- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
günaydın
aslında aşırı safım galiba aşırı ii niyetli ve herşeyi çabuk unutan yada unutmuyorum da günü geçirmeye çalışıyorum. önceden ben de öyle derdim aman benim kocam şunu yasa bunu yapsa asarım kesrim biçerim aman bir saniye durmam yanında diye neden bilmiyorum yapamıyorum sadece günü atlatıyorum ama sorun beynime kazılı zaman zaman kemiriyor beni. eski cesurluğum yok kendim değilim sanki hayatımda aynı bedende başka ruh taşımaya başladım sanki olmuyormuş yapamıyormuşum o söylediklerimi neden mi buna ben de hala cevap bulamadım. belki de çok saçma ama kavga arkasından gelen o 2-3 günlük ilgi ve şefkat için olabilir mi?
Belkide aynen düşündüğün gibi.. kavgaların ardından gelen ilgi ve şevkat senin gözünü boyuyor... Çünkü UMUT dedikleri şey var ya.. o her zaman var işte... sen bazı şeyleri görmezden geliyorsun. Şu an o kadar zayıf bir durumdasın ki... Elin kolun kalkmıyor ...Artık ben bu konuda ne diyeceğimi bilemez oldum.. Sen aklına yatanı yapacaksın...Merak ettim yaşınız kaç.. sosyal cevreniz ne durumda... İçinize kapanıkmısınız??
Arkadaşım buraya geliyorsun anlatıyorsun eşim şunu yaptı vicdansız iğrenç bilmemne. Peki bu durumdan memnun değilim diyorsun da bu durumdan kurtulmak için en yapıyorsun? Hani psikiyatriste gitcektin noldu? İşten bi gün izin al git.Sen çaba sarfetmiyorsun ki?Sen seni gerçekten seven insanlara layıksın. Unutma kendini bu hayata layık görürsen bu hayatı yaşarsın. Daha iyi davranılmaya layık görürsen de daha iyi sevgi dolu bir hayat yaşarsın. Süslenmekle görmezden gelmekle sorunlar yok olmaz. Senin eşinin ruh sağlığı ciddi şekilde bozuk.Saatli bomba. Ya tedavi olacak ya da Allah korusun daha kötü şeyler olabilir. Saldırganlığa meyilli insanların ne yaptığını televizyonlarda görmüyor musun? Bu kadar mı gözün kör? Çocuk değilsin Allah akıl fikir sağlık vermiş. Ama aklını kullanmamakta ısrar edersen biz ne kadar konuşsak veya sen ne kadar yakınıp dursan boş.
umut demişsin arkadaşım belki de doğru kelime bu umut sadece herşeyin ii olacağını güzel olaqbileceğini umut ederek katlanıyorum bunca iğrençliğe vicdansızlığa
şimdi beni aradı bazı sorunları varmış işyerinde sen bilirsin karar senin hayatta senin dedim geçmişime sövdü ve yüzüme kapattı telefonu aradım tekrar açmadı sonra o aradı hoş mu yaptın dedim bn alttan almaya çalışırken sen ne yapıyorsun neden sürekli küfür ediyorsun bana dedim dayanamıyorum artık dedim o da ben de sana dayanamıyorum dedi boşanalım dedim tamam dedi. GALİBA SİZ HAKLIYDINIZ NEYE DEĞER Kİ UĞRAŞMAM bu hayatta gülmek yasak bana LANET OLSUN
umut demişsin arkadaşım belki de doğru kelime bu umut sadece herşeyin ii olacağını güzel olaqbileceğini umut ederek katlanıyorum bunca iğrençliğe vicdansızlığa
..............
şimdi beni aradı bazı sorunları varmış işyerinde sen bilirsin karar senin hayatta senin dedim geçmişime sövdü ve yüzüme kapattı telefonu aradım tekrar açmadı sonra o aradı hoş mu yaptın dedim bn alttan almaya çalışırken sen ne yapıyorsun neden sürekli küfür ediyorsun bana dedim dayanamıyorum artık dedim o da ben de sana dayanamıyorum dedi boşanalım dedim tamam dedi. GALİBA SİZ HAKLIYDINIZ NEYE DEĞER Kİ UĞRAŞMAM bu hayatta gülmek yasak bana LANET OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?