E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
sizce bir bağ var aralarında ama ben abartıp kıskançlıktan daha ileri gittiklerini mi söylüyorum. peki öçyle olsun ama şuna yanıt verin o zaman kocanızın gözünde teyzeniz sizden daha değerli teyzenizin her dediğini yapıyor ve onunla yakından ilgileniyor sizin bir sorununuz olduğunda kapa çeneni diyor duymak istemiyorum diyor ama teyzemle ilgili ne varsa konunun direkiçinde eşim ben ise olabildiğince dışında ve kocam kendini teyzeme kanıtlamayaçalışıyor siz ne yapardınız yerimde olsanız?
psikatrist kocamla eşimi düzeltsin istemiyorumki zaten psikeatrist beni düzeltsin istiyorum bunalıma giricem olmadık işler yapıp daha kötüye sürükleyeceğim olayları yoksa. bana düzgün bir yol göstersin ondan rahatlıkla suçluluk duymadan boşanmam ve ayakta kalabilmem için telkinde bulunsun istediğim bu yoksa ikisini de düzeltemeyeceğini ben de biliyorum zaten daha da beklentim yok ama boşluğa(bunalıma) düşmeden sıyrılıp gideyim oradan
bence kocanın ciddi anlamda kendisiyle sorunları var..boşanma lafı geçince çok istiyorsan git diyor ama iş ciddiye binince peşimden geliyor yalvarıyor yakarıyor yada kavga çıkıyor kendisi evi terk ediyor eh tabi sonra geliyor bir de ben ona maddi açıdan çok yardımcı oldum evlenirken bütün evi ben yaptım diyebilirim
sizce bir bağ var aralarında ama ben abartıp kıskançlıktan daha ileri gittiklerini mi söylüyorum. peki öçyle olsun ama şuna yanıt verin o zaman kocanızın gözünde teyzeniz sizden daha değerli teyzenizin her dediğini yapıyor ve onunla yakından ilgileniyor sizin bir sorununuz olduğunda kapa çeneni diyor duymak istemiyorum diyor ama teyzemle ilgili ne varsa konunun direkiçinde eşim ben ise olabildiğince dışında ve kocam kendini teyzeme kanıtlamayaçalışıyor siz ne yapardınız yerimde olsanız?
İkisini de hayatımdan çıkarırdım...
dediklerinizde haklısınız bunların hepsini düşündüm taşındım arada teyzem olayı yokkende eşim beni dövüyordu ben hariç bütün bayanlara ilgisi vardı şuydu buydu ben 2 senedir mücadele ediyorum ben de biliyorum sonunun olmadığını bana vurmaya hakkı olmadığını doktora gidip 2 kez rapor da tutturdum dayak yedim diye ama devamını getiremedim çünkü sırtımı yaslayacağım kimse yok anlıyor musunuz sorun burada işte ben kendi kendime dimdik durarak olaylardan kurtulmayaçalışıyorum yoksa gayet bilinçliyim düşündüklerinizi düşündüm ve sandığınız gibi de küçük değilim 25 yaşındayım ama siz bunları yaşarken arkanızdaki büyüklerin varlığını hissederek yazıyorsunuz ben ne yapayım
Elbette hayır!!!
Ama en azından arkadaşın bozulan ruh sağlığı düzelecek........
dediklerinizde haklısınız bunların hepsini düşündüm taşındım arada teyzem olayı yokkende eşim beni dövüyordu ben hariç bütün bayanlara ilgisi vardı şuydu buydu ben 2 senedir mücadele ediyorum ben de biliyorum sonunun olmadığını bana vurmaya hakkı olmadığını doktora gidip 2 kez rapor da tutturdum dayak yedim diye ama devamını getiremedim çünkü sırtımı yaslayacağım kimse yok anlıyor musunuz sorun burada işte ben kendi kendime dimdik durarak olaylardan kurtulmayaçalışıyorum yoksa gayet bilinçliyim düşündüklerinizi düşündüm ve sandığınız gibi de küçük değilim 25 yaşındayım ama siz bunları yaşarken arkanızdaki büyüklerin varlığını hissederek yazıyorsunuz ben ne yapayım
Haklısın arkadaşım çok haklısın
Sen şimdi bu durumlardan kurtulmak için boşansan
Gelsen burda sana boşan diyen arkadaşlarımın bende dahil
yan dairesinde ev tutsan
bizde sana önyargılı bakardık..
dul muş gençmiş vs vs die
Malesef toplumumuz böyle...
Devlet yok sana iş bulsun
Başında büyük yok kol kanat gericek
Şimdi fikri olan varsa yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?