Adam resmen kabusum olduErkeğin çok konuşanıda hiç çekilmez.
Hayir..cok minik onemsiz seyler haricinde yasanmadi..onu cok seviyorlar yemege gidiyoruz gezmeye gidiyoruz abim onu cok seviyor ama o tutturmus hainler benim ailem daha iyi diyor tamam seninkiler daha iyi diyorum ama soylenmeye devam ediyorSonradan mi boyle oldu? Herhangi bi olay yasandi mi ailenle arasinda?
Niye eşinin ailesi olsa bir sınır koymak istemez miydin?Napmaliyim sizce torununu cok seviyor gelme baba denirmi
Kompleks var sanirim eşinde.. Sevilmeyecegine inanıyor da olabilir bilincaltinda.. Konusmadiniz mi hic? Ne diyor cevap olarak?Hayir..cok minik onemsiz seyler haricinde yasanmadi..onu cok seviyorlar yemege gidiyoruz gezmeye gidiyoruz abim onu cok seviyor ama o tutturmus hainler benim ailem daha iyi diyor tamam seninkiler daha iyi diyorum ama soylenmeye devam ediyor
Olabilir canim hakli olabilirsin..abiminde bi cocugu olcak dogmasina az bi zaman kaldi o dogduktan sonra babamin benim ogluma olan sevgisinin siddeti biraz diner diye tahmin ediyorumNiye eşinin ailesi olsa bir sınır koymak istemez miydin?
Ben eğer konu buysa haklı buldum.
Çünkü eşin ve çocuğun senin çekirdek ailen. Beraber vakit geçirmeli, eşinle de ilgilenmelisin.
Belki arada çocuğu oraya bırakıp eşinle yemeğe sinemaya oraya buraya çıkabilirsin.
Ailen hem maddi manevi yardım yapıyor, hem sürekli sizde adam kendini iç güveysi gibi hissediyor bu yüzden de daha da kinleniyor olabilir.
Haklisin canimBelli ki ailenizde eşinizi rahatsız eden bir durum var..aileniz hatalıdır demiyorum ama biraz az görüşmelerini sağlamalısınız..mesela siz onlara gittiğiniz her sefer eşinizi sürüklemeyin..babanıza eve gelme demek ayıp olur ama eşim yorgun torununuzu yarın size getiririm vs diyerek eve gelmelerini önleyin..biraz uzaklık iyi gelir.
Birde ben olumsuz enerjiye yani nazara çok inanırım..mesajın başına yazdığınız gibi eşinizi melek kocam diye herkese övmeyin..nazar huzursuzluk yaratıyor.hurafede diyenler olacaktır ama benim gözlemim bu.
Beni sevmiyorlar diyor torunlarini sevmiyorlar onlarin aldigi besik cok kotu cocuguma araba falan almasalardi onlarin hicbiseyine ihtiyacim yok diyor..ona anlattim ihtiyacimiz oldugu icin almiyorlar gonullerinden kopuyor cok seviyorlar torunlarini diyorum ama beni dinlemiyorKompleks var sanirim eşinde.. Sevilmeyecegine inanıyor da olabilir bilincaltinda.. Konusmadiniz mi hic? Ne diyor cevap olarak?
Baktiniz soylenmeye basladi agzina koli bandi yapistirin ki anlasin.Selam arkadaslar benim o iyilik melegi kocama nolduysa susmuyor..anneme bahane..babama bahane..abilerime bahane..mesela bi sohbet aninda babam abimle ilgili iyi birsey soyluyor..esim onu gozune kestiriyor..sonra basliyor soylenme bak abini ovup duruyorlar bi damadimiz iyi demediler ailen kalbinde hainlik tasiyor benim yaptigim hic bi iyilik soylenmez anca ogullarini dusunuyorlar diyor..bircok kez kavga ettim senden nefret etmeye basladim bosanalim dedim onuda istemiyor annem iyi birsey soyluyor..ama esim hayir imali soyledi diyor cocugumu seviyorlar kiskaniyor(onun ailesi cocugumuza cok bagli degil 1 ay konusmasalar arayip nasil diye sormazlar)benim ailem maddi manevi her turlu destegi bize ve cocugumuza gosteryor ama esim surekli onlarin hicbirseyini istemiyorum senin icin hic bir sey yapmiyorlar diyor..o kadar iyiliklerine ragmen..
Simdi size sorularim sunlar lutfen bana bir akil verin yoksa kafayi yicem
Esime basil bir tepki vermeliyimde ailem hakkinda kotu konusmamali? (bende onun ailesinin yaptiklarini soyleyerek onu iyice bir eziyorum tutamiyorum kendimi)
Sizce eşim kendi ailesi bize maddi manevi hicbir destek vermedigi icin ailemin yapip benim gururlanmamami kiziyor?
Yoksa kendi ailesine olan sinirini bendenmi cikariyor?
Lutfen bana bir cikis yolu gosterin kizlar kimse beni anlamiyor(
Kendi ailesine karsi nasil? Sen onun ailesiyle nasilsin?Beni sevmiyorlar diyor torunlarini sevmiyorlar onlarin aldigi besik cok kotu cocuguma araba falan almasalardi onlarin hicbiseyine ihtiyacim yok diyor..ona anlattim ihtiyacimiz oldugu icin almiyorlar gonullerinden kopuyor cok seviyorlar torunlarini diyorum ama beni dinlemiyor
Annesine asıri bagli ama annesi onu cok arayip sormaz cok duskun degil..ben ailesiyle iyiyim bir sorunum yok kopuk bir aile zaten herkes kafasina gore takiliyorKendi ailesine karsi nasil? Sen onun ailesiyle nasilsin?
Babam torununa cok duskun her zaman bizde
Belki de tam olarak bunu istiyordur adamYerinde olsam onu bir müddet ailemle görüştürmezdim.
Anlasın asıl istenmemek nasıl oluyor.
Selam arkadaslar benim o iyilik melegi kocama nolduysa susmuyor..anneme bahane..babama bahane..abilerime bahane..mesela bi sohbet aninda babam abimle ilgili iyi birsey soyluyor..esim onu gozune kestiriyor..sonra basliyor soylenme bak abini ovup duruyorlar bi damadimiz iyi demediler ailen kalbinde hainlik tasiyor benim yaptigim hic bi iyilik soylenmez anca ogullarini dusunuyorlar diyor..bircok kez kavga ettim senden nefret etmeye basladim bosanalim dedim onuda istemiyor annem iyi birsey soyluyor..ama esim hayir imali soyledi diyor cocugumu seviyorlar kiskaniyor(onun ailesi cocugumuza cok bagli degil 1 ay konusmasalar arayip nasil diye sormazlar)benim ailem maddi manevi her turlu destegi bize ve cocugumuza gosteryor ama esim surekli onlarin hicbirseyini istemiyorum senin icin hic bir sey yapmiyorlar diyor..o kadar iyiliklerine ragmen..
Simdi size sorularim sunlar lutfen bana bir akil verin yoksa kafayi yicem
Esime basil bir tepki vermeliyimde ailem hakkinda kotu konusmamali? (bende onun ailesinin yaptiklarini soyleyerek onu iyice bir eziyorum tutamiyorum kendimi)
Sizce eşim kendi ailesi bize maddi manevi hicbir destek vermedigi icin ailemin yapip benim gururlanmamami kiziyor?
Yoksa kendi ailesine olan sinirini bendenmi cikariyor?
Lutfen bana bir cikis yolu gosterin kizlar kimse beni anlamiyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?