- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Maddiyatin adamlikla alakası yok boş konuşmanın. Yani bu adam çocuğuna birseyler alamayınca adam değil oluyor öyle mi... siz çalışıp ev geçindirmeyi kolay zannediyorsunz galiba... Üstelik hersey bu kadar pahalıyken... Ne boş insanlar var şu dünyada yeminleAdam olaydı da karısına ve çocuğuna yetseydi böylece seninde ailen sadece manevi destekte bulunmuş olurdu. Kendini beğenmiş bencil herif
Size katılıyorum.Maddiyatin adamlikla alakası yok boş konuşmanın. Yani bu adam çocuğuna birseyler alamayınca adam değil oluyor öyle mi... siz çalışıp ev geçindirmeyi kolay zannediyorsunz galiba... Üstelik hersey bu kadar pahalıyken... Ne boş insanlar var şu dünyada yeminle
Ailesini cok seviyo toz kondurmaz ama cok bagli degiller birbirlerine kiz kardesi dogum yaptigim bebegi gormeye eli bos geldi paramiz yoktu altin alamadim dedi bi tulum bile getirmediEşiniz ailenizle olan bağı kıskanıyor. İsteyerek yapmıyo ama buda pek iyi bi huy değil.
Siz onu ailesiyle yakınlaştırmaya çalışsanız?
Bunu eşinizin yanında da dile getirdiniz mi?Ailesini cok seviyo toz kondurmaz ama cok bagli degiller birbirlerine kiz kardesi dogum yaptigim bebegi gormeye eli bos geldi paramiz yoktu altin alamadim dedi bi tulum bile getirmedi
Maddiyatin adamlikla alakası yok boş konuşmanın. Yani bu adam çocuğuna birseyler alamayınca adam değil oluyor öyle mi... siz çalışıp ev geçindirmeyi kolay zannediyorsunz galiba... Üstelik hersey bu kadar pahalıyken... Ne boş insanlar var şu dünyada yeminle
O bana annen ne almiski alti ustu bikac kiyafet bide besik paralari var ama dogru duzgun bisey almamislar diyince..bende senin kiz kardesinin getirdigi seyi soylermisin dedim ..Bunu eşinizin yanında da dile getirdiniz mi?
Anneniz birşey almak zorunda mıymış? Yani eşler arasında böyle şeylerin konuşulması bile hoş değil.O bana annen ne almiski alti ustu bikac kiyafet bide besik paralari var ama dogru duzgun bisey almamislar diyince..bende senin kiz kardesinin getirdigi seyi soylermisin dedim ..
Hergun bizde degil babam haftada 2 gun falan geliyor oda aksamdan aksama torunumu cok ozluyorum diyor ona bakarken gozleri doluyor gelmeden biihtiyacin varmi diye beni ariyor bazen gelmesi ayda 1ide bulabiliyorAilenizi kötü biliyorsa bir zahmet uzak dursun ve maddi manevi hic destek almasın. Nankör bir eşiniz var. Eleştiriyi anlarım ama nankörlük başka bişey. Ayrıca babanızın sürekli sizde olduğunu söylemişsiniz, peki kp her gün sizde olsa aynı tepkiyi verir miydiniz ? Gün aşırı görseler olmuyor mu ? Bu durum bile insanın canını sıkmaya yeter de artar bile.
Ben basina kakmiyorum ama galiba fazla gurur yapiyorAnneniz birşey almak zorunda mıymış? Yani eşler arasında böyle şeylerin konuşulması bile hoş değil.
İçinden gelen yapar, gelmeyen yapmaz. İki tarafta bunu karşısındakini ezmek için kullanmamalı.
Acaba siz ailenizin yaptıklarını çok övüp, onunkileri yeriyor musunuz acaba diye sormuştum.
Sizinle karşılıklı yarışa girmiş gibi sanki, sizinkileri aşağı çekip kendininkilerin açığını kapatmaya çalışıyor.
Herkesin verdiği öneriyi veriyorum ben de ailelerle mesafeyi azaltın biraz.
Hergun bizde degil babam haftada 2 gun falan geliyor oda aksamdan aksama torunumu cok ozluyorum diyor ona bakarken gozleri doluyor gelmeden biihtiyacin varmi diye beni ariyor bazen gelmesi ayda 1ide bulabiliyor
şu sözünüze istinaden söyledim yoksa normal geliyor. Kendi ailesi gelmiyor diye eziklik yaşıyor olabilir çok üstüne varmayn ve ailenizin hane içine maddi olarak surekli müdahale etmesine izin vermeyin.Babam torununa cok duskun her zaman bizde
Her zaman derken her gunu kastetmedim canim haftanin 2 gun falan yani dedigim gibi...esimde cok comerttir tabiiki ailemin destegine ihtiyacimiz yok Allaha sukur canim onerilerini dikkate alicamşu sözünüze istinaden söyledim yoksa normal geliyor. Kendi ailesi gelmiyor diye eziklik yaşıyor olabilir çok üstüne varmayn ve ailenizin hane içine maddi olarak surekli müdahale etmesine izin vermeyin.
Yani sürekli bişeyler alıyorlarsa ve özellikle ihtiyacı olanı alıyorlarsa gurur yapıyor olabilir bir de ailesi çok umursamaz bir aile ise gururuna yenik düşüyordur. Ya da ciddi ciddi eşiniz nankör.Her zaman derken her gunu kastetmedim canim haftanin 2 gun falan yani dedigim gibi...esimde cok comerttir tabiiki ailemin destegine ihtiyacimiz yok Allaha sukur canim onerilerini dikkate alicam
Destek almiyorum canim istemiyorumda..ama onlar hediye gitirdigi zaman veya ihtiyaclarimi alip getirdikleri zamanda geri gotur diyemezsinki almyin diyorum eksigim yok diyorum gonlumuzden kopuyor diyorlarKadınlar nasıl eşinin ailesinin gelmesinden rahatsız oluyorsa elimizde ailenizin haftanın iki günü de olsa eve gelmesinden rahatsız oluyordur. Bu yüzden her hareketi batıyordur belki eşinize. Bence eşiniz patlama noktasında ailenizle pek sık bir araya getirmeyin onları.
Ayrıca ailelerin manevi destekleri sonuna kadar kabuldür ama maddi destek almayın. Bu da eşimizi ezebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?