vay ne havalı ne kadar kendinden emin bir hanfendi alkışlar sanaSiz de yani kendinize dert aramayin. Aldattigi besbeslliyken yalanina inanmisssiniz arkadasinin yanindaki kiz ciivklik yapiyo diye kimse telefonu sevgilisijin yuzune kapatip acmamazlik yapmaz azcik mantigi olan bunu bilir. Sirf devam etmek icin hic bir mantik kirintisi sorgulama yok ne zaman evlenip kendinizi garanti goruyorsunuz o zaman sorun cikmartmak akliniza geliyor yani boş seyler
valla öyle bir boşarımki donunu bile bırakmam nerde göze alamayacağımAdam dağ başında bile birini bulup aldatmış, pes.. Şimdi şunu kabul edelim. Siz aslında aldatıldığınızın farkındaydınız ama ona inanmak istediğiniz için inanmayı tercih ettiniz. Yoksa sizde bal gibi aldatıldığınızı biliyordunuz.
Gelelim şimdiki zamana. Boşanmayacaksanız bu olayı açıp tartışmaya gerek yok. Ama bu adam dağ başında bile aldatacak ortam bulabildiyse kendine müsait bulduğu zamanlarda orada neler yapar gerisini siz düşünüyorsunuzdur zaten. Bu konu ve olay sizi yiyip bitirecek, güven duygunuz kalmayacak. Ama boşanmayı göze alamayacağınız içinde ilişkiye devam edeceksiniz. Kabullenmeye bakın o halde.
1 hafta kadar konuşma olmuş bir kere buluşmuşlarTam anlamadım o sesini duyduğunuz kadınla ilişkisi devam etmiş mi yazışma zamanıyla baktığınızda uzun bir ilişki mi olmuş?
Valla aldatılmışsınız kanıt mı lazım kim o diye konuşan birini duymuşsunuz susmuşsunuz.
Şimdi hesap sorsanız boşanacak mısınız ?
Bilemezsiniz aldatmak 15 dk lık iş ruhunuz duymaz. İşiniz zor Allah yardımcınız olsunevliyken yapmadı eminim ama yapmayacağı gerçegini degiştirmez
Şüphe tek gerçektir. Onların bir kopyasını alın bence belki lazım olur.Merhaba arkadaşlar
3 yıl sevgililik yaşadık 1 yıldır evliyiz hatta bugun evlilik yıldönümümüz, bu 3 yılın 1 yılı yanyana 2 yılı uzak mesafe ilişkisiydi tayini şırnaga çıkmıştı, o günü hatırlıyorum normalde dagda görev yapıyor merkeze inmişti sınav için neyse traş oldu falan akşamda dediki bana arkadaşlarla okey oynayacağız bende tamam dedim, 2 saat sonra yazmıştım cevap yok neyse bekledim aradım ikinci aramada açtı gürültülü bir yer ordan bir kadın o kim ya aç telefonu ahmett dedi o sıra telefon kapandı, neyse aradım yok,mesaj attım kadın vardı aldattın falan diye engelledim. neyse bu sonrasında yalvar yakar ulaştı arkadaşımın yanındaki kızdı dedi cıvıklık yaptı falan, kızın numarasını ver falan derken ben inandım, az öncede şeytan dürttü telefonunu kurcaladım ama nasıl kurcalama telegram yükledim eskiden kullanırdı,meger o akşam kızla buluşmuş ben hıçkıra hıçkıra ağlarken hatta kız diyorki o karıyı engelledinmi buda evet aramaz diyor ekran at diyor buda of daha yeni tanıştık bir dur diyor cizrede nasıl buldunda buluştun sizce bu mevzuyu açıp güzelce kavga edeyimmi şimdi yanımda uyuyor ama bir kaşık suda şuan boğa bilirim sizce ne yapayım a dostlar?
E boşayın o zaman aldatılmışsınızvalla öyle bir boşarımki donunu bile bırakmam nerde göze alamayacağım
Hiç öyle bir izlenim vermediniz bana. Boşanmaktan çekinmeyen insan burada ne yapacağını bize sormak yerine çoktan bulduğu kanıtlar ile ortalığı ayağa kaldırırdı, güven duygusunu yitirdiği içinde çoktan işlemlere başlardı. Kaldı ki taaa sevgiliyken de ayrılmaktan çekinip bu olayı inanmak isteyerek kapatmışsınız. Ama inanmayan tarafınız rahat duramayıp şimdi didiklemiş konuyu ve bulmuş kanıtları. İnanmış olsaydınız zaten şuan kanıt aramazdınız.valla öyle bir boşarımki donunu bile bırakmam nerde göze alamayacağım
Ben sadece o kadin olduguna inanmam belliki daha si varMerhaba arkadaşlar
3 yıl sevgililik yaşadık 1 yıldır evliyiz hatta bugun evlilik yıldönümümüz, bu 3 yılın 1 yılı yanyana 2 yılı uzak mesafe ilişkisiydi tayini şırnaga çıkmıştı, o günü hatırlıyorum normalde dagda görev yapıyor merkeze inmişti sınav için neyse traş oldu falan akşamda dediki bana arkadaşlarla okey oynayacağız bende tamam dedim, 2 saat sonra yazmıştım cevap yok neyse bekledim aradım ikinci aramada açtı gürültülü bir yer ordan bir kadın o kim ya aç telefonu ahmett dedi o sıra telefon kapandı, neyse aradım yok,mesaj attım kadın vardı aldattın falan diye engelledim. neyse bu sonrasında yalvar yakar ulaştı arkadaşımın yanındaki kızdı dedi cıvıklık yaptı falan, kızın numarasını ver falan derken ben inandım, az öncede şeytan dürttü telefonunu kurcaladım ama nasıl kurcalama telegram yükledim eskiden kullanırdı,meger o akşam kızla buluşmuş ben hıçkıra hıçkıra ağlarken hatta kız diyorki o karıyı engelledinmi buda evet aramaz diyor ekran at diyor buda of daha yeni tanıştık bir dur diyor cizrede nasıl buldunda buluştun sizce bu mevzuyu açıp güzelce kavga edeyimmi şimdi yanımda uyuyor ama bir kaşık suda şuan boğa bilirim sizce ne yapayım a dostlar?
Hic zannetmiyorum sevgiliyken üstünü kapattmissinizvalla öyle bir boşarımki donunu bile bırakmam nerde göze alamayacağım
Tam olarak üzerini kapatmış. Bir sevgilimden ben de bu şekilde şüphelenmiştim uzak mesafe ilişkisiydi. Yanımda kadının biri aradı panik oldu filan. Kim o ara yalan söylüyosun diye ısrar ettim kadını tekrar aradı sevgilimleyim ne oldu diyince kadın ne dese beğenirsiniz ‘sevgilin mi e bizim yaşadıklarımız ne olacak?’ Ben şok tabi. Diyorumki iyi ki üzerine gitmişim önemsemeseydim öğrenemiycektim.Hic zannetmiyorum sevgiliyken üstünü kapattmissiniz
Evliyken de bahane bulursunuz
Düşüncelerinizin doğruluğuna tapan birisiniz.vay ne havalı ne kadar kendinden emin bir hanfendi alkışlar sanakadının biri şey demişti kadınlar kulubune sormayın hiçbir soruyu ego tatmin etmekten size ceval vermiyorlar ne haklı
Sevgiliyken ayrılamayan evliyken hiç boşayamaz.valla öyle bir boşarımki donunu bile bırakmam nerde göze alamayacağım
1 hafta boyunca aldatmış yani. Öyle anlık birşey de değilmiş gerçi birşey değişmiyor.1 hafta kadar konuşma olmuş bir kere buluşmuşlar
Ya boşanacak yapıda biri olsa zaten bu olayı ilk yakaladığında şüphelenir ayrıldı sevgiliyken. Daha o zaman devam etmiş şimdi boşanır mı? Sonra da buraya gelip olumsuz şeyler duyunca yorum yazan kadınlara sinirleniyorlar. Bizim adımız çıkıyor sonra, kadınlar kulübündeki kadınlar kötü yorum yapıyor diye. Gerçekleri duymak işlerine gelmiyor.Hiç öyle bir izlenim vermediniz bana. Boşanmaktan çekinmeyen insan burada ne yapacağını bize sormak yerine çoktan bulduğu kanıtlar ile ortalığı ayağa kaldırırdı, güven duygusunu yitirdiği içinde çoktan işlemlere başlardı. Kaldı ki taaa sevgiliyken de ayrılmaktan çekinip bu olayı inanmak isteyerek kapatmışsınız. Ama inanmayan tarafınız rahat duramayıp şimdi didiklemiş konuyu ve bulmuş kanıtları. İnanmış olsaydınız zaten şuan kanıt aramazdınız.
Ama siz öyle diyorsanız da öyle olsun. Bildiğiniz yoldan gidin madem.
Öyle bir olay yaşasam o kişiyle evlenmezdim.Bir de bir şeyden şüphe mi duydunuz karıştırdınız telefonu.İki yıllık evliyim bir kez bile eşimin telefonunu elime alıp karıştırmadım.Kemalim yapmaz demiyorum .Ruhum duymadan yapıyorsa bilemem.Beni şüphelendirecek bir şey yapmadı şimdiye kadar.Zaten öyle bir şey görsem bitiririm evliliğimi.Çocuğum da yok hiç düşünmeden yollarımı ayırırım.Merhaba arkadaşlar
İşte kanıtı zaten bu. Hanımefendi gerçeklerle yüzleşmekten korkan biri. Geçmişte sevgilisinin gerçeği ile yüzleşemeyip üstünü kapatmış, şimdi de bizim söylediğimiz gerçeklerle kendisi yüzleşemeyince çamur atıyor. O muhtemelen burada "sevgiliyken olmuş, yaşanmış bir şey, geçmişi açmanın anlamı yok önüne bak" cümleleri duymak istedi, rahatlamak istedi ama bu cevapları bulamayınca bizden kötüsü olmadı. Kocasına toz konduramayan, bir şey diyemeyen buradaki kadınlara sallıyor. Böylesi daha kolaylarına geliyor.Ya boşanacak yapıda biri olsa zaten bu olayı ilk yakaladığında şüphelenir ayrıldı sevgiliyken. Daha o zaman devam etmiş şimdi boşanır mı? Sonra da buraya gelip olumsuz şeyler duyunca yorum yazan kadınlara sinirleniyorlar. Bizim adımız çıkıyor sonra, kadınlar kulübündeki kadınlar kötü yorum yapıyor diye. Gerçekleri duymak işlerine gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?