Kocam Teyzeme ok dkn!

bence derhal bu evliliği bitir, konuşmak neye çare olcak ki, blmedikleri birşey mi söyleyeceksin onlara. ikisi de halinden memnun anlaşılan.tek taraflı değil ki...

günaydın

aslında aşırı safım galiba aşırı ii niyetli ve herşeyi çabuk unutan yada unutmuyorum da günü geçirmeye çalışıyorum. önceden ben de öyle derdim aman benim kocam şunu yasa bunu yapsa asarım kesrim biçerim aman bir saniye durmam yanında diye neden bilmiyorum yapamıyorum sadece günü atlatıyorum ama sorun beynime kazılı zaman zaman kemiriyor beni. eski cesurluğum yok kendim değilim sanki hayatımda aynı bedende başka ruh taşımaya başladım sanki olmuyormuş yapamıyormuşum o söylediklerimi neden mi buna ben de hala cevap bulamadım. belki de çok saçma ama kavga arkasından gelen o 2-3 günlük ilgi ve şefkat için olabilir mi?

canım benim şuan yazdıklarınla aslında içinde bulunduğun durumu o kadar iyi anlatmışsın ki bir söz vardır "bekara karı boşamak kolaydır" diye inan bana biz burada istediğimiz kadar boşa terket cümleleri kuralım ama insan bu durumu yaşamadan asla anlayamaz...
bazı arkadaşlarımız kes terket vur ikisinide gibi cümleler kurmuş ne kadar yanlış cümleler bunlar. söylemesi çok kolaydır. acaba uygulaması da bu kadar kolaymı??? bu arkadaşlar başlarına birşey geldiğinde hemen şiddete mi başvuruyorlar..canım benim lütfen bak öfkeyle kalkan zararla oturur..şuan yaptığın her hareketin gelecekte sana neye mal olacağını düşün... senin bir hayatın var ve malesef yaşama şansı insana bir kere veriliyor bunuda riske atamazsın değil mi?? senin şuanda asi davranma gibi bir durumun olamaz çünkü anladığım kadarıyla eşin çok sinirli biri..
bence eşinle sakin sakin konuşup teyzenden uzak bir eve taşının ve teyzenle olan samimiyetinide ailecek kesin...burada iş sana düşüyor eşine güzel bir dille buradan gitmek istediğini söyleyeceksin...taşındıktan sonra artık işin nereye gideceğine bakacaksın. baktın ki hala teyzen sizin peşinizde ve eşinde ona karşı hala aynı ilgide işte o zaman oturup düşüneceksin ve vermen gereken karar malesef tek başına olacak. inşallah şuan düşündüğümüz gibi teyzenle eşin arasında birşey yoktur da boşa kuruntu yapmış oluruz:))

Belkide aynen düşündüğün gibi.. kavgaların ardından gelen ilgi ve şevkat senin gözünü boyuyor... Çünkü UMUT dedikleri şey var ya.. o her zaman var işte... sen bazı şeyleri görmezden geliyorsun. Şu an o kadar zayıf bir durumdasın ki... Elin kolun kalkmıyor ...Artık ben bu konuda ne diyeceğimi bilemez oldum.. Sen aklına yatanı yapacaksın...Merak ettim yaşınız kaç.. sosyal cevreniz ne durumda... İçinize kapanıkmısınız??

yazacak o kadar çok şeyler var ki aslında arkadaşımah bir yazabilsem.25 yaşındayım ve bu yaşlar heba edilecek yaşlar değil farkındayım aslında Allahın bizlere verdiği bu hayatta bu şekilde geçmez aslında çünkü her an o kadar değerli ki. ne yapacağım konusunda yada hayatımı nasıl yönlendireceğim konusunda da çok fazla bir fikrim yok sadece bu konuyla ilgili izleyeceğim yola karar verdim ama yarın neyi gösterir ne olur bilmiyorum. sosyal hayat demişsin vardı evlenmeden önce ama artık tek bir arkadaşım dahi kalmadı evlendikten sonra hep çıkarttırdı hayatımdan iş arkadaşlarım var ama neredyse biri hariç hepsi kötü fena insanlar sanki seçilerek buraya alınmışlar.o bir kişi de bana elinden gelen her yardımı yapyor ama yetemiyorki yazık ne yapsın. hayatım da da öyle sosyallikler yok tabi işe git eve gel yemekti bulaşıktı temizlikti bunlar sosyallik sayıolırsa epey sosyalim.:)

umut demişsin arkadaşım belki de doğru kelime bu umut sadece herşeyin ii olacağını güzel olaqbileceğini umut ederek katlanıyorum bunca iğrençliğe vicdansızlığa

Arkadaşım buraya geliyorsun anlatıyorsun eşim şunu yaptı vicdansız iğrenç bilmemne. Peki bu durumdan memnun değilim diyorsun da bu durumdan kurtulmak için en yapıyorsun? Hani psikiyatriste gitcektin noldu? ışten bi gün izin al git.Sen çaba sarfetmiyorsun ki?Sen seni gerçekten seven insanlara layıksın. Unutma kendini bu hayata layık görürsen bu hayatı yaşarsın. Daha iyi davranılmaya layık görürsen de daha iyi sevgi dolu bir hayat yaşarsın. Süslenmekle görmezden gelmekle sorunlar yok olmaz. Senin eşinin ruh sağlığı ciddi şekilde bozuk.Saatli bomba. Ya tedavi olacak ya da Allah korusun daha kötü şeyler olabilir. Saldırganlığa meyilli insanların ne yaptığını televizyonlarda görmüyor musun? Bu kadar mı gözün kör? Çocuk değilsin Allah akıl fikir sağlık vermiş. Ama aklını kullanmamakta ısrar edersen biz ne kadar konuşsak veya sen ne kadar yakınıp dursan boş.

gidicem ama yarımdan sonra başlayacağım çünkü iş yeri tuhaf hastaneye bile izin vermiyor akşam çıkışındada iftar hazırlamak için koştur koştur eve gidiyorum geç kalmamam lazım yine kavga etmemek için ama ramazan bitiyor ve cumartesi günleri yarım gün çalışıyorum vaktim ancak o zaman he dediğim de yaparsam bir kavgaya daha meyil veririm . az kaldı yarın iş başı benim için

canım bütün sayfaları okuyamadım kusura bakma
bişiy sorcam sen kocanı seviyosun ve onu geri
kazanmaya mı çalışıyosun

umut demişsin arkadaşım belki de doğru kelime bu umut sadece herşeyin ii olacağını güzel olaqbileceğini umut ederek katlanıyorum bunca iğrençliğe vicdansızlığa

Bu yaşadıklarınıza rağmen umut mu diyorsunuz? ve katlanıyorsunuz :1shok:

Allah mutlu etsin o zaman eşinizle ve teyzenizle..kafamçokkarıştı fisfisfis

anlattıklarını okuyunca aklıma ajda pekkanın döndüm bak parçası geldi seninde öyle bi yeniliğe yenilenmeye ihtiyacın var bence ozaman kendıne olan gvenini tam anlamıyla toparlayıp yapılması gereken en sağlıklı kararı verirsin...yaa haksızlığa bak sen çalış çabala saçını süpürge et sonra yapılana bak ne ala memleket ama tam tersini yapsan bak bakalım napıyo kocan birazda yükü onun omuzlarına ver herşeyi sen yüklenme üç günlük dünya 25 yasındasın şuan duyguların yoğun olduğu içinde kararsızlık içindesin psikolojik yardım aldığında zaten en doğru kararı kendi kendine çok kolay verirsin ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

şimdi beni aradı bazı sorunları varmış işyerinde sen bilirsin karar senin hayatta senin dedim geçmişime sövdü ve yüzüme kapattı telefonu aradım tekrar açmadı sonra o aradı hoş mu yaptın dedim bn alttan almaya çalışırken sen ne yapıyorsun neden sürekli küfür ediyorsun bana dedim dayanamıyorum artık dedim o da ben de sana dayanamıyorum dedi boşanalım dedim tamam dedi. GALıBA SıZ HAKLIYDINIZ NEYE DEĞER Kı UĞRAŞMAM bu hayatta gülmek yasak bana LANET OLSUN

hayatta herkez yanlış kararlar verir önemlı olan dogruyo bulmak sende elinden geleni yapmışsın zaten kocan olucak adamda ayrılmak için her yolu deniyo gibi daha fazla uzatma kufretmıs sana bıde bu nedemek yaa karısı olabılırsın ama kım verıyo bu hakkı olay daha fazla çirkinleşmeden bırak ne hali varsa görsün

Canım bir de alttan mı almaya çalışıyorsunlmaz:
Ne halleri varsa görsünler kendine zehretme hayatı,yeni sayfa aç kendine.Hatalı olan sen değilsin ki lanet ediceksin bu hayata..

İğrençlik dediğiniz bu olaya herşeyin düzeleceğini umut ederek katlanıyormusunuz?
Allah aşkına, teyzenizle kırıştarın bir adamla nasıl hala yanyana durabiliyor, aynı masaya oturabiliyor, aynı yatağa girebiliyorsunuz şaşırıyorum.
Bugün teyzenize bunu yapan yarın yeğeninize, halanıza veya bir başkasına yapmaz mı?
Kusura bakmayın ama bu olayda suçun en büyüğü eşinizin, sonra sizin, suçun en azı ise teyzenizin.
Sizin hala bu olaya prim tanımanızı bir bayan olarak kınıyorum. Bizler böyle yaparsak erkeklerin yaptığı bir çok şeyi hak ediyoruz demektir.

cnm ablam bak ben 3gündür konunu takip ettim ama yorum yapmadımdı.fakat şimdi diyorumki sana boşan! demişlerdi kocan rezil herifin teki teyzende peynir..iki çıplak bir hama yakışır.şuanalrın arasında hasta olma!kurtul şu pisliklerden ya!

ama bak intikam soğuk yenilen yemektir...düşüncelerin yerine oturunca anlayacaksın ne demek isted,ğimi..
sen şuan bir savaştan çıkmak ister gibi sessiz sedasız bir an önce kurtulmak isteyeceksin ama bu çektiklerini onların yanına bırakma! teyzeni sülalene rezil et kocanın yaptıklarınıda( allah böyle kocanında belasını versin...) onun ailesi işi tandıklarına anlat..sen değil onlar ayıpanacaklar...

bak bende dün akşam sevgilimden ayrılmaya karar verdim.onu seviyorum ama beni aramak için bir kontör bile almıyor...uğraşmıyor bnm için...bende yarın akşam buluşunca açıkça istemiyorsan ayrılalım dicem...

cnm bu ayrılıklar başlangıçlar kadar doğal birşey hayatı kanunu,korkma lütfen...​

Bikaç şey soracağım .....Sana göre alakasız olabilir ama...Aslında çok önemli...

1-Eşin ne iş yapıyor....
2-Teyzen ne iş yapıyor( sanırım çalışmıyor...ana-kız neyle geçiniyorlar) Sizden aldığı kira haricinde

Bunların eğitim durumları ne
Sana yada eşine ait ev-araba yada başka türlü birikimin varmı (altın...2 senelik yeni gelinsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…