- 11 Haziran 2024
- 28
- 20
- 3
- 39
- Konu Sahibi lale273334
-
Daha ilgililiydi hem temas hem sohbet konusunda. Ama yorumları okuyunca onuda şöyle düşünür oldum nihayetinde yeni evli değiliz 11 yıl oldu sevgililik dönemlerimiz kadar ilgi heves olmayabilir belkiBen çok temas severim normal zaman dilimi içindeyken temas halindeyiz ama yatarken en fazla 5 saniye sarılabilir bana çünkü içim sıkılıyor. Ancak ayağım her zaman onun ayağının üstündedir. Yine de insanların sevgi dilleri bazen farklı olabiliyor. Evet genelde insan sevdiğine dokunmak temas etmek istiyor ama inanın büyüme şekli bile insanların davranışlarını çok etkiliyor. Evlenmeden önce nasıldı tavırları?
Hayır. İkizlerimSiz balık burcu musunuz?
Negüzel bulmuşsunuz birbirinizi ben yatakta eşimin illa bir yerine temas etmek istiyorum yoksa inanın uykum gelmez ya ayağım ayağına değmeli ya elim koluna vs onda da hiç o yok işte. Siz şanslı grupsunuz ne güzelBenimki de gece hiç düzgün yatamaz. Beni yastik niyetine kullanır,sarılır,bacaklarımı kendi bacaklarının arasına alır. Bazen rahatsız olurum ama seviyorum bu huyunu. Bende sarılırım heryerini mıncıklayasım gelir
Sarıl kim tutar seniBöyle yorumları okudukça mutlu oldum. Artık eşime daha çookk sarılacam!!!teşekkürler
Rahat edemiyor demekki.bazı insanlar temas sevmiyorNegüzel bulmuşsunuz birbirinizi ben yatakta eşimin illa bir yerine temas etmek istiyorum ya ayağım ayağına değmeli ya elim koluna vs onda da hiç o yok işte. Siz şanslı grupsunuz ne güzel
Bence dert etmeyin çünkü bu saydiklarinizin hicbirinden hoşlanmam yapmayı da bana yapılmasını da sevmem hatta. Benim sevgi dilim bu değil . eşinizin de büyük ihtimal öyle.dusunuyorum da eşim bu konuda ısrarcı olsa uzaklasabilirdim bile o kadar sevmiyorumÖyle mi dersiniz teşekkür ederim cevap için evet ben sevdiğim insana dokunmayı bakmayı dakikalarca göz teması kurmayı çok severim onda hiç biri yok mülesef
Aaa aynı ben. Şu yüze dönük yatamama olayını baya kafama takıyorum niye oluyor diye ama yalnız değilmişim. İlk zamanlar sağa dönük yatarsam uyuyamıyorum zannediyordum sonra taşındık yataktaki yerlerimizi degistirdik sola dönersem eşimi gorecegim pozisyona geçtim yine uyuyamadım. Sonra farklı farklı denemeler yaptım ve genel olarak ona dönük yatınca uyuyamadigimi farkettim. Geçen annemin yanında yattım onda da aynı şey oldu. Çok ilginç gerçektenBen de asla sarılarak uyuyamam hatta bir kişinin yüzüne dönük pozisyonda da uyuyamıyorum.
Ben balık burcuyum noooolmuşş?? Evet temas bağımlısıyım ben deSiz balık burcu musunuz?
Kırılacak bir durum yok eşiniz temastan hoşlanmıyor. Ben bile nefes alamam sarılarak uyumak mümkün değil uykusuz kalırım. Ayrıca yaz geldi hava cok sıcak bosverin mıcmıc olmayıMerhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu(
erkek arkadaşım oğlak benden daha çok sever el ele olmayı, teması.Oğlak burcumu böyle oluyor
Bence öyle değil. Sizi mutlu etmek için istemiyorsa bile yapmalı. İstemediği için o an aklına gelmiyor olabilir siz tutun elinden siz sarılın. Yapiyirsunuzdur da zaten ama bilemedimÖyle mi dersiniz teşekkür ederim cevap için evet ben sevdiğim insana dokunmayı bakmayı dakikalarca göz teması kurmayı çok severim onda hiç biri yok mülesef
Aynen yaKışlık bi başlık bu ya yaz geldi don gtüme yapışıyo parmağı değse boğasım gelir.
Hahah helal olsun ben de oğlak burcuyum ve temastan hiç hoşlanmamOğlak burcu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?