Kocam Teyzeme ok dkn!

bu topikde yazılanlar gerçek mi ya, yok artık diyesim var böylesi filmlerde bile olmuyoakannehirakannehirakannehir

nasıl bir teyzeymiş anlamadım.teyzeler anne yarısı olur.canım sen bu adamı en yakın zamanda boşa.teyzendende uzak dur.okurken acayip sinirlendim.ne dmek ya.sen kendine zarar verirsin bunları düşüne düşüne.en iisi ayrıl.onlarda ne halleri varsa görsünler.sana bıçak ona ilgi.varmı böyle bişey.teyzende kusura bakma nasıl bi insanmış anlamadım.midem bulandı

vallaa boğazım düğümlendii bence böyle bişey düşünüyorsan doğrudur arkadaşım

biz kadınların 6. hissi çok kuvvetli oluyorr

gerçi bunun 6. hislik bir durumu kalmamışş

herşey ortadaaa

bence yol yakınkan ayrıl bu adamdan bugün teyzene göz dikebiliyossaaa

yarın ne yapar belli olmazzzz

o yüzdennn kurtul derim bennn

yani hadi teyzenle konuştun halletin meseleyii

sonuçta eşininn içini nasıl değiştireceksin can çıkar huy çıkmazz

ahlakkkk çok önemli bişeyy bu dünyada

suan ne dıcemı bılemedım
bunlar dogrumu bır teyze bırı anne akannehir
sadece son sayfakı 3 4 mesajı gordum gerısını daha okumadım ama
anladıgım kadarıyla teyzen esınle cok samımı sen bundan rahatsız oldugunu dıle getırmene ragmeen!!
teyzen hıc kendıne cekı duzen vermedı!! bırde sana bıcak sallanılıyo esın tarafından!!
teyzen ara a olmasa bıle esın sana bıcak sallaması bıle onun ecelıne susaması demektır!!
kusura bakma bıraz sert yazdım ama ınan suan dellendım!!!
ıkısıde varya soyle osmanlı tokatlarından bayagı ıstıyolar!!
ne yapmayı dusunuyosun pekı annen yada sozunu gecırcek buyugun yokmu
teyzenı once bı evırıp cevırsın sonra konussun ve esınlede!!

annenle konuş teyzenle konuş demesi kolay ama
konuşması bence zor olur
kendini ıspatlayamaz
kıza yüklenirler sen yanış anlıyorsun yok öyle bişey diye
tek başına olunca hiç birşey yapamaz
ya bir açıklarını kanıtlı yakalaması lazım
yada bir şahiti olması lazım bunun için
yoksa kocasını kıskandığı için kendi kendine böyle şeyler ürettiğini düşünürler

teyzenle konuş diyen arkadaşlar..
teyzesi emin olun herşeyin farkında ve bilinçli yapıyordur..
bide suçlu olduğu halde yağ gibi yüze çıkması onun ne karakterde bi insan olduğunu belli ediyor..
düşününki bir kadın sizi kocamla kırıştrmakla suçlıcak ve sizde küsüceksiniz ama bisüre sonra yeniden herşey eski düzenine dönücek varmı böyle bir mide yaa ..
o kadar aşikarki aralarındaki iğrenç ilişki ..
yakında daha iğrenç sahnelerle karşılaşmamak için hemen uzaklaş derim o ortamdan bunlar bir olup seni öldürülerde ..

yazık vallaha yazık ben kendime acırken kendi evladına yapanlar var bu ihaneti yazık hadi ben boşandım kurtuldum diyelim o kızcağızın annesi bunu yapan o ne yapacak Allahım yardımcımız ol ne olur

dediğim gibi annem yok vefaat etti onunla konuşamam anneannem beterdir asla konuşulmaz onunla seni mahveder babam yeni karısının sevdasında benimle ilgilenmiyor anlayacağınız tek başımayım hayatta offfffff yapayalnızım

Bu ne manyak bişey yaa...nasıl kocan nasıl teyzen var senin...bunlar deli mi...ay vallahi şaşırdım ne

diceğimi de...aaaa çıldırırm ole bişey olsa...sen kurtul bu teyzeden yavrum yoksa kocandan olcaksın..ya

da oldun bile ..o kadarını bilemiyırm artık..:sinifsinif:

allahına sığın cnm yaa :teselli:
bak mesleğinde var ne güzel..
inş. herşey daha güzel olur snein için :Saruboceq:

valla canım kendin diyosun tek başımayım diye burcu abla doğru sölüyo Allah göstermesin ilerde bunlar bir olup senin canına kast edebilirler en iyisimi sen bu iğrençliğe daha fazla tanık olma kendine yeni bi hayat kur canım

anlaşıldı bunların neden bu kadar rahat olduklarıı , derdini anlatabileceğin bir kapı yokk ne yapmayı düşünüyosun peki

hem daha cok gencsın.. tek basına bu hayatın ustesınden gelebılır tekrar bı yerlerden baslayabılırsın.. ama cocugun olduktan sonra böyle seyler yaşarsan bı kez daha.. asıl o zaman kımsesız kalırsın.. kımse dönup bakmazz cocuklu bı kadını kımse 3 gunden fazla mısafır etmezzz.. ama sımdı dönersen bu yoldan emınım hayatının asıl arkadasınıda bulucaksın

BEN akraba ilişkilerim olmasada sohpetimin olduğu olaylarının benimle uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen arkadaşlarımızla arkadaşlığımı bitirdim..
hayatta hiç bir şeyin olmayacağına inanmıyorum artık örnek o kadar çokki hele ki bahsettiğim olayda !!!
kocası kız kardeşine (baldızına ) cinsel tacizde bulunmuş tutuklandı ! 2 ay sonra geri çıktı anacımm kadın hala kocasının yanında annesine kardeşine düşman oldu ..!!!
diyeceğim o ki aslında demek isteyipte diyemediklerim............
ciddi bir ahlak çöküntüsü var !
Allah çoluğumuuz çocuğumuzu böyle insanlardan korusun ..
analarının sevmeye kıyamadığı evlatları neler yaşıyor ya rabbim elin oğlu nasıl harcıyor!
allahım sen cümlesinin evladını ve evladımı mübarek günler hürmetine koru !

AMİN söylenecek herşeyi söylemişsin arkadaşım

Bak ben size demiştim önceki sayfalarda vardı böyle bir üye diye..Gerçi o senmiydin başkası mıydı bilemem ama..:a015:

Midem bulanıyor benim yaa...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…