- 11 Haziran 2024
- 28
- 20
- 3
- 39
- Konu Sahibi lale273334
Neden ya vallahi kocam uysa bana hep kurarımm:) çok severim sevdiklerimle ilgilenmeyi hele eşimle11 yıllık evlilikte dakikalarca göz teması kurmak mıyok yahu ne arasın o romantizm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ya vallahi kocam uysa bana hep kurarımm:) çok severim sevdiklerimle ilgilenmeyi hele eşimle11 yıllık evlilikte dakikalarca göz teması kurmak mıyok yahu ne arasın o romantizm
![]()
Bende yüzüstü uyurum aman bu sıcakta ne sarılması allasen yapış yapış oluyoz bu havada sarılmadan bileMerhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu(
Evliliğin bir zamanından sonra artık öyle uzun bakınca ya noldu bir halt mı işledim modunda soruyor insanNeden ya vallahi kocam uysa bana hep kurarımm:) çok severim sevdiklerimle ilgilenmeyi hele eşimle
Sevgililk döneminde böyle değildi ya da bu kadar hissetmezdim.sonradan hissettimBoyle seyler neden hep evlendikten sonra dert oluyor? Başta sorun etmemissiniz ki evlenmissiniz.
Sonradan oldu diyorsaniz adamin artik icinden gelmiyor demek ki bir seyler eksilmis demektir.
Evliliğin bir zamanından sonra artık öyle uzun bakınca ya noldu bir halt mı işledim modunda soruyor insancinsellikte baktı mı iltifat etti mi yetiyor
yani 14 yılı deviren biri olarak söylüyorum
Yorumlarınız mutlu etti beni vallahi eşim gibi bir sürü çift olduğunu düşünüyorum şimdi hatta nerdeyse tüm çiftler bizim gibiymiş içime su serpildi sanki biraz :)Bende yüzüstü uyurum aman bu sıcakta ne sarılması allasen yapış yapış oluyoz bu havada sarılmadan bile![]()
Yani neredeyse tüm çiftler bizim gibiymiş derken evliliğin belli bir zamanından sonra öyle uzun uzun bakışmak bana saçma geliyorYorumlarınız mutlu etti beni vallahi eşim gibi bir sürü çift olduğunu düşünüyorum şimdi hatta nerdeyse tüm çiftler bizim gibiymiş içime su serpildi sanki biraz :)
Bizde de genellikle ben sarılırım eşim sarılınca iterim kendimi rahat hissetmiyorumMerhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu(
Gerçek sevginin bu olduğuna inanmıyorum ya ! Sevginin tek bir dogrusu yok bence. Ben de temas sevmiyorum, opmekten opulmekten hoslanmiyorum. Annemi babamı bile opmezdim, opturmezdim, ama yollarına ölecek kadar seviyorum. Pandemi de öpüşme ,sarılma Faslı kalktığı için sevinen tek kisiydim. Durduk yere sarilmam, birinin nefesi ağzıma burnuma gelince uykum kaciyor. Benim sevgi dilim temas değil ama kocamı da çocuğumu da ailemi de çok seviyorum.Merhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu(
Eşinizin burcu ne acaba oğlak miİnanın beklentim çok ilgi çok temas değil sohbet bile etmez işten geliriz ikimizde çalışıloruz hep ben birşeylerden bahseder konuşuruz iki kelimede o sorsun anlatsın isterim sadece susar dinlenir tv izler ve tlf bakıp uyur dediğiniz gibi ufak birkaç sevgi dokunuşu veya bir iki tatlı cümle kursa yetecek bana
Bir kadin vardı konuşanlara gelmişti;" abi sana seni seviyorum dediysem , sevmiyorum diyene kadar seviyorumdur sürekli durum guncellemesi yapamam" demiştiYani neredeyse tüm çiftler bizim gibiymiş derken evliliğin belli bir zamanından sonra öyle uzun uzun bakışmak bana saçma geliyoreşimi geçtim ben bakmıyorum cinsellik anı önemlidir benim için normal zamanda sevdiğini bilmem yeterli yani ha bakmış bakmamış takılmam o zamanları geçtik artık
Ben çok temas severim normal zaman dilimi içindeyken temas halindeyiz ama yatarken en fazla 5 saniye sarılabilir bana çünkü içim sıkılıyor. Ancak ayağım her zaman onun ayağının üstündedir. Yine de insanların sevgi dilleri bazen farklı olabiliyor. Evet genelde insan sevdiğine dokunmak temas etmek istiyor ama inanın büyüme şekli bile insanların davranışlarını çok etkiliyor. Evlenmeden önce nasıldı tavırları?Merhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu(
Böyle yorumları okudukça mutlu oldum. Artık eşime daha çookk sarılacam!!!Gerçek sevginin bu olduğuna inanmıyorum ya ! Sevginin tek bir dogrusu yok bence. Ben de temas sevmiyorum, opmekten opulmekten hoslanmiyorum. Annemi babamı bile opmezdim, opturmezdim, ama yollarına ölecek kadar seviyorum. Pandemi de öpüşme ,sarılma Faslı kalktığı için sevinen tek kisiydim. Durduk yere sarilmam, birinin nefesi ağzıma burnuma gelince uykum kaciyor. Benim sevgi dilim temas değil ama kocamı da çocuğumu da ailemi de çok seviyorum.
Siz balık burcu musunuz?Yorumlarınız mutlu etti beni vallahi eşim gibi bir sürü çift olduğunu düşünüyorum şimdi hatta nerdeyse tüm çiftler bizim gibiymiş içime su serpildi sanki biraz :)