Hep böyleymişsin yani seni böyle görmüş böyle almış şimdi laf etmesi çok saygısızca. Hiç takılma boşver senin yapabilceğin bişey yok zorla evlenmedi sonuçta seninle sana laf söyleyince sende ona söyle almasaydın de hep böyleydim de. Aman valla allah sağlık versin çok şükür demiyolarda laf ediyorlar bide9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Vıyy silah falan mı dayadın evlenirken adamın başına evlenmeyeydi bu ne saçmalık..birde 9 ay olmuş evleneli yıl bile değil ki daha bunun hamileliği var.. kilon da okadar abartılacak kadarda değil hani..bunlar cok normal süreçler.takma ama kendi sağlığın için de kilo vermeye çalış verince de sen ona kelsin gobeklisin kaşının altında gözün vb var de bakalım nasıl oluyormuş.9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Devlet hastanesi nde diyetisyenler var oradan randevu al,saygısız kocanada aldırma sende ona ayni şekilde karşılık ver onunda canı sıkılsin madem susmuyo9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Adam düpedüz kadın zayıflamasın da özgüven kazanmasın diye önünü kesiyor işte...Diyetisyene gitmek isterken para tuzagi demesi ne münasebet..
gitmek istiyorsan gideceksin, en basta bu dikkatimi cekti
para mevzulari nasil sizde bilmiyorum ama bunun icin seni engellemesi kadar sacma birsey okumadim yazinda, dogerleri tamamen kabalik cünkü.
hic mi paran yok, nasil evlisiniz ben gidiyorum diyeceksin gideceksin
seni elestirirken hemen bu konuyu acip diyetisneye gidecegim dediginde ne oluyor?
diyetisyesiz zayiflamam mümkün degil, troid hastasiyim demen yeterli olmuyor mu cidden
off cok sacma, kilondan daha cok bunlara takildim ben
kilo kolay verilir, yeter ki iste. Ama esinin baskisiyla olacak is degil onu da söyliyeyim, tamamen senlik birsey
9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
en nefret ettigim erkek tipi9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Bu tipler hep 'ölmek istiyorum' diyen sessiz sakin kadınlara denk geliyor en cok buna uzuluyorum.en nefret ettigim erkek tipi
Çünkü arayıp arayıp öylesini buluyorlarBu tipler hep 'ölmek istiyorum' diyen sessiz sakin kadınlara denk geliyor en cok buna uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?