- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
dediğim gibi annem yok vefaat etti onunla konuşamam anneannem beterdir asla konuşulmaz onunla seni mahveder babam yeni karısının sevdasında benimle ilgilenmiyor anlayacağınız tek başımayım hayatta offfffff yapayalnızım
dediğim gibi annem yok vefaat etti onunla konuşamam anneannem beterdir asla konuşulmaz onunla seni mahveder babam yeni karısının sevdasında benimle ilgilenmiyor anlayacağınız tek başımayım hayatta offfffff yapayalnızım
BEN akraba ilişkilerim olmasada sohpetimin olduğu olaylarının benimle uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen arkadaşlarımızla arkadaşlığımı bitirdim..
hayatta hiç bir şeyin olmayacağına inanmıyorum artık örnek o kadar çokki hele ki bahsettiğim olayda !!!
kocası kız kardeşine (baldızına ) cinsel tacizde bulunmuş tutuklandı ! 2 ay sonra geri çıktı anacımm kadın hala kocasının yanında annesine kardeşine düşman oldu ..!!!
diyeceğim o ki aslında demek isteyipte diyemediklerim............
ciddi bir ahlak çöküntüsü var !
Allah çoluğumuuz çocuğumuzu böyle insanlardan korusun ..
analarının sevmeye kıyamadığı evlatları neler yaşıyor ya rabbim elin oğlu nasıl harcıyor!
allahım sen cümlesinin evladını ve evladımı mübarek günler hürmetine koru !
canım arkadaşım bende aynı şüpelerlerle senelerimi geçirdim olamaz böyle bişey dedim kendimi suçladım hep böyle düşündügüm için ama malesefki şüpelerimde haklı çıktım ben annemden ve eşimden şüpelenmiştim ve gözlerimle gördüm herşeyi igreçligi lanet olsun bu hayata ALLAH yardımcın olsun seninde şu mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşallah böyle yapanlar çabuk zamanda ve bizden uzak yerde bulsunlar cezalarını başka bişey gelmiyor elimden çünkü maleseffff ölüm bile daha kolay inan seni çok iyi anlıyorum eger imkanın varsa hiç durma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?