- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış bloğa yazıyor olabilirim kusura bakmayın sadece yardımistiyorum ne yapabilirim diye.
benim sorunum şu 2 yıllık bir evliliğim var ve eşim benim teyzeme çok ilgi gösteriyor teyzem dul bir bayan ve açıkçası alımlı biri. daha önceleri farklı yerlerde oturuyorduk ama bazı sorunlardan dolayı şimdi aynı apartmanda ve karşılıklı dairelerde oturuyorum. eşim sürekli teyzemin kapı sesini dinliyor ne zaman geldi ne zaman gitti yanında kim vardı diye eve girerken camına bakıyor ay açık kalmış camı falan diyor.Teyzem normalde anneannemle yaşıyor ama haftadabir de bizim oradaki evine geliyor sürekli arıyor teyze geldin mi yok teyze aç mısın diye. Kızdığı şeylere çok dikkat ediyor ve o kızıyor diye bana da yaptırmıyor. Ben uuyor numarasıo yapıp bir gün dinledim konuşmalarını o kadar çok eğleniyorlar k beraber kahkalar havada uçuşuyor. Kocam teyzemin bir dediğini asla iki etmiyor. Ben de tepki verdiğimde ya kavga edecez sus diyor yada hakikaten kavga ediyoruz sürekli bana karşı onu kolluyor ve kavgalarımız da aşırı ouyor bıçakla üzerime yürüyor ve saplamak için savuruyor bıçağı. Deli olucam ya bir keresinde kavga çıkardım teyzeme al senin olsun kocam dedim küstü ikiside ben ne kadarterbiyesizmişim diye 15 gün konuşmadık teyzemle ama evdede sürekli kavga en son yetti artık huzursuzluk eşimde barışın deyip duruyor binbir yeminden sonra barışmayı kabul ettim 4 kere kapısına gittim açmadıhanımefendi kapıyı ama sonunda barıştık. Malesefki eşimin yeminleri yine yalanmış aynı olaylar hala devam ediyor. Yardım edin lütfen....ya bu nasıl hayat?
Annem malesef hayatta deĞİl babama sÖyledİm ama Çok mÜdahale etmedİ zaten annemden sonra baŞkasıyla evlendİ o kadınla uĞraŞıyor. Ben de o kadının yÜzÜne bÖyle apar topar evlendİm. ÇocuĞum yok Çok ŞÜkÜr ama eŞİm kesİnlİkle taŞınmak İstemİyor . HergÜn benİ arıyor İŞ yerİmden teyzem aradı mı senİ dİyor yahu ona ne neden benİ arasın yada neden bu kadar İlgİlenİyor benİm teyzemle anlamadım bİrde teyzemİn evİnİn anahtarı eŞİmde. Yenİ taŞındıĞımızda bİŞey lazım olur dİye vermİŞtİ ama eŞİm aldı anahtarı ve bana vermİyor kÖtÜ koku almam ŞÜphelenmem yersİz mİ. Ne zaman eŞİm İŞten erken Çıkıyor doĞru teyzemİn ve sevgİlİsİnİn olduĞu yere gİdİyor bu ne anlamadım. Evİ dÜŞÜnmez teyzemİn sİgarasını dÜŞÜnÜr offf offfff Çıldırıcam yaaaa
Ne yapacaĞıma karar veremedİm boŞansammı- daha fazla uĞraŞsam mı- kendİmİ alkole sİgaraya mı vrsam-psİkeatrİye gİdİp antİ depresan mı alsam -yada ne var ne yok bırakıp gİtsem mİ bu dİyardan
AÇıkÇası arkadaŞlar teyzemİn evlenmeye nİyetİ yok anneannem bu durumu anlayıp ÇÖzÜm yaratabİlecek bİrİsİ deĞİl. Teyzemle kıskandıĞımı konuŞtum olmadı eŞİmle konuŞtum olmadı. Galİba bana yol gÖrÜnÜyor
Canım teyzenin ve eşinin davranışları hiç normal gelmedi .Kendi ayaklarının üstünde dur ve bu adamdan uzaklaş .Ahlak olayı bir yana bıçakla üzerine yürümesi ne demek .Baban başkası ile evli bile olsa sana bakmak zorunda .Bir süre babanda kalıp bir iş bul .Hayatını düzene sok derim .Önce her şey çok zor gelecektir ama geleceği böyle bir adamla düşünemiyorum bile.Annem malesef hayatta deĞİl babama sÖyledİm ama Çok mÜdahale etmedİ zaten annemden sonra baŞkasıyla evlendİ o kadınla uĞraŞıyor. Ben de o kadının yÜzÜne bÖyle apar topar evlendİm. ÇocuĞum yok Çok ŞÜkÜr ama eŞİm kesİnlİkle taŞınmak İstemİyor . HergÜn benİ arıyor İŞ yerİmden teyzem aradı mı senİ dİyor yahu ona ne neden benİ arasın yada neden bu kadar İlgİlenİyor benİm teyzemle anlamadım bİrde teyzemİn evİnİn anahtarı eŞİmde. Yenİ taŞındıĞımızda bİŞey lazım olur dİye vermİŞtİ ama eŞİm aldı anahtarı ve bana vermİyor kÖtÜ koku almam ŞÜphelenmem yersİz mİ. Ne zaman eŞİm İŞten erken Çıkıyor doĞru teyzemİn ve sevgİlİsİnİn olduĞu yere gİdİyor bu ne anlamadım. Evİ dÜŞÜnmez teyzemİn sİgarasını dÜŞÜnÜr offf offfff Çıldırıcam yaaaa
Canım annen durumu biliyor mu ? Nasıl bu durumda yaşıyorsunuz .Biraz daha açabilir misin sakıncası yoksa .senin adına çok üzüldüm bitanem senin durumun benzeride bende var benimde babam teyzemle aldatıyor annemi üstelik evli
Canım senin konunu takip etmiştim .Ama sonuç ne oldu ne yaptın ? Hala bu insanlarla görüşüyor musun bilemiyorum .Yaşamdaki en korkunç olaylardan biri senin başına gelen .Konuna yorum yazmıştım .Sonucu burada paylaşırsan iyi olur canım.canım arkadaşım bende aynı şüpelerlerle senelerimi geçirdim olamaz böyle bişey dedim kendimi suçladım hep böyle düşündügüm için ama malesefki şüpelerimde haklı çıktım ben annemden ve eşimden şüpelenmiştim ve gözlerimle gördüm herşeyi igreçligi lanet olsun bu hayata ALLAH yardımcın olsun seninde şu mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşallah böyle yapanlar çabuk zamanda ve bizden uzak yerde bulsunlar cezalarını başka bişey gelmiyor elimden çünkü maleseffff ölüm bile daha kolay inan seni çok iyi anlıyorum eger imkanın varsa hiç durma bence
suan ne dıcemı bılemedım
bunlar dogrumu bır teyze bırı anne akannehir
sadece son sayfakı 3 4 mesajı gordum gerısını daha okumadım ama
anladıgım kadarıyla teyzen esınle cok samımı sen bundan rahatsız oldugunu dıle getırmene ragmeen!!
teyzen hıc kendıne cekı duzen vermedı!! bırde sana bıcak sallanılıyo esın tarafından!!
teyzen ara a olmasa bıle esın sana bıcak sallaması bıle onun ecelıne susaması demektır!!
kusura bakma bıraz sert yazdım ama ınan suan dellendım!!!
ıkısıde varya soyle osmanlı tokatlarından bayagı ıstıyolar!!
ne yapmayı dusunuyosun pekı annen yada sozunu gecırcek buyugun yokmu
teyzenı once bı evırıp cevırsın sonra konussun ve esınlede!!
çok ilginç...
eşiniz size bıçak çektiğinde bitirmeliydiniz evliliğinizi aslında...neyse...
şimdi nasıl ispat edeceksiniz ki kocanızın ne olduğu belirsiz hal ve hareketlerini...
eşim teyzeme ilgi duyuyor... bana böyle bir iddia ile gelinse aklım ve mantığı almayacağı için sizden şüphelenirim aslında.. yanlış anlamayın... düşüncemi yazıyorum... çok net bir kanıtınız olması gerek...
böyle bir şey var olsa bile kim evet var diyebilir ki... çok sağlam atmalısınız adımlarını... ama teyzeyi hiç işin içine karıştırmadan...
eşinizin hal ve hareketleri mide bulandırıcı... telaffuz edemiyorum bile...teyzeniz sadece rahat bir insan anladığım kadarıyla... eşinizle ilgilendiğini düşünmüyorum... sadece gösterilen ilgiden hoşnut ve ses çıkarmıyor... ya da öyle düşünmek istiyorum... teyze ya teyze... canımın bir yarısı annemse bir yarısı teyzem... aklım almıyor...
Elfida haklı..
Adam, karşısında hoş bir kadın görünce dayanamıyor ve ilgileniyor.
Kadın da ilgi karşısında kayıtsız kalıyor çünkü hoşuna gidiyor, ilgilenilmek vs..
Somut bir ilişki yok aralarında belki de şu aşamada henüz..
Ama somut olan birşey var ki ondan eminim; eşiniz için birşey ifade etmiyorsunuz siz.
35 lanet olasıca 35 yaşında güya evlatlarıymışız kızıymışım ben onun
[/COLOR]
belki de haklısınız bu da demek oluyorki bütün emeklerim boşunaymış onca mücadelem boşunaymış ben aldım adam ettim başkaSI sefasınısürecek lanet olsun benim gibi insanaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?