Kocam uyurken hiç sarılmaz

lale273334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
28
20
3
39
Merhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu (

Ben de asla sarılarak uyuyamam hatta bir kişinin yüzüne dönük pozisyonda da uyuyamıyorum.

Kışlık bi başlık bu ya yaz geldi don gtüme yapışıyo parmağı değse boğasım gelir.

Öyle mi dersiniz teşekkür ederim cevap için evet ben sevdiğim insana dokunmayı bakmayı dakikalarca göz teması kurmayı çok severim onda hiç biri yok mülesef

Öyle mi dersiniz teşekkür ederim cevap için evet ben sevdiğim insana dokunmayı bakmayı dakikalarca göz teması kurmayı çok severim onda hiç biri yok mülesef
Dakikalarca göz teması mı? Aşırı sinirliysem ve çeşitli kombinasyonlarla öldürme planları yapıyorsam gözlerimi diker dakikalrca bakarım

Ben de asla sarılarak uyuyamam hatta bir kişinin yüzüne dönük pozisyonda da uyuyamıyorum.
Başlığı uyku diye açtım ama sadece uyuma değil ki ben dokunmayın 1 hafta bana hiç dokunmaz denedim malesef öyle hep ben temas edip ilgilenmeliyim karşılık veriyor ama kendi ben temas etmezsem etmiyor sevdiği insana karşı nasıl dayanabilir insan anlayamıyorum

Kışın güzel oluyor ama yazın valaahi çekilmiyor benim eşimde öyle ahtapot gibi öyle bir sarıyor ki yemin ederim çırpınıyorum kolunu bacağını kaldırmak için sonra da sinirlenip kavga ediyoruz peki siz bunun nedenini sordunuz mu ?

İnanın beklentim çok ilgi çok temas değil sohbet bile etmez işten geliriz ikimizde çalışıloruz hep ben birşeylerden bahseder konuşuruz iki kelimede o sorsun anlatsın isterim sadece susar dinlenir tv izler ve tlf bakıp uyur dediğiniz gibi ufak birkaç sevgi dokunuşu veya bir iki tatlı cümle kursa yetecek bana

Dakikalarca göz teması mı? Aşırı sinirliysem ve çeşitli kombinasyonlarla öldürme planları yapıyorsam gözlerimi diker dakikalrca bakarım
Biri baba dakıkalarca baksa camı açar sapık car diye bağırırım:) ne kadar evlide olursak olalım teması çok sevmiyorum ben ya kendi adıma

Evet sordum nasıl davranmasını istediğimide söylerim ama bunu bir sorun olarak görmediği için gayet normal davrandığını düşünüyor

Sevmemekle ilgili değil bu konu. Eşim sarilmayi çok.sever uyurken ama.ben acayip bunalirim. Yaz kış fark etmez. Hatta geçen sen hiç sarilmiyorsun bende sana sarilmayacagim diye tabir yaptı. Ama cidden bir dakikadan fazla duramıyorum o.sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…