülme hissi yaşamalı.
Başka bakış açılarının olduğunu görünce saldırmalalı.

Daha beterini yaşarsınız her seferinde çünkü başka açılardan kendi bakış açınızın eksiğinden haberiniz yoktur.

1 hafta kadar konuşma olmuş bir kere buluşmuşlar
1 hafta boyunca aldatmış yani. Öyle anlık birşey de değilmiş gerçi birşey değişmiyor.
Sadece surat yapacaksınız hiç konuyu açmayın. Aklına karpuz kabuğu düşmesin şimdi, daha bi rahat olur.

Ya boşanacak yapıda biri olsa zaten bu olayı ilk yakaladığında şüphelenir ayrıldı sevgiliyken. Daha o zaman devam etmiş şimdi boşanır mı? Sonra da buraya gelip olumsuz şeyler duyunca yorum yazan kadınlara sinirleniyorlar. Bizim adımız çıkıyor sonra, kadınlar kulübündeki kadınlar kötü yorum yapıyor diye. Gerçekleri duymak işlerine gelmiyor.

Öyle bir olay yaşasam o kişiyle evlenmezdim.Bir de bir şeyden şüphe mi duydunuz karıştırdınız telefonu.İki yıllık evliyim bir kez bile eşimin telefonunu elime alıp karıştırmadım.Kemalim yapmaz demiyorum .Ruhum duymadan yapıyorsa bilemem.Beni şüphelendirecek bir şey yapmadı şimdiye kadar.Zaten öyle bir şey görsem bitiririm evliliğimi.Çocuğum da yok hiç düşünmeden yollarımı ayırırım.

İşte kanıtı zaten bu. Hanımefendi gerçeklerle yüzleşmekten korkan biri. Geçmişte sevgilisinin gerçeği ile yüzleşemeyip üstünü kapatmış, şimdi de bizim söylediğimiz gerçeklerle kendisi yüzleşemeyince çamur atıyor. O muhtemelen burada "sevgiliyken olmuş, yaşanmış bir şey, geçmişi açmanın anlamı yok önüne bak" cümleleri duymak istedi, rahatlamak istedi ama bu cevapları bulamayınca bizden kötüsü olmadı. Kocasına toz konduramayan, bir şey diyemeyen buradaki kadınlara sallıyor. Böylesi daha kolaylarına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…