- 10 Mayıs 2023
- 55
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi qafvvhmifyjbo
-
Ama nereye kadar yapa bilirsin ki bunu o kendi keyfi yerinde istedigiyle konuşuyo sende ona inat böyle şeyler yap nolucak sonunda barisicamiyiz?Kesinlikle boşanmayın ama sanki boşanmış gibi takılın hak ettigi de bu kocanin.
Ne gerek var elin herifi için istemediğiniz şeyler yapmaya. Bu ona daha çok değer verdiğinizi gösterir. Boşanmak ve yeni temiz bir evlilik yapmak mutlu olmak en iyi intikamAma nereye kadar yapa bilirsin ki bunu o kendi keyfi yerinde istedigiyle konuşuyo sende ona inat böyle şeyler yap nolucak sonunda barisicamiyiz?
Ne diyon sen Muhittinaldatmasın hakli bulmuyorum kesinlikle ama bana göre evlilik yasal seks yuvası. aile vs evrt ama %70 cinsellik oluşturuyor git kocana kur yap demiyorum ama neden cinsellik yok adam bakın sevgi aramamıs cinsellik belki hafta da 1 olsa gitmeyecek ti yada karakteri bu heyecan arayan biri.
ekran al ve boşanma davası aç.
Sosyolojik ve psikolojik yönden konuşuyor uzmanı olarakNe diyon sen Muhittin
Evinde namusuyla duran kadına, anne rolü, evcil, esir gibi küçümseyeci kelimeleri çok mu düşündünüz merak ettim?Sanırım erkeklerde daha evcil daha uysal olanlarla evlenip onları anne rolünde görüp dışardaki kadınlara ilgi kayıyor. O konumu elde ettikten sonra dışarıya gözleri kayıyor
Biliyor ki evde kendisinin esiri var
Boşanmanız en sağlıklı olacaktır sizi sevmeyen istemeyen birini sizde istemeyin kızınızla yeni bir hayat kurun inşallah arkanızda duran bir aileniz vardırMerhaba kızlar lütfen okuyunçok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
diyordum Allah Allah skaype kullanmıyo ki nasıl mesaj geliyo. Her gün kızlardan mesaj geliyordu ve ben bunu araştırdım çoo kişi dedi evet kullaniyo bı kişi de hayır kullanmadan da öyle Gmaile mesaj geliyo merak Edib bakarsın diye.
Ama içimdeki kuşku gitmedi çünkü önceden de Instagram başka sitelerde yakalamıştm bı kaç kez. Ama affetim sevdiğim için. Ne kadar yanlış yapmışım ben yaaabı kaç gün sonra tekrar girdim gmaline aslında önce de gire bilirdim ben bilmiyorummusum neyse. Bütün mesajlarını okudum o kadar çirkin söyler sevişmeden buluşmadan konuşmalar neler neler okudum Sabaha kadar ağladım o kadar sinirlendim ki geceyle evi terk etmek isterdim kıza diyo hayalimdeki kadın keşke senin gibi karım olsaydın.
Biz 3 sene oldu evleneli kızlar üç sene boyunca beni aldatmış 2021 2022 2023 hep aldatmış..o kadar Mesaj vardı ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Zaten telefonu saklıyo elinden birakmiyo o yüzden gece almıştım telefonunu
Kocam ne kadar seks hevesli birisiymiş benim haberim Yokmuş kıza yazdıklarını şoka girdim çünkü bana gelince yorgunum şu bu kaçıyordu çok şey var anlatilacak benim 3 senede neler çektiğimi bi tek Allah'a biliyoşunu da söyleyim başlarda bı kaz kez tuttum affettim sevdiğim için sonra dedim bı daha yaparsan her şey biter artık o mesajlardan sonra tamamen soğudum Boşanmak istiyorum ne diyorsunuz kızlar, çok berbat durumdayım piskolojim mahv oldu... keşke hiç evlenmeseydim
Ee siz de tam tersini fingirdek diyerek yapmışsınız ama sonuna erkekleri de kötüleyen bir şey koymuşsunuz ya dediğiniz şey daha mı az küçümseyici oluyor kadınlar hakkında.Evinde namusuyla duran kadına, anne rolü, evcil, esir gibi küçümseyeci kelimeleri çok mu düşündünüz merak ettim?
Tam tersi namusuyla evliliği sürdüren kadınlarla evlenmek ister erkekler. Ama dışarıdaki fingirdekleri de kaçırmak istemezler. Onlarla da günü birlik işte. Bilirler çünkü onlarla evlilik olmayacağını. Tabi bunu bütün erkekler yapmaz namus yoksunu erkecikler yapar.
Son durum nedir Ne yaptınız eşinizle merak ettim siziMerhaba kızlar lütfen okuyunçok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
diyordum Allah Allah skaype kullanmıyo ki nasıl mesaj geliyo. Her gün kızlardan mesaj geliyordu ve ben bunu araştırdım çoo kişi dedi evet kullaniyo bı kişi de hayır kullanmadan da öyle Gmaile mesaj geliyo merak Edib bakarsın diye.
Ama içimdeki kuşku gitmedi çünkü önceden de Instagram başka sitelerde yakalamıştm bı kaç kez. Ama affetim sevdiğim için. Ne kadar yanlış yapmışım ben yaaabı kaç gün sonra tekrar girdim gmaline aslında önce de gire bilirdim ben bilmiyorummusum neyse. Bütün mesajlarını okudum o kadar çirkin söyler sevişmeden buluşmadan konuşmalar neler neler okudum Sabaha kadar ağladım o kadar sinirlendim ki geceyle evi terk etmek isterdim kıza diyo hayalimdeki kadın keşke senin gibi karım olsaydın.
Biz 3 sene oldu evleneli kızlar üç sene boyunca beni aldatmış 2021 2022 2023 hep aldatmış..o kadar Mesaj vardı ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Zaten telefonu saklıyo elinden birakmiyo o yüzden gece almıştım telefonunu
Kocam ne kadar seks hevesli birisiymiş benim haberim Yokmuş kıza yazdıklarını şoka girdim çünkü bana gelince yorgunum şu bu kaçıyordu çok şey var anlatilacak benim 3 senede neler çektiğimi bi tek Allah'a biliyoşunu da söyleyim başlarda bı kaz kez tuttum affettim sevdiğim için sonra dedim bı daha yaparsan her şey biter artık o mesajlardan sonra tamamen soğudum Boşanmak istiyorum ne diyorsunuz kızlar, çok berbat durumdayım piskolojim mahv oldu... keşke hiç evlenmeseydim
Her zaman söylerim hepte söyleyeceğim. İsteksiz adam yoktur! Sizinle teni tutmadıgı icin sizinke zoraki görev icabı yapan adam vardır. Ztn bi insan bi konuds eminse baskasına sormaz hemen uygulamaya geçer..Merhaba kızlar lütfen okuyunçok kötüyüm 3 sene oldu evleneli 25 yaşındayım bı tane kızım var eşimle cinsel ilişki sorunumuz var ayda 1 2 kez cinsel isliskimiz oluyordu o da benden kaçıyordu beni istemediği o kadar belliydiki ben kocamin Gmail ne skaype den şu kişi mesaj gönderdi diye bildirim geliyodu ama ben onları okuyamıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?