Kocam susmuyor..

Napmaliyim sizce torununu cok seviyor gelme baba denirmi
Niye eşinin ailesi olsa bir sınır koymak istemez miydin?

Ben eğer konu buysa haklı buldum.
Çünkü eşin ve çocuğun senin çekirdek ailen. Beraber vakit geçirmeli, eşinle de ilgilenmelisin.

Belki arada çocuğu oraya bırakıp eşinle yemeğe sinemaya oraya buraya çıkabilirsin.

Ailen hem maddi manevi yardım yapıyor, hem sürekli sizde adam kendini iç güveysi gibi hissediyor bu yüzden de daha da kinleniyor olabilir.

Belli ki ailenizde eşinizi rahatsız eden bir durum var..aileniz hatalıdır demiyorum ama biraz az görüşmelerini sağlamalısınız..mesela siz onlara gittiğiniz her sefer eşinizi sürüklemeyin..babanıza eve gelme demek ayıp olur ama eşim yorgun torununuzu yarın size getiririm vs diyerek eve gelmelerini önleyin..biraz uzaklık iyi gelir.
Birde ben olumsuz enerjiye yani nazara çok inanırım..mesajın başına yazdığınız gibi eşinizi melek kocam diye herkese övmeyin..nazar huzursuzluk yaratıyor.hurafede diyenler olacaktır ama benim gözlemim bu.

Hayir..cok minik onemsiz seyler haricinde yasanmadi..onu cok seviyorlar yemege gidiyoruz gezmeye gidiyoruz abim onu cok seviyor ama o tutturmus hainler benim ailem daha iyi diyor tamam seninkiler daha iyi diyorum ama soylenmeye devam ediyor
Kompleks var sanirim eşinde.. Sevilmeyecegine inanıyor da olabilir bilincaltinda.. Konusmadiniz mi hic? Ne diyor cevap olarak?

Olabilir canim hakli olabilirsin..abiminde bi cocugu olcak dogmasina az bi zaman kaldi o dogduktan sonra babamin benim ogluma olan sevgisinin siddeti biraz diner diye tahmin ediyorum

Haklisin canim cok haklisin onun uzerinde nazar oldugunu bende dusunuyorum yoksa bi insan bu kadar degisemez

Kompleks var sanirim eşinde.. Sevilmeyecegine inanıyor da olabilir bilincaltinda.. Konusmadiniz mi hic? Ne diyor cevap olarak?
Beni sevmiyorlar diyor torunlarini sevmiyorlar onlarin aldigi besik cok kotu cocuguma araba falan almasalardi onlarin hicbiseyine ihtiyacim yok diyor..ona anlattim ihtiyacimiz oldugu icin almiyorlar gonullerinden kopuyor cok seviyorlar torunlarini diyorum ama beni dinlemiyor

Adam olaydı da karısına ve çocuğuna yetseydi böylece seninde ailen sadece manevi destekte bulunmuş olurdu. Kendini beğenmiş bencil herif

Baktiniz soylenmeye basladi agzina koli bandi yapistirin ki anlasin.

Kendi ailesine karsi nasil? Sen onun ailesiyle nasilsin?

Bence eşin sürekli görüşmekten bıkmış, açıkça diyemediği için saçma sapan sebeplerden kinini dökmeye çalışıyor.

Ayrıca benim eşimin ailesi de cümbür cemaat bebeğimize deliriyorlar ama hergün hergün eve gelip dursalar ben de böyle saçmalayabilirim.
Babam torununa cok duskun her zaman bizde

Eşiniz ailenizle olan bağı kıskanıyor. İsteyerek yapmıyo ama buda pek iyi bi huy değil.
Siz onu ailesiyle yakınlaştırmaya çalışsanız?

Nasıl ki eve dadanan kayınvalideler gelinleri huzursuz ediyorsa, düzenine karışınca gelinler çıldırıyorsa; eşiniz de evinde düzeninde hakim olmak istiyor. Bence tıpkısı aynısı. Belki farkında olmadan eşini eziyor olabilirsiniz. Şöyle düşün kaynana size çok gelse, yemekler yapsa getirse, eşin de annem bizi düşünüyor ne güzel yemekler yapıyor sen yapmıyorsun annen yapmıyor vs diye söylense ne hissedersin?
Bir süre ailenden gelen yardımları ortadan kaldır, artık gelmeyecek gibi göster. Ailenle de uygun bir dille konuş, kocanı kötülemeden. Bir kaç hafta böyle dene bakalım. Birlikte vakit geçirin ikiniz, bebeğiyle kendisi ilgilensin biraz yüke girsin.
Farkında olmadan birbirinizi çok kırıyorsunuz bunlar birikim yapar allah korusun.

Kendi ailesi arkasinda durmamiş, sizin aileniz destek olunca kislaniyor belli ki .. Ailenizde daha az gorusmeye baslayin eşiniz evdeyken bakalim tepkilerinde degisim olacak mi

Bence eşinizin ailesi senin ailen gibi ilgili ve duyarlı değil. Hele bide işin içine maddiyat girince eşin kendisini yetersiz. Ve bu tür şeylerle gözümü boyuyorlar ailemi küçük düşürüyorlar diye düşünebilir .bnce bir süre ailen geri planda dursun. Eşin bunalmış gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…