- 7 Ağustos 2017
- 9.990
- 37.317
- 548
- 29
Zaten kacsınlar ya boylesı insan hayatımızda arkadas olarak bile olmasın, bi de bunlarla aynı evde yasayıp bakımını ustlenıp sevısmek yalan dunyada kı cehennem gıbı.Aslında aksine de denk geliyorlar ama biz görmüyoruz. Ayakları kıçlarına vura vura çoktan kaçmış oluyorlar çünkü.
Insallah korkuyordur.Korunduğunu söyleyip birkaç kez gebelik testi yapmış.
İstiyor mu korkuyor mu anlamadım.
Zaten kacsınlar ya boylesı insan hayatımızda arkadas olarak bile olmasın, bi de bunlarla aynı evde yasayıp bakımını ustlenıp sevısmek yalan dunyada kı cehennem gıbı.
Evlerden ırak. Bizden de ırak.
Aynen katılıyorum, Bosanmak cozum bu konuda. Cunku ıs kadının sısmanlıgi degıl, zaten evlenirken de kıloluymus kadın.Konu sahibinin psikolojisiyle oynamış, özgüvenini yitirmesine sebep olmuş ki zaten evlendiğimizde de böyleydim şeklinde savunma mekanizması oluşturmuş kendine.
Diyetisyene akabinde de psikologa gidip bu bamyayı defetmesi lazım konu sahibinin.
Şişman sevmemek başka bir şey..saf kötü kalpli, kadın ruhundan anlamayan bir öküz olmak başka bir şey...
Bugün bu sorunu yenseler bile bu kafadaki bir adamla yarın bambaşka sorunlar çıkar. Her kavgada başka hakaret işitir konu sahibi.
Eşin çok ayıp ediyor ama bir tiroid hastası olarak konuşacağım hastalığını biliyorsan ilaç kullanıyorsundur yani kullanman gerekir kullandığımız ilaçlar bizim değerlerimizi normal düzeyde tutmaya yarar eğer normale yaklaşmıyorsa ilacın dozu ayarlanır ve diyet yaptığın zaman normal sağlıklı insandan farkın kalmaz kilo verebilirsin9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Evlenirken de aynıymışsınız. Neyin tribinde bu adam. Zorla mı evlendi sizinle9 aylık evliyim. görücü usulü evlendim tanıştığımız zamanda kiloluydum şu anda 82 kiloyum. triotlerimde sorun olduğu için kilo vermede zorluk çekiyorum.Evlendigimiz ilk günden beri sürekli yediklerime kiloma dis görünüşüme laf ediyor. Bir kere gönül rahatlığıyla yemek yediğimi hatırlamam hep şimdi laf edecek diye korkuyorum. Diyetisyene gideyim dediğimde para tuzağı göndermem diyo her gün sismansin göbeğin var diyip duruyo.zorla evlendirmedim en başında da böyleydim sonradan kilo alsam anlarım ama yok hep laf.biktim artık valla ölsem de kurtulsam diyorum artık.ne kendime saygım ne güvenim kaldi
Valla konu sahibi çocuğun yokken boşan bence daha bunun hamilelikte kilo alması falan var şimdi böyle yapıyorsa o zaman neler yapar kim bilir. 9 aylık evlilik hiçbir şey değil.Kiloda verirsin yeni birini de bulursun bence en azından sana saygı duyacak kibar birini...
Niye ama?Hepsi aynı değil.Hamilelik bulantısıdır o.Midem bulanıyor erkeklerden
Şahsen alırdım kendime güzel bir pasta otururum yanında mis bir kahve. Ona pastayı yerken öyle güzel bir ayar veririm ki feleği şaşar. Böyle adamlar kendini ne b* zannediyor cok merak ediyorum.bide madem sizin canınızı sıkıp duruyor tıkır tıkır o parayı da ödeyecek yada cenesini tutmayı öğrenecek. Yada sizde boşanma davanizi açarsınız tıkır tıkır nafaka ödesin
Oda olabilir esimdende tiksiniyorum çünkü. Gün-de bazen 17yi buluyor kusmamNiye ama?Hepsi aynı değil.Hamilelik bulantısıdır o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?