Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

konu acılalı baya bi olmus suanda durumunuz dedir bilmiyorum ama allah yardımcınız olsun..benim amcamda aynı sizin esiniz gibi 3 tane cocugu var o cocukları dısarı cıkartmıyor pislenicekler die. ilerleyen bi hastalık okb amcamda tedavi olmadı ve şimdi çalısmıyor bile calıstıgı yerler pismiş.ve yengem en önemliside ona üzülüyorum kadın 33 yasında 45 yasında gibi gösteriyo cöktü artık ilk evlendiklerinde ne kadar güzel bi kadındı hayran olurdum ona ama dedigim gibi cöktü kadın.
benim esimdede okb baslangıcı var tedavi olucaktı söz vermişti ama ben hasta degilim diyor. he benim esim bu kadar titizmi hayır ama takıntılı mesala onunda kıskanclıgı var bu hastalıktan dolayı inanın hiç olmıcak seylere takıyo mesala işyerimde bi gün hastalandım eşimde şehir dısındaydı en yakın arkadasını aramıs edayı hastaneye götür die geldi cocuk hastaneye gidiyoruz beni aradı arabada öndemi arkadamı oturuyosun die ve önde oturuyorum die kıyameti koparttı
kot pantolan uzun gömlek giyorum neymiş pantolan bacaklarımı belli ediyomus etek giyiyorum güzel kadınsı gösteriyomus. evdede titizdir coraplarını renk renk desen desen ayırmamı ister benden. eve girdiginde camasır suyu kokmasını ister ama ilk son 6 aydır cok düzelmeler var bilmiyorum ya kendi kaafasında yenmeye calısıyohastalıgını yada hastalıgı uykuya gecti inş. bi daha uyanmaz..
senin esinin baya bi ilerlemiş tedavi olması lazım..

Siz bunu sorun olarak algılamış belkide çevrenizdekilere bakıp bişeylerin farkına varmışsınız.Benim erkek arkadaşım bunu sağlık konusundaki bilgisinden dolayı hastalanma riski olmasın diye mantığana yerleştirmiş bende konuştum ama hiç umursamadı bile.Bazı insanlar için bu bir yaşam tarzı algılanıyor bazıları da bildiklerinden ötürü bunu mantıklı görüyor onlarda bunu muhakeme edemiyorlar ki bu kadar eziyeti çekip çektiriyorlar

böyle hayat gecmez ya yazik sanada canim benim annene söyle yoksa sende hasta olursun cok asiri takintili düzelse bile geri gelebilen bir hastalik zaten denemis birakmis öyüzden iyi düsün mücadele etme konusunda canim benim..allah yardimcin olsun.

benim kız kardesimde var bu hastalık.günlerce hatta bir kac gün banyoda kalırdı ellerni normal sabunla yıkamaz deterjanla yıkardı hep biz saklardıkgene bagırır cagırır buldururdu detarjanı tüylerini teker teker yolardı sacını hep kendi sıfıra vururdu uzatmazdı neler neler berbattı su an biraz iyi ama hala aynı bana dokunmayın pissiniz diyor eskiye göre biraz iyi yan, üç dört gün bayodan cımadıgı günleridüşününce bir gün hatta banyoda bayıldı bulduk su andada var ama ilac alıyordu baska bir hastalıgı daha var kardesimin hem şizofren hem obsesif yani sizi anlayabliyorum dr giderse ilacı bıraktırmayın benim kardesim birkac gündür ilacları agzında saklıyor içmiyormus bunlar yani kendilerinin hasta oldugunu kabul etmiyorlar dikkat edin eger seviyoranız eşinizi sizi cok zor bir dönem bekliyor tedavi olması için zorlayın değilse siz mahvolarsuz ben kardesim yüzünden yıılarca annemle babamla çektik hastalıgını ve ben su an kardesimin hastalıgından etkilendim pskolojik olarak ben panikatak hastasıyım sapasaglamdım bittim evliyim ama halen o günlerin izi üzerimde gecmiyor

gecer diye bekleme eger senin yapın onunla ugrasmak için güçlüyse esinle devam et ama yok diyorsan bak ben örnegin olayım sende bitersin kendinide düşün

Kesinlikle uğraşmayın konunun üstünden uzun zaman geçmiş ne yaptınız bilmiyorum ama değişmesini beklemeyin ömür boyu bu hastalıkla yaşayacaksanız devam edin kalıcı olarak geçmesini beklemeyin ki daha öncede tedaviyi bırakmış bu insanların kendilerine yarattığı dünya var ve bu dünyadan çıkmaları zor hatta imkansız azalıcaktır geçti gibi olucaktır gene hortlucaktır ve sakın çivi çiviyi söker yaklaşımında bulunmayın yani pislik içinde bırakmak falan gibi kriz geçirebilirler çok daha kötü olabilir kaldıki sizin eşinizin ciddi anlamda ilerlemiş hastalıgı daha çok gençsiniz bu kötülüğü yapmayın kendinize anneniz bu çektiklerinizi duysa asıl o zaman kalbine iner ben doktor değilim uzman da değilim 10 senemi verdim ben çok daha az hatta hafif takıntıları olan bir adama ve bu sene boşandım şimdi giden 10 seneme yanmakla meşgülüm üstelik benim eşim yaşamı çekilmez kılmıyordu yaşam kalitesini çok az etkilicek takıntıları vardı onun buna ragmen çktüm yıprandım ve bana ne kaldı biliyormusunuz 10 senede ciddi anlamda olmasada panik atak çarpıntı ve programlama rahatsızlığı kaldı başka türlü takıntılarım oldu zamanla insan birbirine benziyor çünkü şimdi anti depresyan kullanıyorum tedavi görüyorum benim anlamam imkansızdı ama siz anlayabilirdiniz evlenmeden aileside bilip saklaması açıkçası sizin başınıza atması kandırılmış olmanızda var ...

konu sahibi arkadaşım şuan ne durumdasın aceba çok merak ettim inşlh evliliğin ayrıılmakla sonuçlanmamştır düzelmiştir temizlik hastalıgı arkadaş

ben de onu çamaşır suyuna yatırmadan yanınas gitmem. dişe diş kana kan. katil olur insan... ii dayanmışsınız 1 yıl maşallah

ben benim eşim temizlik hastası diyodum ama beterin beteri var diye boşa dememişler :)
valla bana kalırsa ona pislik kirliliğe alıştr vücudun bunada ihtiyacı var ayrıca ailesini ve senn aileni kirli görmesi ohaa dedirtecek boyutta yeni gelinin evine elbette geleni gideni olacak eşinin her yaptığını eleştir eleştir yaptığı temizlikte memnun olma onu bıktır bu yaptığından çok kötüü vahim durum..:18::18:

Bu konunun sahibi ne yapti acaba cok merak ediyorum.. eger ayrilmadiysa, cok zor oyle bir eşle bu kadar zaman gecmesi. Insallah duzelmistrr evlilerdir..

Sabirla duzelmez canim bu hastalik cunku tedaviyle duzelir. Yalniz bi sey sorucam esinizdeki davranislarin bazilari bendede var acaba zamanla artiyomu yoksa hep mi boyleydi. Yani benimde seks carsafim var ne biliyim eve girerken pacalari katlatirim tabiki herkese degil esime sadece misafir gelip gittikten sonra halilari koltuklari bile silerim hep o kadar cok isim oluyoki cocugumda var hepsine yetisemiceksem hicbirini yapmiyorum mesela dolaplari silmeye yetisemiceksem supergede takmiyorum zaten temiz olmucak ev diyorum ay konuyu dagitmak istemiyorum ama bana benzeyen birini bulmusken yakaliyim dedim benimde kirli odam var felan bide tuvalettekiler musluk sesini dinliyorum yani yeterli miktarda su kullabiyolarmi diye el yikarken cok benziyoruz esinizle benimde artar mi o kadar

size nasıl dokunuyor ilginç (aradaki konuşmaları okumadım)

Seks carsafini ben de dusunmedim degil biri wcye girdi mi ben de dinliyorum elini yikiyor mu diye offf

Tedavi olmmazsa hayatınız düzene girmez üstelik sende depresyona girersin, direk boşa bu adamı çocuk ol,adan, çekilmez bu hayat ki eşimde düzen ve simetri hastası seninki daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…