Kocam sürekli kiloma laf ediyor

1-dietisyen para tuzağı diyorsa-neymis o zaman,sismanlamak bedava zayirlamak parayla ver onbini bir gram yağ bulamazsin bende de.
2-sulalendeki bayanlar 90-60-90 mi hep de.
3-senin saclarinda beyazlar görmeye basladim yaslaniyorsun de.
4-ben zayiflama koçu ile evlenmedim de.bu konuda iddan varsa ünlülere zayiflama koçu ol iyi para kirarsin de.
5-senin beni asagilaman bana kilo olarak dönüyor.fazla artan bisey varsa senin eserin de.

Aslında aksine de denk geliyorlar ama biz görmüyoruz. Ayakları kıçlarına vura vura çoktan kaçmış oluyorlar çünkü.
Zaten kacsınlar ya boylesı insan hayatımızda arkadas olarak bile olmasın, bi de bunlarla aynı evde yasayıp bakımını ustlenıp sevısmek yalan dunyada kı cehennem gıbı.
Evlerden ırak. Bizden de ırak.

Zaten kacsınlar ya boylesı insan hayatımızda arkadas olarak bile olmasın, bi de bunlarla aynı evde yasayıp bakımını ustlenıp sevısmek yalan dunyada kı cehennem gıbı.
Evlerden ırak. Bizden de ırak.

Konu sahibinin psikolojisiyle oynamış, özgüvenini yitirmesine sebep olmuş ki zaten evlendiğimizde de böyleydim şeklinde savunma mekanizması oluşturmuş kendine.

Diyetisyene akabinde de psikologa gidip bu bamyayı defetmesi lazım konu sahibinin.

Şişman sevmemek başka bir şey..saf kötü kalpli, kadın ruhundan anlamayan bir öküz olmak başka bir şey...
Bugün bu sorunu yenseler bile bu kafadaki bir adamla yarın bambaşka sorunlar çıkar. Her kavgada başka hakaret işitir konu sahibi.

Aynen katılıyorum, Bosanmak cozum bu konuda. Cunku ıs kadının sısmanlıgi degıl, zaten evlenirken de kıloluymus kadın.
Stres atıyor adam, patrona dugme ılıkleyıp eve gelip kadını eziyor ezık.

Basarisiz seks gırısımlerı oluyordur bu tipsizin, kadına gobegın yuzunden falan diyodur

Iftara gec kalıyorlardır kadına sen hızlı yuruyemıyosun diyodur.

Kadın kilolu ama guzeldir ınsanlar iltifat edıyodur, bu cildirip yalnız kaldklarında kilo ver sısmansın diyodur.

Kadınla stres atmak asagılamak ıcın evlenmıs ezık.
Kadının kurtuluş yolu Bosanmak.

Eşin çok ayıp ediyor ama bir tiroid hastası olarak konuşacağım hastalığını biliyorsan ilaç kullanıyorsundur yani kullanman gerekir kullandığımız ilaçlar bizim değerlerimizi normal düzeyde tutmaya yarar eğer normale yaklaşmıyorsa ilacın dozu ayarlanır ve diyet yaptığın zaman normal sağlıklı insandan farkın kalmaz kilo verebilirsin

Görücü usulü evlenmişsiniz ama evlenirken görmemiş galiba.Kilo verirsiniz başka bir şey başlar.Aşk yok çünkü görücü usulü evlenmeseydiniz keşke...

Valla konu sahibi çocuğun yokken boşan bence daha bunun hamilelikte kilo alması falan var şimdi böyle yapıyorsa o zaman neler yapar kim bilir. 9 aylık evlilik hiçbir şey değil.Kiloda verirsin yeni birini de bulursun bence en azından sana saygı duyacak kibar birini...

Evlenirken de aynıymışsınız. Neyin tribinde bu adam. Zorla mı evlendi sizinle

İlla özele gitmeniz gerekmiyor kilo vermek için. Devlete de gidebilirsiniz. Kendiniz için kilo verin bence. Kilom da evlendikten sonra +10 oldu. Siz de önemsemeyin ama yediklerinize dikkat edin.

Aynen öyle ben çocuk mocuk doğurmadan aldım kilo yani garantisi mi var sanki. Ne hallere giriyoruz gireceğiz Allah bilir daha.

aynen öyle!

C Cicektozu o kim ki seni degersiz hissettiryor. herkea kendi istedigi gibi gorunur. kimse bir baskasi icin hareket etmek zorunda degil! ustune git. asla alttan alma. canin ne yemek iatiyorsa.onu yap. ona karsi da yapici olma..ben boyle mutluyum de. ne xaman ki sen rahatsiz olursun sen kilo vermek istersin o zaman kendi istedigin sekilde kilo verirsin.

eger boyle.alttan almaya devam edersen hayatin boyunca hep birseyler cikartacak. kilo versen senin gozlerin yamuk diyecek misal. alttan alma

Niye ama?Hepsi aynı değil.Hamilelik bulantısıdır o.
Oda olabilir esimdende tiksiniyorum çünkü. Gün-de bazen 17yi buluyor kusmam nasıl nefret etmeyim erkeklerden nasıll biz buNlari cekerken onlar yok kilo yok su yok bu

İlk önce tiroid bezinizdeki problemi çözmenizi tavsiye ederim küçük bir bez olmasına rağmen çok etkili hormonlar salgılıyor. Tiroid bezinizle alakalı sorunu çözerseniz zaten kilonuzda azalma meydana gelir çünkü metabolizmanız normale döner. Daha sonrasında ise devlet hastanesindeki bir diyetisyene görüşebilirsiniz... fazla kilolar sağlığı olumsuz etkiler ayrıca kilo verirseniz güveninizi de geri kazanabilirsiniz illa ki olumlu dönütler alırsınız iyi günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…