- Konu Sahibi delirium82
-
aman çocuk yapma, çocugu pis diye çöpe koyabilir, o çocuk her yere kusacak, üstünüze işeyecek, bezinden kakası sızacak, salyaları bi atarftan, aman diyim çocuk yapma
ben olsam iflas ederim 1 ayda iyi dayanmışsın
üstelik hasta olduğunu kabul etmiyor
peki annen neden biizi eve davet etmiyorsun kızım falan demiyor mu, yeni evlisiniz adetlere göre çok misafirinizin olması, gelen misafirleri oda gezmesi falan lazım, ne diyorsunuz gelemek isteyenlere
sosyal hayatınızın da felç olmuş olması lazım
arkadaşın eşi hasta ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var ve tedavisi çok zor. arkadaşın eşini hor görecek ya da dalga geçecek şeyler yazılması bence hoş değil. çünkü eşi sağlıklı bir insan değil beyni düzügün çalışmıyor bu kişinin.gülünecek, dil çıkartılacak bir durumu yok bence hasta bir insan var. arkadaşın da bu adamdan boşanması uzun vadede en yararlı yol olarak gözüküyor bana göre
kirli statüsüne geçtikten sonra seks yapıyor.o kirli odasında kirli yatakta.o yatağa yattığında kirli olarak herşeyi yapabilirsin yani normal seks yapıyor ama temzilendikten sonra mesela sen yıkanmadın yattıktan sonra önce o girdi duşa diyelim o çıkınca sana dokunmuyor öpmüyor odadan çıkıyor.önemli olan kirli olup sonra temizlenmek..hanginiz böyle bi cinselliği canı çeker.beni bu yüzden isteksizlikle suçluyor....
canım yukarda yazdığım nedenlerle ailen bi gariplik olduğunu sezmiyor mu
Dalga geçtiğimden değil sinirimden...Ben bir kez ikiz bebeğimi kaybettim.Onların yaşaması için canımı versem azdı..Kolay hamile kalabilen biri değilim..Eşimin de benim de şu an en çok istediğimiz şey bu..Bunun uğruna maddi manevi bir çok zorluklar ve fedakarlıklar yapıyoruz..Elbette ister çocuk yapsın ister yapmasın kime ne bize ne..
Ama bebekler için pis,kakası var ,hastalıklı,iğrenç vs diyen birine ben de istediğimi yani içimden geçeni söyleme hakkı duyuyorum kendimde..Bebekler hakkında söyledikleri için dil çıkarma hakkını da duyuyorum.Sonuçta bu sadece bir smiley yani bir yazı ifadesi...Gidip te adamın karşısına geçip dalga geçmiyorum..
Allah şifa versin..Arkadaşa da sabır versin Allah..
endişelenme dalga yada hakaret olarak algılamadım..
biraz önce telefonum çaldı arayan o.yok ne telefonu açmak içimden gelio ne de konuşmak onunla....
Dalga geçtiğimden değil sinirimden...Ben bir kez ikiz bebeğimi kaybettim.Onların yaşaması için canımı versem azdı..Kolay hamile kalabilen biri değilim..Eşimin de benim de şu an en çok istediğimiz şey bu..Bunun uğruna maddi manevi bir çok zorluklar ve fedakarlıklar yapıyoruz..Elbette ister çocuk yapsın ister yapmasın kime ne bize ne..
Ama bebekler için pis,kakası var ,hastalıklı,iğrenç vs diyen birine ben de istediğimi yani içimden geçeni söyleme hakkı duyuyorum kendimde..Bebekler hakkında söyledikleri için dil çıkarma hakkını da duyuyorum.Sonuçta bu sadece bir smiley yani bir yazı ifadesi...Gidip te adamın karşısına geçip dalga geçmiyorum..
Allah şifa versin..Arkadaşa da sabır versin Allah..
ama aslında söylememen gerekir bence. bana göre yanlış. sizin çocuğunuz olmayabilir. bu adam hasta zaten mantıklı biri olsa eşiyle kirli osaında seks yapmaz heralde. yani bebeklere pis kaka dedi diye bu adam kızman tepki göstermen çok yersiz, HATA çünkü. sen kanser hastası birisi kemoterapiden sonra ortalığa kustu diye kızbilir misin. işte psikolojik rahatsızlıklrda böyle. bu kişi başka bir dünyada yaşıyor.hiç birimizin anlayamayacağı bir dünyada
Canım İstanbul da yaşıyorsun sanırım.Kızılay hastanesi başhekim yardımcısı çocukluk arkadaşım.Pskiyatrist dr Burak Berber..İstersen konuşurum kendisi ile..Ama eşinin önce ikna olması lazım tedavi için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?