Kocam susmuyor..

Adam olaydı da karısına ve çocuğuna yetseydi böylece seninde ailen sadece manevi destekte bulunmuş olurdu. Kendini beğenmiş bencil herif
Maddiyatin adamlikla alakası yok boş konuşmanın. Yani bu adam çocuğuna birseyler alamayınca adam değil oluyor öyle mi... siz çalışıp ev geçindirmeyi kolay zannediyorsunz galiba... Üstelik hersey bu kadar pahalıyken... Ne boş insanlar var şu dünyada yeminle

Size katılıyorum.

Adamda tüm bunlar belki de daha fazlası,
Nasıl bir etki yarattı,nasıl bir düşünceye girdi,
Neler gördü bilemeyiz ki?
Konu sahibinde dediğin gibi birden bire melek gibi adam. Dediği kişi nasıl böyle oldu?
Ben anlayabilmiş değilim.

Bir annenin veya babanın maddi değeri yüksek şeyleri alabilmesi onların gerçekten iyi anne iyi baba olduğu anlamına gelmiyor. Bir kere bunu bilmek lazım.

Evladını mutlu etmeye onu koruyup kollayabilene,bakıpta kıyamayana, onu en ince şekilde düşünebilen Anne babalar mükemmeldir.

Eşiniz ailenizle olan bağı kıskanıyor. İsteyerek yapmıyo ama buda pek iyi bi huy değil.
Siz onu ailesiyle yakınlaştırmaya çalışsanız?
Ailesini cok seviyo toz kondurmaz ama cok bagli degiller birbirlerine kiz kardesi dogum yaptigim bebegi gormeye eli bos geldi paramiz yoktu altin alamadim dedi bi tulum bile getirmedi

Çalışmanında ev geçindirmeninde ne kadar zor bişey olduğunu biliyorum. Burda öğretmenlik taslamayın. Şayet konuda belirtilmiş AİLEM HEM MADDİ HEM MANEVİ DESTEK YAPIYOR SÜREKLİ DİYE. Yıl olmuş 2017. Bi erkekte aşağılanma kompleksinin oluşmasının en büyük nedeni bu. Ama bunun için karşı tarafı suçlama değilde ben yetemiyorum düşüncesi oluşmalı. Çünkü kızın ailesinin hiç bir suçu yok. Anne baba oldukları için destek olmak istiyorlar. ANLATMAK İSTEDİĞİM TAMDA BU SAYIN ÖĞRETMEN HANIM

Ailenizi kötü biliyorsa bir zahmet uzak dursun ve maddi manevi hic destek almasın. Nankör bir eşiniz var. Eleştiriyi anlarım ama nankörlük başka bişey. Ayrıca babanızın sürekli sizde olduğunu söylemişsiniz, peki kp her gün sizde olsa aynı tepkiyi verir miydiniz ? Gün aşırı görseler olmuyor mu ? Bu durum bile insanın canını sıkmaya yeter de artar bile.

Onca iyilige nankorluk ediyosa kocanda olsa.. nankor kopek derim yuzune karsi maalesef iyilikler gozukmek kilini kipirdatmayanlar kiymete biner hey yavrum hey..mumkun mertebe esinle ve ailenle az zaman gecirin bence..iki kisiyken cevap verilirde bir arada zor

O bana annen ne almiski alti ustu bikac kiyafet bide besik paralari var ama dogru duzgun bisey almamislar diyince..bende senin kiz kardesinin getirdigi seyi soylermisin dedim ..
Anneniz birşey almak zorunda mıymış? Yani eşler arasında böyle şeylerin konuşulması bile hoş değil.
İçinden gelen yapar, gelmeyen yapmaz. İki tarafta bunu karşısındakini ezmek için kullanmamalı.
Acaba siz ailenizin yaptıklarını çok övüp, onunkileri yeriyor musunuz acaba diye sormuştum.
Sizinle karşılıklı yarışa girmiş gibi sanki, sizinkileri aşağı çekip kendininkilerin açığını kapatmaya çalışıyor.
Herkesin verdiği öneriyi veriyorum ben de ailelerle mesafeyi azaltın biraz.

Hergun bizde degil babam haftada 2 gun falan geliyor oda aksamdan aksama torunumu cok ozluyorum diyor ona bakarken gozleri doluyor gelmeden biihtiyacin varmi diye beni ariyor bazen gelmesi ayda 1ide bulabiliyor

Ben basina kakmiyorum ama galiba fazla gurur yapiyor

Kendi ailesi senin ailen gibi olamadığı için eziklik hissediyor ve bunu söylenerek senin ailenin mukemmel olmadigini ispatlamaya çalışıyor.eşimde böyleydi bir zamanlar.
Sana tavsiyem kendi ailesi hakkinda yorum yapma esininde aklına herkesi olduğu gibi kabul etme eylemini sokmaya çalış..

Hergun bizde degil babam haftada 2 gun falan geliyor oda aksamdan aksama torunumu cok ozluyorum diyor ona bakarken gozleri doluyor gelmeden biihtiyacin varmi diye beni ariyor bazen gelmesi ayda 1ide bulabiliyor
Babam torununa cok duskun her zaman bizde
şu sözünüze istinaden söyledim yoksa normal geliyor. Kendi ailesi gelmiyor diye eziklik yaşıyor olabilir çok üstüne varmayn ve ailenizin hane içine maddi olarak surekli müdahale etmesine izin vermeyin.

şu sözünüze istinaden söyledim yoksa normal geliyor. Kendi ailesi gelmiyor diye eziklik yaşıyor olabilir çok üstüne varmayn ve ailenizin hane içine maddi olarak surekli müdahale etmesine izin vermeyin.
Her zaman derken her gunu kastetmedim canim haftanin 2 gun falan yani dedigim gibi...esimde cok comerttir tabiiki ailemin destegine ihtiyacimiz yok Allaha sukur canim onerilerini dikkate alicam

Her zaman derken her gunu kastetmedim canim haftanin 2 gun falan yani dedigim gibi...esimde cok comerttir tabiiki ailemin destegine ihtiyacimiz yok Allaha sukur canim onerilerini dikkate alicam
Yani sürekli bişeyler alıyorlarsa ve özellikle ihtiyacı olanı alıyorlarsa gurur yapıyor olabilir bir de ailesi çok umursamaz bir aile ise gururuna yenik düşüyordur. Ya da ciddi ciddi eşiniz nankör.

Bu dedeler nineler de iyilik yapsa bir dert yapmasa bir dert. Ne güzel adamın çocuğuyla ilgileniyorlar; sadece maddi de değil. Manevi olarak da torunlarına sahip çıkıyorlar ama adam dır dır yapıyor. İyilikle falan yaklaşmayın. Bu yaşa gelmiş doğruyu yanlışı ayırt etsin. İyiliğe iyilikle karşılık vermk yerine nankörlük yapıyorsa kendi terbiyesizliği. İnsan çocuğuna yapılan iyiliği kıskanır mı yahu! Bakış açısına bak.

Kendi anası babası ilgilenmiyormuş da kompleks yapıyormuş. Yapmasın. Yapacaksa da ötede yapsın. Kendi ana babasından önce çocuğunun iyiliğini düşünsün. Vicdanı böyle sağırsa sonradan çip olarak insanlık yüklenmez o kalbe. Ne ikiyüzlü aile kültürümüz var Türkler olarak.

Kadınlar nasıl eşinin ailesinin gelmesinden rahatsız oluyorsa elimizde ailenizin haftanın iki günü de olsa eve gelmesinden rahatsız oluyordur. Bu yüzden her hareketi batıyordur belki eşinize. Bence eşiniz patlama noktasında ailenizle pek sık bir araya getirmeyin onları.
Ayrıca ailelerin manevi destekleri sonuna kadar kabuldür ama maddi destek almayın. Bu da eşimizi ezebilir.

Destek almiyorum canim istemiyorumda..ama onlar hediye gitirdigi zaman veya ihtiyaclarimi alip getirdikleri zamanda geri gotur diyemezsinki almyin diyorum eksigim yok diyorum gonlumuzden kopuyor diyorlar

Karı dırdırı bir nebze çekiliyor da koca dırdırı Allah korusun bazen benim kinin dr açılır Allah der kaçarım odadan kırk yılda birdir ama yer bitirir o dırdır ı beni

Abla ben şimdi eşim öyle yapınca ailesinin yaptıklarını söylüyorum iyice ortalık kızışıyor sonra ben bir cinnet geçiriyorum kapı çerçeve bardak felan ne varsa sonra beni sagkinlestirmeye çalışıyor sonra bir kaç kere eve aldım sinirden iki gün dışarda yattı falan dene yöntemleri ise yarıyor en azından :)

Allah kimseye kavga gürültü vermesin hepimiz musmustlu yaşayalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…