Kocam Teyzeme ok dkn!

Onu bunu bilmem de, teyzesi bir araba sopayı haketmiş çoktan..

Yani sessizce de çekip gitmek...

Valla ben olsam saçını başını yolar öyle giderdim sanırım..

Bu işin sonu yok arkadaşım..

Kendi çizgini çiz biran önce, planını programını yap ve yavaş yavaş hayata geçir..

şu sitede daha neler duycaz bakalımakannehir ...aklımın mantığımın almadığı şeyler duydum demekki
hayatta herşey olabilir diyorum artık....
bu olaya da ilk başda belki kadın yanlız olduğu için yardımcı olabilirmi ki dedim eşin ama saygı ve belli sınırlar çerçevesinde...ama bıçak olayı felan nası bi saçmalıkdır anlayamadım...
ortada pek normal olmayan şeyler var sanırım şu mübarek günlerde Allah yardımcınız olsun...
olay nedir ne değildir ortaya çıksın bence böyle muallakda kalarak eşin seni hırpalayarak devam edemez...

Yahu kardesım...
Senın zorun ne acaba ??.. ne suphelenmesı yaa bu kadar seyden sonra ??..
Suphe kucuk ızler ardından olur.. bu kadar buyuk seyler ardından artık suphe duymak sacma..
Her ne haltsa yaptıkları dusunduklerı.. normal seyler olmadıgı KESIN.
Daha ne beklıyorsun acaba.. vallahı cok sınırlendım.. ben bu ısı bıtırırdım KESINLIKLE.
Ve beklemeden. kım ne derse desın, ben bu konularda polyanna olamıyorum malesef !

Canım teyzenin ve eşinin davranışları hiç normal gelmedi .Kendi ayaklarının üstünde dur ve bu adamdan uzaklaş .Ahlak olayı bir yana bıçakla üzerine yürümesi ne demek .Baban başkası ile evli bile olsa sana bakmak zorunda .Bir süre babanda kalıp bir iş bul .Hayatını düzene sok derim .Önce her şey çok zor gelecektir ama geleceği böyle bir adamla düşünemiyorum bile.
senin adına çok üzüldüm bitanem senin durumun benzeride bende var benimde babam teyzemle aldatıyor annemi üstelik evli
Canım annen durumu biliyor mu ? Nasıl bu durumda yaşıyorsunuz .Biraz daha açabilir misin sakıncası yoksa .
Canım senin konunu takip etmiştim .Ama sonuç ne oldu ne yaptın ? Hala bu insanlarla görüşüyor musun bilemiyorum .Yaşamdaki en korkunç olaylardan biri senin başına gelen .Konuna yorum yazmıştım .Sonucu burada paylaşırsan iyi olur canım.

canım boşan gitsin yeni bi hayat belki melek gibi yeni bi eş seni bekliyodur allah bunda çektirdi öbüründe güldürür yüzünü belki

çok ilginç...
eşiniz size bıçak çektiğinde bitirmeliydiniz evliliğinizi aslında...neyse...
şimdi nasıl ispat edeceksiniz ki kocanızın ne olduğu belirsiz hal ve hareketlerini...
eşim teyzeme ilgi duyuyor... bana böyle bir iddia ile gelinse aklım ve mantığı almayacağı için sizden şüphelenirim aslında.. yanlış anlamayın... düşüncemi yazıyorum... çok net bir kanıtınız olması gerek...
böyle bir şey var olsa bile kim evet var diyebilir ki... çok sağlam atmalısınız adımlarını... ama teyzeyi hiç işin içine karıştırmadan...
eşinizin hal ve hareketleri mide bulandırıcı... telaffuz edemiyorum bile...teyzeniz sadece rahat bir insan anladığım kadarıyla... eşinizle ilgilendiğini düşünmüyorum... sadece gösterilen ilgiden hoşnut ve ses çıkarmıyor... ya da öyle düşünmek istiyorum... teyze ya teyze... canımın bir yarısı annemse bir yarısı teyzem... aklım almıyor...

Canım Annesi ile Kocası aşk yaşayanları bilem gördüm ya
Artık şaşırmıyorum nedense...

Elfida haklı..

Adam, karşısında hoş bir kadın görünce dayanamıyor ve ilgileniyor.

Kadın da ilgi karşısında kayıtsız kalıyor çünkü hoşuna gidiyor, ilgilenilmek vs..

Somut bir ilişki yok aralarında belki de şu aşamada henüz..

Ama somut olan birşey var ki ondan eminim; eşiniz için birşey ifade etmiyorsunuz siz.

diyelimki senin dediğin gibi arkadaşım nasıl kurtulucam bu durumdan vallahi çıkmazdayım. lanet ediyorum böyle insanlara yaa

teyzenin ev anahtarı eşinde.. eşin bu teyze için bıçakla üstüne yürüyor..

ve sen daha neyapacağını bilmiyosun..

bu durumda ne denir bilemedim arkadaşım...

okuduklarıma inanamadım bir teyze yiyenine ve bir anne evladına bunu nasıl yapar? aklım almıyor rabbim sen ıslah ett

belki de haklısınız bu da demek oluyorki bütün emeklerim boşunaymış onca mücadelem boşunaymış ben aldım adam ettim başkaSI sefasınısürecek lanet olsun benim gibi insanaaaaaaaaaaaaa

[/COLOR]

belki de haklısınız bu da demek oluyorki bütün emeklerim boşunaymış onca mücadelem boşunaymış ben aldım adam ettim başkaSI sefasınısürecek lanet olsun benim gibi insanaaaaaaaaaaaaa

Valla arkadaşım anlattıklarına göre, eşin, senin o kadar tepki vermene rağmen, seni hiçe sayıp karşı tarafla ilgilenmeye devam ediyor, hatta sesini çıkardığın vakit, bıçak çekiyor..

Yani üzgünüm ama bence eşin için çok fazla bir anlam ifade etmiyorsun..

Eşine bu konuyla ilgili ayrılıktan hiç bahsettin mi?
Tepkisi ne oldu mesela?

Bu anlattıklarına göre, eşinin boşanmaya dünden razı olup, hemen '' ok boşanalım'' demesi gerekiyor.Merak ettim.

boşanma lafı geçince çok istiyorsan git diyor ama iş ciddiye binince peşimden geliyor yalvarıyor yakarıyor yada kavga çıkıyor kendisi evi terk ediyor eh tabi sonra geliyor bir de ben ona maddi açıdan çok yardımcı oldum evlenirken bütün evi ben yaptım diyebilirim

anladığım kadarıyla teyzende maneviyat adına hiç birşey yok
rahat bir yasam tarzıda sürüyormuş
bu sebepten dolayı beğenilmek hoşuna gidiyor
onu beğenen kişinin öz yeğeninin eşi olması önemli değil
eşinde bu rahatlıktan ve teyzenden yüz bulmuş açık kapı bulmuş olarak onu gözüne kestirmiş
teyze anne yarısı derler ama bu kadında manevi duygular kalmamış
eşinde adam değilmiş gibi neyin peşine düşmüş
bence cok uzatmadan ikisinide çıkar hayatından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…