- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten saolun ya işten izin alıp çarşıya gitti normalde hiç gtmezdi kesin bişeyler karıştırıyor ama ne oldgunu bilmiyorum soruncada beni sürekli tersliyor şimdi de arkadaşlarıyla beraber şimdide ben gerçekten eşimi anlamaz oldum gerçekten soğumaya başladım ondanda kendi keyfine bakıyor ben ise sürekli takıntı haline getrdim sürekli düşünür oldum ne yaptgını nereye gittiği falan sormayayımı artık aramayayım mı napim bnde şaşırdım samimi gelmiyor eşim bana
eşin seni süründürerek ego tatmini yapıyor,bak nasıl yalvartıyorum diye.zaten senin aklını kurcalamak için değiştirmiş şifresini.Siz eşinizden hbersiz misafir çağırmayın tabi önce onun gölünü alın ama şu an daha fazl yalvarırısanız iyice şişecek egosu.Biraz üstüne gitmeyin ters davranmayın ama sıcakta olmayın.Ama sen haksız değilsin ki. Eşin durumu kendi lehine kullanmış gibi resmen.
Eglenmez eşim benımle ben içmesini istemiyorum haram bogmuyrum heryere gidiyor sadece o kişiyle görüşmesn istedimBi sakin olun, adamı da bırakın bi, boğmayın, kendinizden soğutursunuz böyle.. iki kadeh içip kimseye bulaşmıyor edebiyle evine geliyorsa siz de surat yapmayın hemen..
siz onu huzursuz ediyorsunuz diye o da komşularınıza takmış misilleme yapmaya çalışıyor..
Az güvenin kendinize de ona da..
bir de tavsiyem birlikte eğlenmeye bakın, bulun birleyler birlikte güZel vakit geçirin..
Eglenmez eşim benımle ben içmesini istemiyorum haram bogmuyrum heryere gidiyor sadece o kişiyle görüşmesn istedim
Gerçekten saolun ya işten izin alıp çarşıya gitti normalde hiç gtmezdi kesin bişeyler karıştırıyor ama ne oldgunu bilmiyorum soruncada beni sürekli tersliyor şimdi de arkadaşlarıyla beraber şimdide ben gerçekten eşimi anlamaz oldum gerçekten soğumaya başladım ondanda kendi keyfine bakıyor ben ise sürekli takıntı haline getrdim sürekli düşünür oldum ne yaptgını nereye gittiği falan sormayayımı artık aramayayım mı napim bnde şaşırdım samimi gelmiyor eşim bana
Biliyorum inşallh iyi olur hala içimde bir his var bana sanki içten daranmıyor sonumuz inşallh iyi olurbir yolunu bulmanız lazım birlikte güzel vakit geçirmenin yoksa o evlilik olmaz ki, ömür geçireceksiniz birlikte
Haklısınız öyle yapmaya çalışscam cok merk ediyorum bu hyumdan vazgeçmem lazım gttig yeri gelcegı satti bilmek istiyorum kiminle görüştüğünü bilmek istiyorum bazen aşırı merakım var bunun bende farkındayımArama sorma bırak ne hali varsa gör sen üstüne düştükçe o kaçacak kaçan kovalanır bunu unutma biraz kendini geride tut kendi kendini yesende sabırlı ol emin ol zamanla zaten içinden aramak bile gelmeyecek her şeyi yönetmek yerine oluruna bırak kendine eziyet etmekten başka bişey yapmıyorsun ne yazıkki