- 11 Ağustos 2018
- 1.451
- 3.034
- 133
- 41
- Konu Sahibi lale273334
+1Ben de asla sarılarak uyuyamam hatta bir kişinin yüzüne dönük pozisyonda da uyuyamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Ben de asla sarılarak uyuyamam hatta bir kişinin yüzüne dönük pozisyonda da uyuyamıyorum.
Olabilir bakOğlak burcu mu![]()
Ben de oglak burcuyum ve ben de asla hoşlanmamkız benimkide böyle ve oğlak burcu olması şokluğu![]()
Peki benim de oğlak burcu olmamHahah helal olsun ben de oğlak burcuyum ve temastan hiç hoşlanmam![]()
Birkaç senedir aklımdaki şey. (Yazın salona geçmek )Ben de oglak burcuyum ve ben de asla hoşlanmam
Hele yazın aramizda bir kisi daha yatabilir o derece sevmiyorum teması sıcaklarda.
Esime diyorum ki yaz sezonumuz açılmıştır yazlığa geciyorum ben (salona)![]()
Bazısı temas sevmiyor yada sevgisini gösteremiyor olabilirBurcuyla alakalı olamaz. Belki içinden gelmiyor, kanı kaynamıyor![]()
O yaydır yay eskiden geç yazarlarmis kimliğeEşim oğlak gayet de sarılır hemde sıkı sıkı![]()
yeni evlisiniz kesin:)Benimki de gece hiç düzgün yatamaz. Beni yastik niyetine kullanır,sarılır,bacaklarımı kendi bacaklarının arasına alır. Bazen rahatsız olurum ama seviyorum bu huyunu. Bende sarılırım heryerini mıncıklayasım gelir![]()
Bu düşüncelere kalsa ben nefret ediyorum herkesten.Bazı kalıplar duyuyoruz oradan buradan, seven insan temas etmek ister gibi. Bazı insanlar gerçekten temastan hoşlanmaz. Bence genellemeleri mutlak doğru kabul etmemeli, tek bir etmene göre eşinizin sevgisini sorgulamamalısınız.
Hayır 8 yıllıkyeni evlisiniz kesin:)
Atlımda olacak okuyyacğım teşekkürlerHerkesin sevgi dili farklıdır, eşiniz sizi seviyordur ama temas çok sevmiyordur olabilir yani. Beş sevgi dili isimli kitabı okumanızı öneririm![]()