Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

valla okurken bana bile sıkıntı geldi ki benim eşiminde vardır bazen öyle şeyleri. Özellikle ilaç alma ve hastalık konusunda çok hassastır. Bir boğazı ağrır gibi olsun hemen ilaç alır bir de herşeyi çok planlar tele hemen not laıe bin kere bana hatırlatır. Tabii kasar beni. Bazen ocak o an kirli kaldıysa siler, tencere felan yıkar ama bu kadar hiç değil hatta dağınıktır da çoğu zaman. Bana da temizlik yap demez ben yaparsam yaparım. Gerekten tedavi olması lazım buna onu ikna etmelisiniz. Böyle hayat geçmez eşiniz hayatı yaşamayı unutmuş titizliğindneve size de zindna ediyor evi. Ne cinsellik kalmış, ne uyum ne paylaşım. Keşke çıkarken farketseymişsiniz yada ailesi neden uyarmamış sizi evlenmeden önce yaa..Ama neden uyarsınlar ki kimbilir kaç kişiden ayrılmıştır bu huyu yüzünden. Merak ediyorum flört ederken bir yerde yer içerken farketmediniz mi birarada olduğunuzdsa gözünüze batmadı mı... Ama heralde ciddi boyutta olduğunu anlamadınız. Ancak bakın ilerde çocupunuz olduğunda daha da fena olacak ve çocuğunuzda gerilecek, bunalacak belkidr onun gibi biri olacak. Ya tedavi olacak yada bu evlilik yürümez..Bir de eşiniz Başak burcu mu acaba.. Genelde titizlik hastalığı o burçlardan çıkıyor...

canım sen bugün olmazsa yarın mutlaka boşanacaksın , kimsenin sihirli bir değneği yok ki eşine dokundurup herşeyi düzeltsin (bi hasta yakını olarak konuşuyorum ) düşünsene boşanmışsın , başka biri çıkmış karşına sevmişsin, evlenmişsin, bebişiniz olmuş tvnin karşısında döke saça cips yiyiyorsunuz , bebiş cips tabağını deviriyo babası gülüyo sen kızıyosun (şaka yollu) güzel bi gerçek değil mi ?

ne yapmanız gerektiğini referanslı bir terapistten destek alarak öğrenebilir misiniz acaba ..
terapist size bilinçli bir yönlendirme yapar.
eşinize yardım etmek için yardım alabilirsiniz

herkes pis de bi o temiz...
tööbe tööbe yaa. yemek yemiyor tuvalete gitmiyor sanki bu insan..
hadi temziliyor diyelm hergün işe gidiyor, dışardan mikrop toplayıp geliyor..
allah iş arkadaşlarına da sabır versin valla..
sana daha da çok versin (planlı cinsel hayat da enteresan. kaydirigubbakcemile3 )
kesinlikle tedavi görmeli. kesinlikle!!!!

laelaelaelaelae:bbo::1shok:

böyle kaldım resmen ....üzerine de güldüm kızmayın ama...
eşiniz çok hasta...tedavi görmesi şart ...eğer görmez ise siz tedavi almaya başlarsınız...:1no2:

onun içinde kolay degıldır emınım..bencede psikoljık tedavı sart ama bırazda ınnsanın beynınde bıtıyo.sonucta paradan pis bışşey yok ama ay bası geldıgınde bu para pistir ben almayım demıyodur emınım.bence eşine destek ol tedavıye ıkna et.evlendıkten 20 30 sene sonra boyle bı rahatsızllık cıksa bosanacakmıydınız..bence bosanmak bu kadar kolay olmamalı..bende bı ara cok takıntılıydım.bırının evınden gelınce corabı cıkarmadan eve gırmıyodum .özellikle karsı komsumun evınde gelince.....eşimede cıkarttırıyodum.sonra esım benımle konustu bunun dogru olmadgını 10 sene sonra daha kotu olacagını vs 1 saat konustu mantıklı geldı dedım ben ne yapıyorum ..allaha sukur bıraqktım takıntılarımı..eminim eşinizde sızın destegı ve psıkoterafı sayesınde duzelecek..allah yardımcınız olsun

Siz bu adama aşık olurken, evlenme kararı alırken pismiydi? Bu derece saplantılı olan bir adam nasıl oldu da bir cafe ye giderken elinizi tuttu? Neyse diyelimki çatladı ama huyunu belli etmedi size. E mutsuzsunuz. Ya o ilişki odasında eşiniz lütfedip ilişkiye girdiğinde bebeğiniz olursa ? Hadi oldu diyelim. Mazallah bebek istifra ettiğinde balkondan atar bu adam. Bence ailesi ondan kurtulmuş, aynısından bi tane daha varmış evde, tekrar 2 olsun istemiyolardır. Bir arkadaş bu sorun 10 yıl sonra çıksa boşancakmıydın demiş. Evet o zamanda gerekirse boşancaktın. İnsanlar fantazi için yatak odasının dışında ilişkiye girerler bu anlaşılır. Gaz odasına girer, ölümünü bekler gibi ilişkiyemi girilirmiş yav. Ayrıca o ilaçlı tedaviyide anlamadım. Hangi ilaç adamın temizlik hastalığını şıp diye keser bıraktığı gün eskiye döner. İlginç geldi. Bence boşanmalısın. Yoksa hayat seni boşar, boşa geçen yıllarına yanarsın. Aşkından ölüyorum, ayrılığa dayanamam dersende çekeceksin. Allah kolaylık versin.

Lütfen hala burdan yardım arayacağınıza bir uzmanla görüşün.Eşinizle konuşup ikna edin yardım almaya.Eğer bunu yapmayacaksanız,boşanın bence de kendi sağlığınız iyice bozulmadan.

Yuh dedim ya her cümlenden sonra ağzım açık kaldı valla.

Arkadaşım bu konuyu buraya açana kadar eşinle konuş acilen bir psikoloğa görünsün.

Bu hayat nasıl geçer senin için oraya dokunma onu elleme bunu elleme.

O zaman eşin bakkaldan yada marketten ekmek felan da almasın nasıl ve nerede yapıldığını bilmiyor mazallah hasta olur kendi ekmeğini de kendi yapsın.

Hatta organik birşeyler yetiştirin balkonunuzda .Dışarıya çıkmayın kimseyi de almayın.

Hayat mı bu ya.

Yatak meselesine çok güldüm ya şok oldum okuduklarıma .

Zor bir durum.
Esiniz hasta evet.. benneyaptımki

Ben ruh ve sinir bozukluklari hastanesinde calisiyordum, Orda bi hastamiz vardi bi kadin, oda öyleydi, günde 50 kere ellerini yikardi, sürekli sabunlardi, elleri derisi soyulmustu artik, cok kötü durumdaydi elleri. cok Titizdi , temizlik hastasiydi, cok zor bi durum valla. tedavi sart..
Kolay gelsin arkadasim, allah yardimcin olsun.. benneyaptımki

canım ne yap et boşann bu adamınn kahrıı hiç çekilmezz boşverr yaa

ayy sabah sabah ne güldüm yaaaa kaydirigubbakcemile3
ay canım valla bende böyleydim ama tedavi oldum kurtuldum seni ii anlayabiliyorum eşininkide hastalık doktora giderseniz çüzülür çözülmüycek bişey değil...
merak ettim kaç ay olmuş yazalı şu an ne durumdasınız acaba bilmiyorumkismile

yuh artık bu kadarı da fazla yaaawww ..bu ne bu ..bu insanlarda özgüven eksikliği ve ölüm korkusu had safhada sanırım ..kirlenirse hasta olup öleceklerni mi sanıyorlar acep ....aklıma ilk atandığımda misafirhanede bir bayanla kalıyordum o geldi. aynı odadayız ..bütün eşyaları poşetli ...ikimizin de ayrı ayrı sandalyesi vardı benim sandalyem onun sandalyesine değince gidip sandalyeyi yıkıyordu ..çok ii bilirim böyle tipleri ...bırak bir ömürü bir gün bile dayanmak çok zor ..insanın boğazlıyası geliyor yaa..mutlaka tıbbı yardım alması şart ....allah kolaylık versin ne diyeyimm

Bence de o adam çocuk mocuk istemez

arkadaşın dediği gibi çocuk kaka felan yapar mazallah adamcağıza hastalık bulaşır tüh tüh :1closedeyes:

Çocuğa da ayrı bir kaka odası hazırlar o

Ben şuna şaşırdım, temizlik titizlik bu kadar had safhadaysa nasıl oldu da bunu evlenmeden önce farketmediniz...
Evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz ne kadar nişanlı kaldınız... Bunu çok merak ettim...
Çünkü bu denli titiz teiz bir adam dışarda restoranda falan yemek de yiyemez.. Malum tabaklara garson dokunuyor ve garson pis... Malum siz evden dışarı çıkınca pis oluyorsunuz nasıl pisken yemek yiyebildi...
Dışarda buluştuğunuzda falan hiç mi elini tutmadı??? Tutamaz çünkü sen dışardasın pissin, senin elini tutamaz...
Bunları nasıl oldu da farketmedin???

Çok üzüldüm durumuna ama eşini öyle yada böyle ikna edip tedaviye başlaanız lazım... Senin de psikolojik destek alman lazım, ona nasıl davranman gerektiği konusunda..
Yoksa tavır yaparak kavga çıkararak sert çıkarak çözülmez bu durum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…