Kocam Teyzeme ok dkn!

tövbe yarabbi :/ daha neler duyucaz....
71 sayfa yorumu okuyamadım ama sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak şüphelenmekte çok haklısınız.

¤ decemBer ¤;9178605 .!.:
opuyorumnanaktan

katilim ama sevgi doluyum :ecrin_bebek:
kk dexter sana bu konuda cok is düsecek kk
annesinden kocasından süpelenenler ve yakaladı
teyzesiniden ve kocasından
üvey kız kardesinden ve bu arkadaş esini ve o kadın bir arada bastı ve sonuc simdi boşandı
ve hatta benim bildigim sahsende tandığım aplasının kocasından nur topu gibi bir kız doğuran
amcasının karısına sarkan ve yenğesi onu bıcakladı
ve evli oldugunu bile bile bir genc kızın erkeğe cinsel teklifte bulunması ve yapması kusura bakmayın ama tecavüz yoksa bu isleri kadınlar gönüllü ğönüllü kendi istekleri ile yapıyor
simdi düsünelim burda suclu kim tabiki kadınlar kocalarımızı kandıran kadınlar
bu gercek :mymeka:
peki bu kadınlar kim bircoğu tandığımız insanlar
ne yapacağız o zaman kadın olarak dikkatli olup süpelenmeye basladığınız zaman esinize ve o karsıdaki kadına tavrınızı kesin bir bicimde koyacaksınız
eğer siz ücüncü kisi konunumuna gelmişseniz onları bir güzel süründürüp intikam alacaksınız bunun bir cok yöntemi var
ha bide aldatıldığını bilen aslında maddi manevi imkanı olup kocasına ihtiyacı olmayan birde üstüne cocuğu yoksa hala bunlara katlanıyorsa kusura bakmayın ama o kisiyide iyi oluyor madem dayanamıyorsun cıldırıyorsun cekme kahrını
bende aldatıldım yakaladım bir gecelikti biliyorum ve kadın medeni o...spu böyle insanlara karşı evliligimi bitirmedim nasıl bir duyğu cok iyi biliyorum ama ozaman tepkimi cok sert bir bicimde koydum bu ilk ve son eğer bir daha süpelenirsem biz diye bir sey kalmayacak ve sürekli tekrarlıyorm sıkıysa yapsın bir daha :mymeka:

Son düzenleme:

eşim iş makinası operatörü
teyzem sekreter sevgilsinin yannda
hiç birşeyim yok ne para ne altın ne araba ne ev

daha gerek yok zaten yoruma arkadaşlar artık kurtarmak istemiyorum bu son noktaymış zaten bitmiş herşey aberim yokmuş benim. Son nokta bitti..............

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ozaman
doğru yolu bulmuşsun.kaydirigubbakcemile

sadece 1 gecelik aldatma olursa evlilik devam mı ettirilmeli ?:bbo:

En önemlisini söyledim sana...
:mymeka:

Teyzen gitse.....Kocan gitsede
sen sana kalacaksın
KENDİNE DEĞER VER

belki ayrılırsın.....başkasını bulursun...Bebeğin olur??? :CüvCüv: :ecrin_bebek:
kendini yıpratma....

Sana bişi olsa bunlardan hangisi bakar sana... baba..koca... annanne..teyze?

<<Bazen korkuyorum ahiretten akannehir .... ama bu gibi durumlarda düşününce rahatlıyorum... İyi ki öteki taraf var...onlarda cezalarını orada çekecek kötükedihüso kötükedihüso >>

Sende bu işi o tarafa bırak hiç üzülme...kendine bak sağlığından olma..güzel bi hayat seni bekliyor... :sm_cool:

Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

kedicikız bu sözleri kulak ardı etme.Arkadaş gayet güzel açıklamış..Bir sürü boşanan kaç evlilik yapan var..herşey insanlar için.Bırak ne halleri varsa görsünler.yaşın genç.tekrar evlenirsin bir gün,bebeğin de olur..Hayatı kendine zehretme tatlım..opuyorumnanaktan

Kocana: Asla <<tamam sen nasıl bilirsen öyle olsun diyorsun>> anladığım kadarıyla..

Buda onu çıldırtıyor
O senin fikrini almak istiyor. Sende kavga çıkmasın diye <<he ne diyosan o>>> diyosun..

Önce onu konuştur..sonra evet bak bu fikrin doğruymuş de..madem onun fikrine katılıp kızdırmak istemiyorsun başka çaresi yok..
Ozaman senin ilgisiz olduğunu düşünmez..

Bu akşam da oruç değilsen güzelce süslen..eve gitme dışarda buluşun...yemek yeyin... önemli olan kaliteli zaman geçirmek..

farklı ortamda daha farklı konuşacaksınız emin ol!!!
Eve gittiğinizde de farklı şeyler olacak böyle yaparsan

Daha sonra
2. olarak iyi bir iş arayacaksın
Zaten iyi bir işin olsa iyi kazancın olsa duruma bakışın çok farklı olur...

EYVALLAHsız olursun

Son düzenleme:

hayırlısı olsun...

bunları istemiyorum artık vallaha istemiyorum gidecek yerim olsa eve uğramazdım ama başımı sıokacak yerim yok ancak ayrın eve ondan önce gidebilirim anahtarı değiştirecem evin o gitsin ne yapayım evde teyzemlerin ama sokakta mı kalacam ben

bir süre huzursuz olursun ama babanların yanına gitsen kabul etmez mi. en azından kalacak bir yer bulana kadar...

hayatım hayat senin hayatın ....
onlar üzerine kurma hayatını nede başkası üzerine..
vazgeçemeyen olmaa ama hemende pes ettin sanki.Ben eşinin sana karşı sevgisi varmı yokmu anlamadım doğrusu sen bi sakin ol sonra karar ver bence senin kafan karıştı.
:teselli:

nee yanlış mı okudum ,pes etmek ? hem de böyle bir durum söz konusuyken ?kaydirigubbakcemile3

İşte ben :)
iyimser atik girişimci

demişsin ama... burda tam tersi bi profil sergiliyorsun

bunları istemiyorum artık vallaha istemiyorum

onları yapmak istemiyorsan bunları yap

Ayrıca
evde teyzemlerin ama sokakta mı kalacam ben

Kötü kocasını evden attı diye .........yiğenini evden atan teyzeye lanet olsun.. işte herşey ozmn anlaşılır!!! kötükedihüso

Babam asla yanına almaz benı karısı Çok Şırret babam da elınde kukla. Daha Önce yaptıĞı gıbı barıŞtırmayaÇalıŞır kı baŞlarına kalmayayım dıye. Kolay pes etmedım 2 yıl mÜcadeleverdım ayrıca dÜn o kadar ayrıl dıyen arkadaŞla bıle mÜcadele ettım savaŞacaĞım ben dıye ama . MÜcadelem boŞunaymıŞ yada kımeymıŞ

Ayrıca

Kötü kocasını evden attı diye .........yiğenini evden atan teyzeye lanet olsun.. işte herşey ozmn anlaşılır!!! kötükedihüso
işte kilit nokta bu vereliniortak

Ben de başka bir şeyi merak ettim.Teyzem sevgilisinin yanında sekreter demişsin.Teyzen sevgilisinin yanında mı sekreter yoksa işe girdiği yerde patronunun sekreteriyken sevgilisi konumuna mı girdi ? benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…