Cok anlattım ama dinlemedi tmm diyo o cocuk arayınca değişiyor fkri ondan habersiz yapmıyorum diyorım izn vermıyo benım de istemedgm cok şeyi yaptı halada yapıyor komşuları çagrmazsam da onlara cok ayıp olcak eşim izn vermez biliyorum inatArkadası ile ilgili tutumunuz doğru. Fakat dinen eşinizden habersiz veya onun rızası olmadan eve misafir almanız yanlış. Çünkü eşinizin rızası yoksa o misafirlerinize verdiğiniz ikramlarınız dahi haram oluyor. Tavsiyem eşinizin gönlünü yapıp çağırmanız yönünde. Arkadaşına gitmemesini güzel bir dille açıklayıp anlatırsanız anlayacaktır. Rabbim evlerimizden huzuru eksik etmesin inşallah
Bu cesaretle cagrım artıkGitmesin. Oturur kosede Köse yastıgı gıbı.
Cagırmazsan kaybedersin. Cagır gorsunBu cesaretle cagrım artık
Yine ben kötü olurum benim senden başka işim yokmu der ama cagrcam anlasın sözünü dinlemeyince ınsan kendini değersiz hissediyor, oda hissetsinCanim madem beni kisitliysun hicbiyere gtmiceksn ozaman bütn gün mesajlarima cevap verceksn kimseyle konusmcksn diye biraz sıkıştrp üste çık
Çagrcam inşallh Cumartesi sınavım var pazar çagrcam inşallhCagırmazsan kaybedersin. Cagır gorsun
Eğer bu sorunu kendi aranızda çözemiyorsanız bir büyüğünüzden yardım almayı deneyin. Eminim ki sizi tarafsız bir şekilde dinleyen kişi doğruyu gösterecektir. Gerçekten üzüldüm, umarım eşiniz bir başkası için sizi kırmanın ne kadar yanlış olduğunu anlar. İnşallah en kısa sürede çözersinizCok anlattım ama dinlemedi tmm diyo o cocuk arayınca değişiyor fkri ondan habersiz yapmıyorum diyorım izn vermıyo benım de istemedgm cok şeyi yaptı halada yapıyor komşuları çagrmazsam da onlara cok ayıp olcak eşim izn vermez biliyorum inat
Yanlış olduğunu Anlamıyor ki kaç kere yaptı Bu hatayı başkaları yüzünden beni cok üzdü ailesi konuştu yinede bildgini yaptı cok boşanmak istedim yapamadım eşim dili cok kırıcıEğer bu sorunu kendi aranızda çözemiyorsanız bir büyüğünüzden yardım almayı deneyin. Eminim ki sizi tarafsız bir şekilde dinleyen kişi doğruyu gösterecektir. Gerçekten üzüldüm, umarım eşiniz bir başkası için sizi kırmanın ne kadar yanlış olduğunu anlar. İnşallah en kısa sürede çözersiniz
Evlilik terapistine gitmeye ikna edin. Gercekten çok yararı olur. Uzman bir kişinin yönlendirmesi daha doğru. Yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz. Boşanmayı dahi düşündüyseniz bir terapistle görüşün. Rabbim gönlünüze göre versinYanlış olduğunu Anlamıyor ki kaç kere yaptı Bu hatayı başkaları yüzünden beni cok üzdü ailesi konuştu yinede bildgini yaptı cok boşanmak istedim yapamadım eşim dili cok kırıcı( kaç gündür aglıyorum umrunda değilim gerçekten
Eşimle pazar gününden beri kocamla aram bozuk bana düşman gibi davranıyor sevmedigim bir arkadaşı var onunla görüşmek istedi ben o hariç heryere gönderiyorum onunla görüşmesni istemiyorum o alkol alan birisi eşim içmez onunla olunca içiyor geç geliyor bide eve. kavga ettik o cocuk yüzünden. snra bana dediki ben onun yanına gtmeyecem sende komşu çsgrmayacaksın .kimsenın evine gitmeyeceksın burda 9,10 komşu var onlarLa her hafta birinden toplandık sohbet muhabbet işte .10 kişiden herkes çagırdı bi ben kaldım .herkes çağırmamı bekliyolar . bende çagrcam komşularımı dedim . ben hayır diyorum dedi kocam . benim sözüm neden geçmiyo dedi .snra bana karşı düşman olup tlfnunun şifresini değiştirdi şimdi napacam ben ... benım sözümü hiçbir zaman tutmadı şimdi ben bişey istedim düşmanı oldım resmen . ne yapcam bilmiyorum çagrcam komşularımıda
Kaldgım yerde terapist yok malesefEvlilik terapistine gitmeye ikna edin. Gercekten çok yararı olur. Uzman bir kişinin yönlendirmesi daha doğru. Yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz. Boşanmayı dahi düşündüyseniz bir terapistle görüşün. Rabbim gönlünüze göre versin
Evet içinde var. kocamın içindeki onunla daha çok ortaya cıkıyor sevmiyorum o cocgu evli oldgunu unutuyor eşm onlayken eve geç geliyor aslında eşim ev hayatını sevmiyor ne bilim artık bu olaydan snra iyice uzaklaştı soğudu bendende aslında öyle ama eşim tekken içen birisi değil gerçekten cok nadir içer abartmaz onnla olunca cok içip eve geç geliyor yinede ınsanlar birbirinden etkilenirYa çocukmusunuz? Eşimle nişanlıyım bi arkadaşı yüzüne kavga ettik aslında arkadaşı yüzünede değil önleyen yaptığı birşey için direk tamam onla görüşmem sedi benim için bu yeterli olmaz dedim senin içinde varsa o yokkende yaparsın demistim bu böyledir etrafı suçlamak size çok kolay geliyor galiba annemin ben dışında hep arkadaslarimi suçlaması gibi kendi kocanın içinde olmasa içmez yapmaz ne alaka allah aşkına
Evet içinde var. kocamın içindeki onunla daha çok ortaya cıkıyor sevmiyorum o cocgu evli oldgunu unutuyor eşm onlayken eve geç geliyor aslında eşim ev hayatını sevmiyor ne bilim artık bu olaydan snra iyice uzaklaştı soğudu bendende aslında öyle ama eşim tekken içen birisi değil gerçekten cok nadir içer abartmaz onnla olunca cok içip eve geç geliyor yinede ınsanlar birbirinden etkilenir
Senin iş sakat dikkat et kendinden uzaklaştırma da iyice.#1
Eşimle pazar gününden beri kocamla aram bozuk bana düşman gibi davranıyor sevmedigim bir arkadaşı var onunla görüşmek istedi ben o hariç heryere gönderiyorum onunla görüşmesni istemiyorum o alkol alan birisi eşim içmez onunla olunca içiyor geç geliyor bide eve. kavga ettik o cocuk yüzünden. snra bana dediki ben onun yanına gtmeyecem sende komşu çsgrmayacaksın .kimsenın evine gitmeyeceksın burda 9,10 komşu var onlarLa her hafta birinden toplandık sohbet muhabbet işte .10 kişiden herkes çagırdı bi ben kaldım .herkes çağırmamı bekliyolar . bende çagrcam komşularımı dedim . ben hayır diyorum dedi kocam . benim sözüm neden geçmiyo dedi .snra bana karşı düşman olup tlfnunun şifresini değiştirdi şimdi napacam ben ... benım sözümü hiçbir zaman tutmadı şimdi ben bişey istedim düşmanı oldım resmen . ne yapcam bilmiyorum çagrcam komşularımıda
bahane aramış yalandan kavga çıkarmış#1
Evet maalesefbahane aramış yalandan kavga çıkarmış
Gerçekten saolun ya işten izin alıp çarşıya gitti normalde hiç gtmezdi kesin bişeyler karıştırıyor ama ne oldgunu bilmiyorum soruncada beni sürekli tersliyor şimdi de arkadaşlarıyla beraber şimdide ben gerçekten eşimi anlamaz oldum gerçekten soğumaya başladım ondanda kendi keyfine bakıyor ben ise sürekli takıntı haline getrdim sürekli düşünür oldum ne yaptgını nereye gittiği falan sormayayımı artık aramayayım mı napim bnde şaşırdım samimi gelmiyor eşim banaBuna asla inanmam lise dönemimde bütün arkadaşlarım sigara içerken azıma sürmezdim sonraki dönemlerde çok nadir icmisligim olmuştur icki desen dibine kadar içtiğim günler olmuştur ama kimse bana al iç demez dese bile benim içimde yoksa asla yapmam bu benim için değil tüm insanlar için geçerli biri gelip sana iç dese iç dedi diye içecek halin yok şahsen benim eşim böyle bise yapsa demekki kendini onun yanında buluyor diye düşünür evliligimizi tartardim şahsen benim yanımda mutlu.olmayam adam bir başkasının yanında gayet rahatki bu şekilde davranıyor diye sorgulardım evlilik bana göre özgürlük birbirinizi kısıtlamak çocuk gibi inatlaşmak yerine sakın kalıp umursamamayi deneyin çıkınca aramak yerine eve gelince surat asmak yerine umursamadığını bu durumdan memnun muş gibi gözük emin ol daha çok işine yarar erkeklerin üzerine gidilmediği zaman sevilmediklerini umursanmadiklarini hissederler ve içten içe bu durum onları korkuutr hatalarını görmeye baslarlar karşında çocuk yok ona yasaklar kurallar koymak doğru değil bir erkeğe onun gibi davrandığı şekild e davranırsan ancak anlatabilirsin bağırmak çağırmak yasaklar koymak soğutur ve yasaklanan herşey daha tatlıdır kendi ipini kendin çekiyorsun yapma niye soruyorsun ki kendini
Adam eşinize zorla mı içiriyor. Yani eşinizde alkol kullanan birisi herhalde. Çünkü içmeyen insan yanında kim olursa olsun içmez. Ayrıca nedir yani bu erkekler de hiç dışarı çıkmasın mı. Ben karı kocanın birbirinin sosyal hayatlarına bu kadar müdahale etmesini doğru bulmuyorum. Siz ona öyle gereksiz baskı yapınca o da karşı hamle olarak telefon şifresini değiştirmiş. Madem birbirinizin telefonları kurcalıyorsunuz sizde değiştirin şifreyi#1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?