- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
aynen oyle bn evlendigimde 43 kiloydum 4bcocuk getrdim simdi 59 kiloyim ayni seyi bana da diyor ben hic sesiz kalmam kendi tipine gobegine bakndiyorum sonra bozuluyor bana neBu tipler hep 'ölmek istiyorum' diyen sessiz sakin kadınlara denk geliyor en cok buna uzuluyorum.
Tipin varsa adamsan fitsen saygınsan cok manken gibi bırı sana asık olsaydı evlenseydın neden gorucu usulu sısmansın dedıgın kadınla evlendın caresız bamya diye sorarlar adama. Ben sorardım.Çünkü arayıp arayıp öylesini buluyorlar
Bu tipler hep 'ölmek istiyorum' diyen sessiz sakin kadınlara denk geliyor en cok buna uzuluyorum.
Aynen hep kaybetme korkusundan bunlar , zaten kadının özgüveni yok kalmamış güç alamıyor bence boşanmada gibime geliyor çünkü ruhsal olarak bitmiş biri bana göre Allah yardımcısı olsun çürük bir elma diğer elmayıda meyveleride çürütür mutlu olması imkansızTipin varsa adamsan fitsen saygınsan cok manken gibi bırı sana asık olsaydı evlenseydın neden gorucu usulu sısmansın dedıgın kadınla evlendın caresız bamya diye sorarlar adama. Ben sorardım.
Konu sahıbı de yemeyi ıcmeyı kesecegıne sunu bırkere benzetememıs ya sinir oldum ikisine de.
Bu adama alınıp yemek yememek ve susmak pekiDenk gelmiyor bilinçli seçiliyor.
Ben bu herifte para bile olduğunu zannetmiyorum en fazla okur yazarlığı olan vasıfsız eleman,annesi babası da başımıza kalmasın diye görücü usulü evlendirmisler işte.Diyetisyene gitmek için bile izin istediğinize göre size para da vermiyor.Oh ne ala be..Bedavaya yatacak,yemek yapıp evi temizleyecek bir hizmetçi bulmuş. Evt sizi eş olarak değil,hizmetçi olarak görüyor. Saygısız herif.Bir de utanmadan size psikolojik şiddet uyguluyor.Aklınız varsa boşanırsınız.Yoksa ilerde burda çok ağlarsınız hele bir de çocuğunuz olduktan sonra.
Cesur olun.Boşanın,girin bir işe ayaklarınızın üzerinde durun.Bu adamın hizmetçisi olacağınıza gidin bir eve hizmetçi olun daha iyi.En azından bu kadar hakaret işitmezsiniz.
Bu adama alınıp yemek yememek ve susmak pekigelinin altınlarını alan aileye kızdıgım kadar kızdım konu sahıbıne suan.
Görücü usulümü evlendiniz dicektm ki yazınızı okudum.. keşke herkes severek evlense inanın 100 kiloda olsanız batmazdı9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Para da mesele değil ki..Asgari ücretle çalıştığı halde eşini el üstüne tutan, maaşını eşinin eline sayıp harçlığını alıp gideni de gördü bu gözler. Niyet önemli.Aile olmayı istemek,sevmek sevilmek..Dediğiniz gibi ailesi başından atmak için evlendirmiş.O da bütün işlerini görecek kadın buldum die kabul etmiş ama onu da beğenmio.Kendini ne sanıosa.Eş kişisi de gelmiş buraya ölmek istiyorum diyo.Kim ki o koca müsveddesi yaaa..Ölmeyi istemek bu kadar kolay mı yaa..Aslında kolay ,konu sahibi de kolayı tercih edio.Hayatının iplerini ele alıp,boşanıp,ayaklarının üzerinde durmak daha zor,öleyim bitsin oh ne ala.Ben bu herifte para bile olduğunu zannetmiyorum en fazla okur yazarlığı olan vasıfsız eleman,annesi babası da başımıza kalmasın diye görücü usulü evlendirmisler işte.
Bu tipler hep 'ölmek istiyorum' diyen sessiz sakin kadınlara denk geliyor en cok buna uzuluyorum.
Korunduğunu söyleyip birkaç kez gebelik testi yapmış.Gercekten cocuk istiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?