Kocam tlfn şifresini değiştirmiş

Çağır be canım. Sen de kendi şifreni değiştir
Değiştirsem nolcak biliyo bende bişey olmadgnı merk edip bakmaz ki tflnuma ama ben merk ediyorum tlfnunda kimlerle neler konuştu neler karştırıyor bu ara iddaya başladı oda kafamı karıştırıyor

kocan çok uyanık. bir tasla iki kuş vurmuş. zaten şifreyi degistiresi varmış, bunu bahane etmiş
Hiç değiştrmemişti şimdiye kadar değiştrince insanın içine bişey düşüyor kesin bişey karıştırıyor aldatma değil onu söylimde idaaya falan başladı aklım almaz oldu

Komsuları cagıracaksın diye telefon sıfresını degıstırmesını anlamadım. Komsulara karsılık sıfre... Gibi olmus.

Komsularını cagırma ve adamın yasagı genıslet. Bir tek o arkadasla degıl hıc biriyle gorusemezsın bundan sonra de ve telefonun sıfresını degıstır sende.

Değiştirsem nolcak biliyo bende bişey olmadgnı merk edip bakmaz ki tflnuma ama ben merk ediyorum tlfnunda kimlerle neler konuştu neler karştırıyor bu ara iddaya başladı oda kafamı karıştırıyor
Geç karşısına bütün gün telefonla oyna mesajlaş bak nasıl merak eder. Kısasa kısas yapmak istemiş tripli ol biraz neden o arkadasini istemedgni anlat

Ne oluyor şifre değişince, olayın şifre değişmesiyle ne alakası var? Yoksa olayı ben mi anlamadım
Var çünkü benden cok uzaklaştı eşim cinsel hayatımız bile yok 1 haftadan beri istediğimi söyledim halde oralı olmadı bana hala küsmüş beyefendi affetmemış beni

Dedim ben istedgmle görüşürüm sen görüşemezsin dedi daha 9,30 gibi geldi arkadaşlarının yanındam dinlemedi ki beni hiç değiştirsm nolcak tlfnuma bakmazki

Var çünkü benden cok uzaklaştı eşim cinsel hayatımız bile yok 1 haftadan beri istediğimi söyledim halde oralı olmadı bana hala küsmüş beyefendi affetmemış beni

Ama sen haksız değilsin ki. Eşin durumu kendi lehine kullanmış gibi resmen.

Geç karşısına bütün gün telefonla oyna mesajlaş bak nasıl merak eder. Kısasa kısas yapmak istemiş tripli ol biraz neden o arkadasini istemedgni anlat
Onun yüzünden boşanma derecesine geldik çalışıyo eşim evde değil akşamlarıda dışarı cıkıyor hem zorla bakmak ister tlfnuma öyle olsada napcam bilmiyorum ya gerçekten

Dedim ben istedgmle görüşürüm sen görüşemezsin dedi daha 9,30 gibi geldi arkadaşlarının yanındam dinlemedi ki beni hiç değiştirsm nolcak tlfnuma bakmazki
Sende onu dinleme bu aksam Komsularına yaz obur gun sızı bekliyorum de.
Yarın evını temizle maamlarını yap. Oburgun de agırla hepsini

Arkadası ile ilgili tutumunuz doğru. Fakat dinen eşinizden habersiz veya onun rızası olmadan eve misafir almanız yanlış. Çünkü eşinizin rızası yoksa o misafirlerinize verdiğiniz ikramlarınız dahi haram oluyor. Tavsiyem eşinizin gönlünü yapıp çağırmanız yönünde. Arkadaşına gitmemesini güzel bir dille açıklayıp anlatırsanız anlayacaktır. Rabbim evlerimizden huzuru eksik etmesin inşallah

Onun yüzünden boşanma derecesine geldik çalışıyo eşim evde değil akşamlarıda dışarı cıkıyor hem zorla bakmak ister tlfnuma öyle olsada napcam bilmiyorum ya gerçekten
Canim madem beni kisitliysun hicbiyere gtmiceksn ozaman bütn gün mesajlarima cevap verceksn kimseyle konusmcksn diye biraz sıkıştrp üste çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…