Kocam Teyzeme ok dkn!

arkadaşım dün aramız gerildi ama senin adına uykularım kaçtı gece...
ne olursa olsun Allah her zaman yar ve yardımcın olsun şu mübarek günde...
hakkında hayırlısını versin rabbim

geçen seferki mesajım arada kaynayıp gitmiş görmemişsin galiba.

birşey bozulmaya başlamışsa hiç bir şekilde düzelmez..

bu evlilik göçmüş artık senin bir an önce boşanıp kurtulman lazım.yoksa şuan geçen her anına yazık yani...

Bnmde 6ay önce kötü bir lişkim vardı.ki yaş farkı falan baya karışık bir konuydu.burda herkes bana bırak dedi.bnm için çok zordu ama bıraktım.ve şimdi ondan paçamı kurtardığıma şükrediyorum. Ayrılık zor geliyor.insan önce o düzenden kopamıyor ama yarın daha iyi olmayacakki...dahada kötüye gitmeden yeter demen lazım...

Bence kocan kararini vermis. AYRILACAK yada senin gozunu korkutmak istiyor kadinin ustune fazlada gidiliyor bence herkesin arkasini dayayacagi kisi var. Bence eger kocan ayrilmak istiyorsa ona iyi bi ders verde ole ayril mesela git bugun veya yarin sacini boyat kestir uzerine yeni kisa acik sacik seyler giy makyaj yap inan bunlari yapinca biraz olsun kendine guvenin gelir !!! ( abartili degil yani ) :) hic yuzune bakma sorularina 2 dk sonradan cvp ver ilgilenme UMURSAMIYORMUS gibi davran onu hatta biraz sende ayrilamk istiyormus gibi birseyler de . Ve aslinda kendine guveni olmasi gereken kisilerden birisi sensin 1 meslegin var (isinde var iyi kotu ) kocan calismiyor bildigim kadariyla yada bi POka yaramiyor o evde seni sinir etmekden baska ve o suslu cadinin kicini kaldirmakdan baska. Eger ayrilmaya ikinizde niyetliysen kocana tekmeyi vur evden sen gitme kocan gitsin sonra iyi kotu para biriktirebiliyormusssun nasilsa biraz biriktirdikden sonra teyzenden uzak bi kucuk eve tasin. Baska caren yok suan senin yaninda ne kocan var nede teyzen. Yarin ayrilinca senin kocan kiymetini iyice anlar o teyze bozuntusu zengin daha yakisikli birini buldumu seninkinin yuzune bakmicek kocan ise sen gibi birini kacirdigi icin kahrindan geberir insallah :) sende ondan daha iyi birisini bulur evlenir bebislerin olur. bu kadar bence yipratma kendini ve TASIMA O koca bozuntusunuda . hergun okuyorum yazilarini ayrintilari merakla bekliyorum iyi sanslar. Umarim yazimi kotuye yorumlamazsin . iyi niyetle yazdim .

kedı baslarda sana yazmısıtm sonra sayfalar bayagı ucmus
suannnaslsın ne yapmayı dusunuyosun bır gelısme varmı?

bu mesajı ısmdı gordum
kufurler hala akannehir
cnm anlıyorum koparamıyorsun bagları ama varmı elle tutulucak bı yanı bu ılıskının?

Bazi seyleri kabullenmek cok acidir kedici kiz...o kadar acidirki aklindan gecmesi bile seni ürkütür....ama inan kabullendigin vakit kurtulusun basliyor....a.s

Ben dün olani unuttum bile..vereliniortak...Allah yar ve yardimcin olsun...bu karanlik günlerinde isigin olsun insallah:Saruboceq:

Ya olur mu öyle şey canım.Kadınlar kandırıyor,erkekler ,kocalar hep kanıyor öyle mi? Masumlar yani ??
Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Evli olduğunu ustaca yalanlarla saklayıp bekar gençkızları evlilik vaadiyle oyalayan erkekler olduğunu hiç mi duymadık ?

Bu dediklerini aynen uygula..Ver ceketini eline..Kapının kilidini de değiştir..Ev ananenin,teyzenin eviyse sana çık git diyecek değillerdir inşallah..
Otur evinde ona da eşya falan verme..Gitsin anasına mı gider,arkadaşına mı?yoksa teyze ona evini mi açar? ne olursa olsun..bir yerlerden başla..
Allah yardımcın olsun..

bence o teyzem dediğin insanımsı senin kocanla da kafa buluyor.farketti ilgisini tabii.sen önce gözünü aç o saftirik kocanın..

yok demiyorum ama dikkat edersen aldattıkları yine bir baska kadın sence bir kız veya kadın karsısındaki insanın evli oldugunu veya birisiyle bağlantılı oldugunu ne zaman anlar veya anladığı zaman ne yapması gerekir bir coğu bile bile devam ediyor karısını aldatan erkekler suclu ama kadınlar daha suclu bence

eslerimizi hediye gibi onlaramı bırakmak lazım

Bunu farkettiği an elbette ayrılması lazım ama,erkeklerin de yalanları bol oluyor.Karımı sevmiyorum,ayrılmak üzereyiz,ayrı yaşıyoruz,mahkeme aşamasındayız diyenler de var.lmaz: Eğer eşim bu tür bir kadına gidecekse sırf kadının değildir suç .Alsın kocamı başına çalsın.Benim artığım ona başımın gözümün sadakası olsun derim ve eşimi kaybetmemek için de kılım kıpırdamaz çünkü o başka kadını koynuna alarak beni kaybetmiş demektir.Benim nikahım altındayken başka bir kadınla birlikte oluyorsa artık kocam değildir gözümde zaten..Kime giderse gitsin artık o saatten sonra,midem kaldırmaz o adamı koca diye düşünüp yatağıma almaya,dokunmaya..Mücadele falan da etmem beni aldatmış bir koca için..Çok kesin olur bu konuda tepkim.

Size kalırsa ben şunu demeliyim?? :

Bak arkadaşım git bu gece kocanın ilacının içine tuz ruhu tarzında temizleyici ne varsa koy....... adamın içini temizle..
bu mudur yani?
kötülüğe teşvik etmemi mi istiyorsunuz??? ..
sadece bi şüphe yüzünden insanların birbirine düşmesine mi sebep olmalıyız?
Belki arkadaşımız kadınlığını unutmuş???.. Kocanında çevresi yok.. teyzeyle mutlu.. bende bundan dolayı kocanla zaman geçir diyorum..

teşviket bakalım daha neler yapacak.

Bu arkadaş boşanmaya cesaret edemiyor.. arkasında destek olacak kimsesi yok..

Çalışıyor ama işi garanti değil.. Ne işine...ne ailesine güvenebiliyor...

Hem şartları süper olsa bile ne hakla biz ona boşan diyebiliriz??...
Bunu derken Teyzeyle kocayı uygunsuz vaziyettemi gördünüz.. Düşündüklerimiz sadece şüphe..

Önünde kötü bir dul örneği var...o yüzden dul kalmaktan korkuyor....Bizde onun yapmak istediği yönde öneriler sunuyoruz..

Bu şartlarda yapıcı öneriler sunmaktan başka ne teşvikimiz olabilir??? :uhm:

GERÇEKÇİ olun!!

Sevgili Yuse sadece teyzesi mi mesele ?benneyaptımki
Karısının üzerine bıçakla yürümüş bu adam,teyzesi için üstüne yürümüş eşinin bu adam...:1ninca:

aldatan bu kız değil..................teşviket bakalım daha neler yapacak.

Bu mesajımı okumamışsınız anlaşılan
Buraya gelmek için önce kocasıyla son bi deneme yapmalı.. bakalım adamın esas istediği ne diye

Gemileri yakmadan önce tüm yolları denemeli... Sonradan pişmanlık duymamalı..

benim anlamadığım her kavgada adam eline bıçağı alıp boğazına dayıyor kadın da onun sonrasında duyduğu pişmanlıkla gevşiyor sarmaş dolaş oluyorlar.biz boşa yazıyoruz inanın bazı şahıslar böyle bir yol tutturmuş ilişkilerinde gidiyorlar bişey değişmez.okuyan varsa aranızda arkadaşımı kocası öğrencisiyle aldattı diye konu açtım.kaç gündür böyle biriylele de ben uğraşıyorum.saçma sapan hastalıklı bir ilişki ve bunu yaşamakta ısrarcı bir kadın.dediklerim sağ kulaktan giriyor sol kulaktan çıkıyor.

Sevgili Yuse sadece teyzesi mi mesele ?benneyaptımki
Karısının üzerine bıçakla yürümüş bu adam,teyzesi için üstüne yürümüş eşinin bu adam...:1ninca:

Bize anlatılan kadar bilebiliriz.. Gözümüzle görmedik.. (kedicikde görmemiş hiç bişi)
Herşeyi net bilmiyoruz..

amaaaa beni O opuyorumnanaktan:asigim: bile kızdırsaaa..
yapacaklarımı hayal bile edemezsiniz.. kötükedihüso

JİGSAW rakip bile olamaz. öyle bir sinirim varki.. Belki kocada benim gibi deli lülülülülülü kafamçokkarıştı
Benim aklıma gelen olasılık..
aralarında bişi yok.. kocada kedi böyle şüphelenince çıldırıyo..

Karar verdim ÖSS girecem OLASILIKTAN tam puan alırım heral lülülülülülü

valla böylelerinin şeyini kesmek lazım,,
yatıracaksın bahaneyle alacaksın kesici aleti
bir seninki mi varda diye basacaksın
bak bidaha yapabiliyyomu
hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…