Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

arkadaşın eşi hasta ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var ve tedavisi çok zor. arkadaşın eşini hor görecek ya da dalga geçecek şeyler yazılması bence hoş değil. çünkü eşi sağlıklı bir insan değil beyni düzügün çalışmıyor bu kişinin.gülünecek, dil çıkartılacak bir durumu yok bence hasta bir insan var. arkadaşın da bu adamdan boşanması uzun vadede en yararlı yol olarak gözüküyor bana göre

canım yukarda yazdığım nedenlerle ailen bi gariplik olduğunu sezmiyor mu

Zaten asla dalga geçilecek konu değil ama çok sinir bozucu...
Yanlış anlaşılmak istemem.
yerimseniben

Bu daha da kötüüüü!!!
Sen onu o halde zaten istemezsin ki...
Bu çok doğal.
Kendine bakınca o haliyle kendini çekici buluyor olamaz ki ya?
Çok sinirlendim... Sanki ihtiyaç gibi cinselliği yaşayıp sonra sana asla dokunmaması...
Kadın için çok aşağılayıcı. mirmirmirmir
Hele ki yeni evlisin sen.
:sinifsinif:

ne çocuğu arkadaşlar adam sekse pis gözüyle bakıyor.
çocukta seks sonucu olacağına göre.ayy ne biliimm cidden var mı böyle hastalar.
karısınada seks yapmadan önce bizzat kendi yıkıyordur korkarım.iyice temiz olduğuna emin olduktan sonra birlikte oluyordur.ayy yok yok bu adam seks yapamaz yaaa.ee öpecek
möpecek falan yaniii.

canım yukarda yazdığım nedenlerle ailen bi gariplik olduğunu sezmiyor mu

şimdilik türlü bahanelerle atlatıyorum.bugün mesaideyim yarın kaloriferler yapılıcak kombi su kaçırıyo falan diye..artık bahanemde kalmadı..çok üzülüyorum beni seven mutlu olduğumu gelip evimi yuvamı görmek isteyen insanlara arkadaşlarıma yalan söylerken..bunu onada söyledim üzüldüğümü bende üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor belki ilerde çözülür bu durum dedi.ama inanmıyorum çözüleceğine.

Dalga geçtiğimden değil sinirimden...Ben bir kez ikiz bebeğimi kaybettim.Onların yaşaması için canımı versem azdı..Kolay hamile kalabilen biri değilim..Eşimin de benim de şu an en çok istediğimiz şey bu..Bunun uğruna maddi manevi bir çok zorluklar ve fedakarlıklar yapıyoruz..Elbette ister çocuk yapsın ister yapmasın kime ne bize ne..
Ama bebekler için pis,kakası var ,hastalıklı,iğrenç vs diyen birine ben de istediğimi yani içimden geçeni söyleme hakkı duyuyorum kendimde..Bebekler hakkında söyledikleri için dil çıkarma hakkını da duyuyorum.Sonuçta bu sadece bir smiley yani bir yazı ifadesi...Gidip te adamın karşısına geçip dalga geçmiyorum..

Allah şifa versin..Arkadaşa da sabır versin Allah..

endişelenme dalga yada hakaret olarak algılamadım..

ama aslında söylememen gerekir bence. bana göre yanlış. sizin çocuğunuz olmayabilir. bu adam hasta zaten mantıklı biri olsa eşiyle kirli osaında seks yapmaz heralde. yani bebeklere pis kaka dedi diye bu adam kızman tepki göstermen çok yersiz, HATA çünkü. sen kanser hastası birisi kemoterapiden sonra ortalığa kustu diye kızbilir misin. işte psikolojik rahatsızlıklrda böyle. bu kişi başka bir dünyada yaşıyor.hiç birimizin anlayamayacağı bir dünyada

çok zor bir durum böyle bir insanla yaşayamazsın mutsuz olursun çocukta istemez senin kocan artık neler düşünür çocuk için düşünemiyorum bile acilen psikolojik yardım alması lazım yoksa böyle devam etmeniz imkansız temiz insanı severiz ama hastalık dercesindede olan bayar yani

Ne söylesek boş...
Bizim kızmamız önemli değil.
O adamın tedavi görmeye ikna etmek çözüm.
Derdinin devası da bu.
Güzellikle ikna et ve doktora gidin.
Yoksa ilerde evliliğinizin çatlakları için sinyal bunların hepsi.

:teselli:

kesinlikle tedavi görmek istemiyor.kesinlikle..hasta olduğuna inanmıyor.concealed arkadaşımızın dediği gibi bambaşka bir dünyada yaşıyor..içinde kendini rahat hissettiği temiz hissettiği.ve ben yokum o dünyada (

Diyorum arkadaşım..bana göre hata değil...Benim verdiğim tepkiyi eleştirmen çözüm değil..Diyorum ,diyorum hatalı da görmüyorum kendimi...Burada bizbize konuşuyoruz .Gidip te adamın suratına tükürmüyorum herhalde..Vayy ne edepsizsin diye..
Kanser hastasının gördüğü kemoterapi ile bunu bir görmüyorum ayrıca...O hasta zaten tedavi görüyordur..
Arkadaşın eşi kendisi bırakmış ilaçları..

Benimki sadece bir smiley karakteri...
Bir smiley karakterine bu kadar takılma.........

Şimdi yeni hamileliğimi yaşıyorken böyle saçma sapan bir yazı karakteri yüzünden polemik çıkaranlarla uğraşıp pirim veremiycem kimseye..........

ya sokakta geçen kadınlara bakıyorum acaba mutlular mı diye..yanlarındaki eşlerine bakıyorum temizlik hastası mı diye..temizlik takıntısı olan insanı çok rahat ayırt edebiliyorum.bazen içim burkuluyo ben mutlu olamıycam diye..en mutlu olduğumuz anda şuraya niye dokundun ya da niye böyle yaptın niye çamaşır makinasını çalıştırdın diye tartışma çıkıyor..:..((

madem neden evlenmiş kendi gibi birini bulsaydıya seni mutsuz etmeye hakkı yok kendi huyunu bilipte bile bile evlenenleri başkalarını mutsuz edenleri kınıyorum sinir oluyorum

Canım İstanbul da yaşıyorsun sanırım.Kızılay hastanesi başhekim yardımcısı çocukluk arkadaşım.Pskiyatrist dr Burak Berber..İstersen konuşurum kendisi ile..Ama eşinin önce ikna olması lazım tedavi için...

evet canım istanbuldayım.bu akşam konuşucam durumu.eğer küçük bi ışık görürsem hemen haber veririmburdan yada mail atarım sana.çok teşekkürler..şimdi çıkmam gerek mesai bitti.eve gidip banyo yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…