• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam uyurken hiç sarılmaz

kız benimkide böyle ve oğlak burcu olması şokluğu😂
Ben de oglak burcuyum ve ben de asla hoşlanmam

Hele yazın aramizda bir kisi daha yatabilir o derece sevmiyorum teması sıcaklarda.
Esime diyorum ki yaz sezonumuz açılmıştır yazlığa geciyorum ben (salona) 🤣

Sizin sevgi diliniz temasken dokunmak sarılmak opmekken eşinizin sevgi dili farklı olabilir.Mesela düşünceli davranışları iltifat edişi olabilir sevgi göstergesi..

Bazı kalıplar duyuyoruz oradan buradan, seven insan temas etmek ister gibi. Bazı insanlar gerçekten temastan hoşlanmaz. Bence genellemeleri mutlak doğru kabul etmemeli, tek bir etmene göre eşinizin sevgisini sorgulamamalısınız.

Bence sevgisizlik değil de sevgi dili bu değil. Benim gerçekten temas etmeyen cok arkadaşım var. Ben ise eşime mesela temas bağımlısı gibiyim. temas etmeden oturunca veya uyuyunca kendimi aşırı rahatsız hissediyorum ona rağmen aşırı sıcaklarda veya regl olduğumda temastan kaçıyorum içimde sıkıntı büyüyor sanki

teması çok seven sıcacık bir insanım
ama yatakta sarılarak uyuyamam noooo

sarılır edeceksek bikaç kelime ederiz sonra hoop herkes kendi halinde

bu arada eşim de yengeç
temassız yengeç bir sizinki herhal :D

benim eşimde sizin gibi ama ben daralırım hatta uyarırım lütfen az uzak dur diye:) kişiyi sevmemekle alakalı değil
fazla temas sevmiyorum
sarılarakta uyuyamam ayy o ne ya 11 sene sarılarak mı uyunur

Bazı kalıplar duyuyoruz oradan buradan, seven insan temas etmek ister gibi. Bazı insanlar gerçekten temastan hoşlanmaz. Bence genellemeleri mutlak doğru kabul etmemeli, tek bir etmene göre eşinizin sevgisini sorgulamamalısınız.
Bu düşüncelere kalsa ben nefret ediyorum herkesten.
Hiç hoşlanmam dokunmayı, bunun sevmemekle gerçekten ilgisi yok.

Back
X