- Konu Sahibi delirium82
-
durumunuzu tahmin edebiliyorum ama eşinizi anlayamıyorum.
ben de OKB hastasıyım ama artık kendimden bıktığım için tedavi oldum bir süre.
sonra tedaviyi, ilaçları kaldıramadığım için bıraktım ama ona rağmen baya ilerleme oldu. zaten eşiniz kadar kötü değildi durumum.
zor bir hastalık.
ilerleyen bir hastalık bu.
eşiniz tedavi olmazsa daha da kötüye gidebilir.
umarım beraber aşabilirsiniz bu sorunu.
kirli statüsüne geçtikten sonra seks yapıyor.o kirli odasında kirli yatakta.o yatağa yattığında kirli olarak herşeyi yapabilirsin yani normal seks yapıyor ama temzilendikten sonra mesela sen yıkanmadın yattıktan sonra önce o girdi duşa diyelim o çıkınca sana dokunmuyor öpmüyor odadan çıkıyor.önemli olan kirli olup sonra temizlenmek..hanginiz böyle bi cinselliği canı çeker.beni bu yüzden isteksizlikle suçluyor....
merhaba arkadaşlar..
bir derdim var ve işin içinden çıkamıyorum..kocam temizlik hastası..belki herkesin kulağına bu hoş gelebilir evde kendi temizlik yapar herşeyi kendi yerleştirir..ama aslında bu hiç güzel bişey değil..1 aylık evliyim ve fazlasıyla bunaldım..mesela eve dışardan geldiğinizde mutlaka duş almamı istiyor hiç bir yere dokunmadan hergün.ellerinizde olan bişeyi kirliyse(kirlilik derecesi ona göre)onun dediği yerlere koyabiliyorsunuz.benim eşyalarım evlenmeden önce yeni evimize getirdim çöp torbası içinde..onları kendine göre kirli odası yaptığı yere döktü hepsini..o izin verdikçe içinde kirli olduğu zamanlarda çamaşır makinasına atıp yıkıyor..ben yıkayım desem onada izin vermiyor.eşyalar benim evimden geldiği için kirlilermiş ve yıkanmadan dokunamazmışım..bunun dışında annemin onun ailesinin yani dışardan herhangi bir misafirin gelmesi yasak.eve giremez.dışardan annem yemek yapıp bize bırakamaz.onun ailesi içinde öyle..evde onun istemediği biyere dokunduğunuzda(evin duvarları çöp kutusu ve kirli odadaki herhangi bi yer) ya duş almanızı ister yada elinizi iyice yıkamanızı.hergün temizlik yüzünden kavga ediyoruz ve artık bunaldığımı düşünüyorum.benim ailem bu durumu bilmiyor.evlenmeden öncede böyleydi ama bu kadar değildi.ve başka bir sorunda seks hayatımız..seks demek çok büyük kirlilik demek ona göre.tabiki bende birlikte olduktan sonra kalkıp hemen duşa girerim yıkanırım abdest alırım ama o bunada planlı ve düzenli bi şekilde yaklaşıyor.kirli odasında duran yatak birlikte olmamız için.eğer yatılacaksa herşey soyunulacak hiçbir yere değmeden o yatağa gidilecek ve olay bitince yine hiç bir yere değmeden o odadaki banyoda yıkanılacak.banyoya giderken duvarlara yada başka bir yere dokunulmayacak ve parmak ucunda yürünecek..ama 15 gündür yatmadık çünkü kirli odasındaki yatağın üzerine benim evimden getirdiğim eşyalarımı döktü yani yatak iptal..ne zaman o yatak boşalır bizde o zaman birlie oluruz..aslında bende artık onunla birlikte olmak istemiyorum çünkü o kadar planlı ve okadar şu şöyle olucak şu şöyle diye seks yapmak istemiyorum..bide tabiki onun istediği ve müsait olduğu zamanlarda..soğudum eşimden..çok huzursuzum..mutluluk için evlendim ama çok mutsuzum..lütfen biri bana yol göstersin..annemi çağırıp evimi yuvamı göstermek istiyorum annem kirli diye (aynı şekilde kendi ailesi) eve girmesi yasak..kimseyle paylaşamıyorum..kendi ailesine söylediğimde sen sabret kızım inşallah düzelir diyolar..tuzları kuru çünkü...çok yalnız ve yorgun hissediyorum arkadaşlar kendimi..(((((
Sabirla duzelmez canim bu hastalik cunku tedaviyle duzelir. Yalniz bi sey sorucam esinizdeki davranislarin bazilari bendede var acaba zamanla artiyomu yoksa hep mi boyleydi. Yani benimde seks carsafim var ne biliyim eve girerken pacalari katlatirim tabiki herkese degil esime sadece misafir gelip gittikten sonra halilari koltuklari bile silerim hep o kadar cok isim oluyoki cocugumda var hepsine yetisemiceksem hicbirini yapmiyorum mesela dolaplari silmeye yetisemiceksem supergede takmiyorum zaten temiz olmucak ev diyorum ay konuyu dagitmak istemiyorum ama bana benzeyen birini bulmusken yakaliyim dedim benimde kirli odam var felan bide tuvalettekiler musluk sesini dinliyorum yani yeterli miktarda su kullabiyolarmi diye el yikarkenmerhaba arkadaşlar..
bir derdim var ve işin içinden çıkamıyorum..kocam temizlik hastası..belki herkesin kulağına bu hoş gelebilir evde kendi temizlik yapar herşeyi kendi yerleştirir..ama aslında bu hiç güzel bişey değil..1 aylık evliyim ve fazlasıyla bunaldım..mesela eve dışardan geldiğinizde mutlaka duş almamı istiyor hiç bir yere dokunmadan hergün.ellerinizde olan bişeyi kirliyse(kirlilik derecesi ona göre)onun dediği yerlere koyabiliyorsunuz.benim eşyalarım evlenmeden önce yeni evimize getirdim çöp torbası içinde..onları kendine göre kirli odası yaptığı yere döktü hepsini..o izin verdikçe içinde kirli olduğu zamanlarda çamaşır makinasına atıp yıkıyor..ben yıkayım desem onada izin vermiyor.eşyalar benim evimden geldiği için kirlilermiş ve yıkanmadan dokunamazmışım..bunun dışında annemin onun ailesinin yani dışardan herhangi bir misafirin gelmesi yasak.eve giremez.dışardan annem yemek yapıp bize bırakamaz.onun ailesi içinde öyle..evde onun istemediği biyere dokunduğunuzda(evin duvarları çöp kutusu ve kirli odadaki herhangi bi yer) ya duş almanızı ister yada elinizi iyice yıkamanızı.hergün temizlik yüzünden kavga ediyoruz ve artık bunaldığımı düşünüyorum.benim ailem bu durumu bilmiyor.evlenmeden öncede böyleydi ama bu kadar değildi.ve başka bir sorunda seks hayatımız..seks demek çok büyük kirlilik demek ona göre.tabiki bende birlikte olduktan sonra kalkıp hemen duşa girerim yıkanırım abdest alırım ama o bunada planlı ve düzenli bi şekilde yaklaşıyor.kirli odasında duran yatak birlikte olmamız için.eğer yatılacaksa herşey soyunulacak hiçbir yere değmeden o yatağa gidilecek ve olay bitince yine hiç bir yere değmeden o odadaki banyoda yıkanılacak.banyoya giderken duvarlara yada başka bir yere dokunulmayacak ve parmak ucunda yürünecek..ama 15 gündür yatmadık çünkü kirli odasındaki yatağın üzerine benim evimden getirdiğim eşyalarımı döktü yani yatak iptal..ne zaman o yatak boşalır bizde o zaman birlie oluruz..aslında bende artık onunla birlikte olmak istemiyorum çünkü o kadar planlı ve okadar şu şöyle olucak şu şöyle diye seks yapmak istemiyorum..bide tabiki onun istediği ve müsait olduğu zamanlarda..soğudum eşimden..çok huzursuzum..mutluluk için evlendim ama çok mutsuzum..lütfen biri bana yol göstersin..annemi çağırıp evimi yuvamı göstermek istiyorum annem kirli diye (aynı şekilde kendi ailesi) eve girmesi yasak..kimseyle paylaşamıyorum..kendi ailesine söylediğimde sen sabret kızım inşallah düzelir diyolar..tuzları kuru çünkü...çok yalnız ve yorgun hissediyorum arkadaşlar kendimi..(((((
Hususi mi hortlatıyorsunuz?Allah kurtarsin kardes zor
Sabirla duzelmez canim bu hastalik cunku tedaviyle duzelir. Yalniz bi sey sorucam esinizdeki davranislarin bazilari bendede var acaba zamanla artiyomu yoksa hep mi boyleydi. Yani benimde seks carsafim var ne biliyim eve girerken pacalari katlatirim tabiki herkese degil esime sadece misafir gelip gittikten sonra halilari koltuklari bile silerim hep o kadar cok isim oluyoki cocugumda var hepsine yetisemiceksem hicbirini yapmiyorum mesela dolaplari silmeye yetisemiceksem supergede takmiyorum zaten temiz olmucak ev diyorum ay konuyu dagitmak istemiyorum ama bana benzeyen birini bulmusken yakaliyim dedim benimde kirli odam var felan bide tuvalettekiler musluk sesini dinliyorum yani yeterli miktarda su kullabiyolarmi diye el yikarkencok benziyoruz esinizle benimde artar mi o kadar
O zaman bende bi anormallik yokSeks carsafini ben de dusunmedim degilbiri wcye girdi mi ben de dinliyorum elini yikiyor mu diye offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?