- Konu Sahibi delirium82
-
Ben şuna şaşırdım, temizlik titizlik bu kadar had safhadaysa nasıl oldu da bunu evlenmeden önce farketmediniz...
Evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz ne kadar nişanlı kaldınız... Bunu çok merak ettim...
Çünkü bu denli titiz teiz bir adam dışarda restoranda falan yemek de yiyemez.. Malum tabaklara garson dokunuyor ve garson pis... Malum siz evden dışarı çıkınca pis oluyorsunuz nasıl pisken yemek yiyebildi...
Dışarda buluştuğunuzda falan hiç mi elini tutmadı??? Tutamaz çünkü sen dışardasın pissin, senin elini tutamaz...
Bunları nasıl oldu da farketmedin???
Çok üzüldüm durumuna ama eşini öyle yada böyle ikna edip tedaviye başlaanız lazım... Senin de psikolojik destek alman lazım, ona nasıl davranman gerektiği konusunda..
Yoksa tavır yaparak kavga çıkararak sert çıkarak çözülmez bu durum....
inanın çok konuştum..hayır diyor kavga çıkartıyor.ben hasta değilim siz pisseniz ben ne yapayım diyor.evdeki bütün mevzu temizlik takıntısından çıkıyor.geçmişinde dr a gitmiş dr ilaç vermiş düzelmiş ablası anlattı çok neşeli çok güleç sıfır takıntılı bi adam olmuş.ama sonra ilacı kendi kendine bırakmış.bıraktığı günün ertesi tekrar eski haline dönüş yapmış..
inanın 1 ayda her yolu denedim.bigün ona uyamaya çalıştım peki dedim 2 kere duş aldım hangisi işe yarayacak diye ertesi gün yapmadım kavga çıkarttım yok olmadı hiçbiri kar etmedi..
kendi sex konusunda istekli olduğunda artık ben istemiyorum..istemiyorum sevdiğim adamla planlı programlı yatağa girmek önceden plan yapıp şu şöyle olucak diye koynuna girmek istemiyorum.bu sefer beni isteksizlikle suçluyor..gerçekten çok bunaldım..aileme anlatamıyorum.annem kalp hastası babam vefat etti zaten.annemde 3ay önce kriz geçirdi dr kesinlikle üzüntü yasak dediler.onun babası biraz konuşuyor eşimle yapma etme diye babasıylada kavga ediyor.annesi başından gitti diye düşünüyor çünkü devamlı o bana sabret düzelir diyor..aynı takıntılı ablasıda öyle..aynı huyları..aynı şekilde yaşıyor ablası ama tabi bekar..evlenmem ben kimseyle diyor kimse benim düzenime uymaz diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?