- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
şimdi beni aradı bazı sorunları varmış işyerinde sen bilirsin karar senin hayatta senin dedim geçmişime sövdü ve yüzüme kapattı telefonu aradım tekrar açmadı sonra o aradı hoş mu yaptın dedim bn alttan almaya çalışırken sen ne yapıyorsun neden sürekli küfür ediyorsun bana dedim dayanamıyorum artık dedim o da ben de sana dayanamıyorum dedi boşanalım dedim tamam dedi. GALİBA SİZ HAKLIYDINIZ NEYE DEĞER Kİ UĞRAŞMAM bu hayatta gülmek yasak bana LANET OLSUN
Kocana: Asla <<tamam sen nasıl bilirsen öyle olsun diyorsun>> anladığım kadarıyla..
Buda onu çıldırtıyor
O senin fikrini almak istiyor. Sende kavga çıkmasın diye <<he ne diyosan o>>> diyosun..
Önce onu konuştur..sonra evet bak bu fikrin doğruymuş de..madem onun fikrine katılıp kızdırmak istemiyorsun başka çaresi yok..
Ozaman senin ilgisiz olduğunu düşünmez..
Bu akşam da oruç değilsen güzelce süslen..eve gitme dışarda buluşun...yemek yeyin... önemli olan kaliteli zaman geçirmek..
farklı ortamda daha farklı konuşacaksınız emin ol!!!
Eve gittiğinizde de farklı şeyler olacak böyle yaparsan
EYVALLAHsız olursun[/QUOT
yani tuttum tuttum kendime ama bu son mesaj yetti artık ya.arkdaşlım aldatan bu kız değil.kocasının üzerine bıçakla saldıradan bu kızdeğil.teyzesiyle sıkı fıkı olanda bu kız değil.tel küfredende.sen herşeyin sonunda süslen püslen yemek hazırla kocanla zıkkımlanmı diceksin arkdaşım bu ne ya.zıkkım yesin o adam .ödül gibi eve işten çıkıp koşa koşa süslenio yemekmi yapcak ya.kedici_kız teyzen ne kadar suçluysa kocan dahda suçlu canım anladınmı.otur düşün taşın yemek filan olduuuuuuuuu yani .bide madalya takın beyefendiye .teşviket bakalım daha neler yapacak.
Babam asla yanına almaz benı karısı Çok Şırret babam da elınde kukla. Daha Önce yaptıĞı gıbı barıŞtırmayaÇalıŞır kı baŞlarına kalmayayım dıye. Kolay pes etmedım 2 yıl mÜcadeleverdım ayrıca dÜn o kadar ayrıl dıyen arkadaŞla bıle mÜcadele ettım savaŞacaĞım ben dıye ama . MÜcadelem boŞunaymıŞ yada kımeymıŞ
Babam asla yanına almaz benİ karısı Çok Şİrret babam da elİnde kukla. Daha Önce yaptıĞı gİbİ barıŞtırmayaÇalıŞır kİ baŞlarına kalmayayım dİye. Kolay pes etmedİm 2 yıl mÜcadeleverdİm ayrıca dÜn o kadar ayrıl dİyen arkadaŞla bİle mÜcadele ettİm savaŞacaĞım ben dİye ama . MÜcadelem boŞunaymıŞ yada kİmeymİŞ
kk dexter sana bu konuda cok is düsecek kk
annesinden kocasından süpelenenler ve yakaladı
teyzesiniden ve kocasından
üvey kız kardesinden ve bu arkadaş esini ve o kadın bir arada bastı ve sonuc simdi boşandı
ve hatta benim bildigim sahsende tandığım aplasının kocasından nur topu gibi bir kız doğuran
amcasının karısına sarkan ve yenğesi onu bıcakladı
ve evli oldugunu bile bile bir genc kızın erkeğe cinsel teklifte bulunması ve yapması kusura bakmayın ama tecavüz yoksa bu isleri kadınlar gönüllü ğönüllü kendi istekleri ile yapıyor
simdi düsünelim burda suclu kim tabiki kadınlar kocalarımızı kandıran kadınlar
bu gercek :mymeka:
peki bu kadınlar kim bircoğu tandığımız insanlar
ne yapacağız o zaman kadın olarak dikkatli olup süpelenmeye basladığınız zaman esinize ve o karsıdaki kadına tavrınızı kesin bir bicimde koyacaksınız
eğer siz ücüncü kisi konunumuna gelmişseniz onları bir güzel süründürüp intikam alacaksınız bunun bir cok yöntemi var
ha bide aldatıldığını bilen aslında maddi manevi imkanı olup kocasına ihtiyacı olmayan birde üstüne cocuğu yoksa hala bunlara katlanıyorsa kusura bakmayın ama o kisiyide iyi oluyormadem dayanamıyorsun cıldırıyorsun cekme kahrını
bende aldatıldım yakaladım bir gecelikti biliyorum ve kadın medeni o...spu böyle insanlara karşı evliligimi bitirmedim nasıl bir duyğu cok iyi biliyorum ama ozaman tepkimi cok sert bir bicimde koydum bu ilk ve son eğer bir daha süpelenirsem biz diye bir sey kalmayacak ve sürekli tekrarlıyorm sıkıysa yapsın bir daha :mymeka:
bunları istemiyorum artık vallaha istemiyorum gidecek yerim olsa eve uğramazdım ama başımı sıokacak yerim yok ancak ayrın eve ondan önce gidebilirim anahtarı değiştirecem evin o gitsin ne yapayım evde teyzemlerin ama sokakta mı kalacam ben
eslerimizi hediye gibi onlaramı bırakmak lazımsadece 1 gecelik aldatma olursa evlilik devam mı ettirilmeli ?:bbo:
yok demiyorum ama dikkat edersen aldattıkları yine bir baska kadın sence bir kız veya kadın karsısındaki insanın evli oldugunu veya birisiyle bağlantılı oldugunu ne zaman anlar veya anladığı zaman ne yapması gerekir bir coğu bile bile devam ediyor karısını aldatan erkekler suclu ama kadınlar daha suclu benceYa olur mu öyle şey canım.Kadınlar kandırıyor,erkekler ,kocalar hep kanıyor öyle mi? Masumlar yani ??
Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Evli olduğunu ustaca yalanlarla saklayıp bekar gençkızları evlilik vaadiyle oyalayan erkekler olduğunu hiç mi duymadık ?
eslerimizi hediye gibi onlaramı bırakmak lazım
yok demiyorum ama dikkat edersen aldattıkları yine bir baska kadın sence bir kız veya kadın karsısındaki insanın evli oldugunu veya birisiyle bağlantılı oldugunu ne zaman anlar veya anladığı zaman ne yapması gerekir bir coğu bile bile devam ediyor karısını aldatan erkekler suclu ama kadınlar daha suclu bence
yani tuttum tuttum kendime ama bu son mesaj yetti artık ya.arkdaşlım aldatan bu kız değil.kocasının üzerine bıçakla saldıradan bu kızdeğil.teyzesiyle sıkı fıkı olanda bu kız değil.tel küfredende.sen herşeyin sonunda süslen püslen yemek hazırla kocanla zıkkımlanmı diceksin arkdaşım bu ne ya.zıkkım yesin o adam .ödül gibi eve işten çıkıp koşa koşa süslenio yemekmi yapcak ya.kedici_kız teyzen ne kadar suçluysa kocan dahda suçlu canım anladınmı.otur düşün taşın yemek filan olduuuuuuuuu yani .bide madalya takın beyefendiye .teşviket bakalım daha neler yapacak.
teşviket bakalım daha neler yapacak.
Bu arkadaş boşanmaya cesaret edemiyor.. arkasında destek olacak kimsesi yok..
Çalışıyor ama işi garanti değil.. Ne işine...ne ailesine güvenebiliyor...
Hem şartları süper olsa bile ne hakla biz ona boşan diyebiliriz??...
Bunu derken Teyzeyle kocayı uygunsuz vaziyettemi gördünüz.. Düşündüklerimiz sadece şüphe..
Önünde kötü bir dul örneği var...o yüzden dul kalmaktan korkuyor....Bizde onun yapmak istediği yönde öneriler sunuyoruz..
Bu şartlarda yapıcı öneriler sunmaktan başka ne teşvikimiz olabilir??? :uhm:
GERÇEKÇİ olun!!
aldatan bu kız değil..................teşviket bakalım daha neler yapacak.
En önemlisini söyledim sana...
:mymeka:
Teyzen gitse.....Kocan gitsede
sen sana kalacaksın
KENDİNE DEĞER VER
belki ayrılırsın.....başkasını bulursun...Bebeğin olur???:CüvCüv: :ecrin_bebek:
kendini yıpratma....
Sana bişi olsa bunlardan hangisi bakar sana... baba..koca... annanne..teyze?
<<Bazen korkuyorum ahiretten akannehir .... ama bu gibi durumlarda düşününce rahatlıyorum... İyi ki öteki taraf var...onlarda cezalarını orada çekecek kötükedihüso kötükedihüso >>
Sende bu işi o tarafa bırak hiç üzülme...kendine bak sağlığından olma..güzel bi hayat seni bekliyor... :sm_cool:
Sevgili Yuse sadece teyzesi mi mesele ?benneyaptımki
Karısının üzerine bıçakla yürümüş bu adam,teyzesi için üstüne yürümüş eşinin bu adam...:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?