• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam size emanet

kocam size emanet yarışmasına eşinizi gönderirmiydiniz

• Ankete Katılan
    81

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
439
3
96
Bursa
kızlar yeni yarışma var biliyorsunuz eşinizi değişmesi için gönderirmiydiniz hangi huylarını değiştirmek istediniz

ayyy ne olur söyleyin kim birinci oldu finalini izleyemedim bennn bilen varsaaa yazabilirmii çatlıyıcam meraktannn

vay beeeeee o kazandı haaa :) iyi bari ben gene o seni seiyorum demiyenin kazanmasını isterdim..adam seiyo ama söyleyemiyo gibi gelmişti banaa

Evet, evli olsam gönderiridim tabiki...:teytey: Ama karakteri kötüyse..:oklava:

yok göndermezdim cünkü oradaki tüm insanlari cileden cikartirdi-tatlicadiarzu-
az biraz kabiliyetsizdirde benim esim, birseyi anlamasi icin 10 defa anlatmalari gerek:roflol:

yahu ben değiştirememişim bazı kötü huylarını da başkasımı değiştirecek.

valla oradakileri nasıl dinliyorlar görmuyormusunuz biz söylesek bir kulagından girer digerinden çıkar..

asla göndermezdim.eşimi bu şekilde sevdim ve kabullendim.allaha şükür değişecek bir huyu da yok.olsaydı da kendim mücadele ederdim.programa falan göndermezdim.

asla göndermezdim.eşimi bu şekilde sevdim ve kabullendim.allaha şükür değişecek bir huyu da yok.olsaydı da kendim mücadele ederdim.programa falan göndermezdim.

Bu yoruma katiliyorum. Bende esimi asla göndermezdim cünkü esimi zor bir duruma düsürmüs olurdum.
Esiniz sizi öyle bir programa yollamak isteseydi kirilmazmiydiniz? Ben kirilirdim ve o yüzden bende esimi göndermezdim...

herşeyin ıcığnı cıcığnı çıkardılar çokta iğrenç ve yapmacık bi yarışma

hayır göndermem...bir problem varsa uzmana danışırım... programa neden postalayım...

Back
X