Kocam sürekli kiloma laf ediyor

Cicektozu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
77
32
18
9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi

Seni bu halinle beğenmiyor ki laf ediyor madem öyle evlenmeseydi. Ama zayıflamanı da istemiyor çünkü zayıflarsan seni başkalarına kaptıracağını düşünüyor. Devlette diyetisyene gidersen muayene olur gibi çok cüzi bir miktar para ödüyorsun. Her ay kontrol oluyor, ben o şekilde 12 kilo vermiştim şuan geri aldım o ayrı sana tavsiyem hiç kulak asma hiç ağız dalaşına girme. Devlet diyetisyenine git güzelce zayıfla eğer seni tatmin edecek olan buysa. Erkekler özgüvensiz olduğu zaman eşlerini sürekli eleştirerek onların da özgüvenini yerle bir ediyor. Bu yüzden senin özgüvenini tekrar kazanıp ne kadar güçlü olduğunu eşine göstermen lazım.

Hep böyleymişsin yani seni böyle görmüş böyle almış şimdi laf etmesi çok saygısızca. Hiç takılma boşver senin yapabilceğin bişey yok zorla evlenmedi sonuçta seninle sana laf söyleyince sende ona söyle almasaydın de hep böyleydim de. Aman valla allah sağlık versin çok şükür demiyolarda laf ediyorlar bide

Vıyy silah falan mı dayadın evlenirken adamın başına evlenmeyeydi bu ne saçmalık..birde 9 ay olmuş evleneli yıl bile değil ki daha bunun hamileliği var.. kilon da okadar abartılacak kadarda değil hani..bunlar cok normal süreçler.takma ama kendi sağlığın için de kilo vermeye çalış verince de sen ona kelsin gobeklisin kaşının altında gözün vb var de bakalım nasıl oluyormuş.

Diyetisyene gitmek isterken para tuzagi demesi ne münasebet..
gitmek istiyorsan gideceksin, en basta bu dikkatimi cekti
para mevzulari nasil sizde bilmiyorum ama bunun icin seni engellemesi kadar sacma birsey okumadim yazinda, dogerleri tamamen kabalik cünkü.
hic mi paran yok, nasil evlisiniz ben gidiyorum diyeceksin gideceksin
seni elestirirken hemen bu konuyu acip diyetisneye gidecegim dediginde ne oluyor?
diyetisyesiz zayiflamam mümkün degil, troid hastasiyim demen yeterli olmuyor mu cidden
off cok sacma, kilondan daha cok bunlara takildim ben
kilo kolay verilir, yeter ki iste. Ama esinin baskisiyla olacak is degil onu da söyliyeyim, tamamen senlik birsey

Böyle bişey olamaz cnm her ne sebep olursa olsun dış görünüşünle ilgili sürekli seni aşalamaya çalışma hakkını vermiyor ona senin eşin olması bu çok büyük bi haksızlık ayrıca insan gibi davranıp eşine gerektiği gibi saygı ve değer göstermesi eşinin göreviyken ve bunu yerine getirmiyorken senin kendine saygını kaybetmen değersiz hissetmen diye bişi asla olamaz hatalı yanlış olan eşin sen niye kendini böle hissedesin öncelikle bu hissiyattan kurtul sen değerlisin ve bu değeri kimse senin elinden alamaz ayrıca baştan beri böyleydim sonradan olmadım bunu bilerek evlendi şimdi böle yapıyor diyorsun hiç farketmez başta çok zayıf olup sonradan yine kilo alabilirdin bunun garantisini kimse veremez ve kimsede kimseden isteyemez dış görünüşünle değil yüreğinle ilglenmeli sevmeli seni dünyanın binbir türli hali var insanız başımıza herşey gelebilir eşin bunların farkında olan gerekli olgunluğa sahip biri olmadığı için böle seni aşağılama hakkını buluyor kendinde sen sadece sağlığın için zayıfla eğer kilo vereceksen eşin seni kilonla eleştiryor diye değil buna inan ve bu düşünceyle zayıfla kendin için kendi çünkü sen güzel bi insanın ve güZel bi kadınsın ve herşeyden önce çok ama çok değerli ve kendine saygısı özgüveni olan bi insansın bu düşünceleri benimse ve dimdik dur karşısında

Devlet hastanesi nde diyetisyenler var oradan randevu al,saygısız kocanada aldırma sende ona ayni şekilde karşılık ver onunda canı sıkılsin madem susmuyo

Adam düpedüz kadın zayıflamasın da özgüven kazanmasın diye önünü kesiyor işte...

Evlendiğiniz kişi eş değil bildiğin öküz . Sende onu aşağıla caktirmadan . Deki mesela saçların arkası ne kadar açıldı ya da saçların mi beyazladi ya da gözlerin de kayma var galiba arada öyle gibi görünüyo de . Derken de gicikliğina der gibi yapma .
Siz evlenmeden önce kilolu olmasaniz bi nebze anlarım. Görüp razı olmuş şimdi neyin kafasını yaşıyor. Boyun kısa de hatta çok sinirini bozar sa başka konuda içine kapat onu.

Kendi görünüş açısından çok mu mükemmelde size laf söylüyor böyle insanlar evlenmesin zaten görücü usulü evlenmiş seç beğen kardeşim zayıf olanı al neden insanları hayatından bezdiriyorlar zayıflayın ama kendiniz isterseniz, sağlığınız için zayıflayın öküz ruhluların gözüne hoş görünmek için kendinizi yıpratmayın.

Allah askına kosele suratlı herif sana sısmansın gobegın var dedi diye olmeyi istemek nedır, ben seni bosayacagım bu cırkın kokusmus tipinle hangi zayıf kadınla evleneceksin sırf bunu gormek ıcın senı bosayacagım dıyıp yemene ıcmene bak.
Ve evet bu adamı boşa.

Boyle bir adama hizmet etmek, sevısmek belki cocuk dogurmak ve ozguvenını gunden gune bitirmesine ızın vermek kendine yapacagin en buyuk kotuluk.

Kocanı cıdden cok merak ettim, tipsizin tekı degılse allahta benım belamı versin

Ağzını kulaklarına kadar yırtmadığın için konuşabiliyor, saygısız herif
Susmayın, kimse için kilo vermek zorunda değilsiniz, sindiğiniz için yapıyor. Beğenmiyorsan işte kapı bu da sapı diyeceksin

en nefret ettigim erkek tipi

Bu kişiyi kendinize koca olarak görmeyin. Belli ki sırf işkence yapmak için sizle evlenmiş, kilo olmasa başka bir enden bulacak kendine. Kilo vermek isterseniz verirsiniz, başkası için değil. İyi biri değil. Uyarın, çeki düzen versin, uymuyorsa ayrılırsınız.

Yazık ya bir kere rahatla yemek yiyemedim yazmışsın. Nasıl bir baskı pes diyorum. Kendisi Brad Pitt mi?

Niye ölmek istiyorsunuz onu anlamadım. Ya diyetisyene gitmene laf etmeyecek ya da kilona. Boşayın adamı ve hamile kalmayın. Bir de sadece kendiniz için kilo verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…