• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam uyurken hiç sarılmaz

Ben çok temas severim normal zaman dilimi içindeyken temas halindeyiz ama yatarken en fazla 5 saniye sarılabilir bana çünkü içim sıkılıyor. Ancak ayağım her zaman onun ayağının üstündedir. Yine de insanların sevgi dilleri bazen farklı olabiliyor. Evet genelde insan sevdiğine dokunmak temas etmek istiyor ama inanın büyüme şekli bile insanların davranışlarını çok etkiliyor. Evlenmeden önce nasıldı tavırları?
Daha ilgililiydi hem temas hem sohbet konusunda. Ama yorumları okuyunca onuda şöyle düşünür oldum nihayetinde yeni evli değiliz 11 yıl oldu sevgililik dönemlerimiz kadar ilgi heves olmayabilir belki😊

Benimki de gece hiç düzgün yatamaz. Beni yastik niyetine kullanır,sarılır,bacaklarımı kendi bacaklarının arasına alır. Bazen rahatsız olurum ama seviyorum bu huyunu. Bende sarılırım heryerini mıncıklayasım gelir🤣🤣🤣
Negüzel bulmuşsunuz birbirinizi ben yatakta eşimin illa bir yerine temas etmek istiyorum yoksa inanın uykum gelmez ya ayağım ayağına değmeli ya elim koluna vs onda da hiç o yok işte. Siz şanslı grupsunuz ne güzel

Negüzel bulmuşsunuz birbirinizi ben yatakta eşimin illa bir yerine temas etmek istiyorum ya ayağım ayağına değmeli ya elim koluna vs onda da hiç o yok işte. Siz şanslı grupsunuz ne güzel
Rahat edemiyor demekki.bazı insanlar temas sevmiyor

Öyle mi dersiniz teşekkür ederim cevap için evet ben sevdiğim insana dokunmayı bakmayı dakikalarca göz teması kurmayı çok severim onda hiç biri yok mülesef
Bence dert etmeyin çünkü bu saydiklarinizin hicbirinden hoşlanmam yapmayı da bana yapılmasını da sevmem hatta. Benim sevgi dilim bu değil . eşinizin de büyük ihtimal öyle.dusunuyorum da eşim bu konuda ısrarcı olsa uzaklasabilirdim bile o kadar sevmiyorum

Beni de fazla ilgi bunaltiyo.esim sürekli dibimde ahtapot gibi sarar.surekli öper, sen beni opmuyosun diye trip atar.Geceleri mutlaka sarılır bacakları bacaklarımın arasındadır.eli göğsümün üstündedir yoksa uyuyamıyomus.Ben de tam tersi sere serpe yatmayı seviyorum,öyle sarıp sarmalayinca daralıyorum.Kisin hadi bi nebze ama yazın hiç çekilmiyor.Bazi insanlar gordugun gibi temasi sevmiyo malesef.Ve sanirim esin de benim erkek versiyonum😃

Yaz aylarına özgü bir şeyse sıcaktan diyebilirim inanın üstümde olan incecik pijama bile batıyo bu sıcakta
Kış aylarında da böyleyse demek ki temas sevmiyor
Bazı erkeklerde bu var

Ben de asla sarılarak uyuyamam hatta bir kişinin yüzüne dönük pozisyonda da uyuyamıyorum.
Aaa aynı ben. Şu yüze dönük yatamama olayını baya kafama takıyorum niye oluyor diye ama yalnız değilmişim. İlk zamanlar sağa dönük yatarsam uyuyamıyorum zannediyordum sonra taşındık yataktaki yerlerimizi degistirdik sola dönersem eşimi gorecegim pozisyona geçtim yine uyuyamadım. Sonra farklı farklı denemeler yaptım ve genel olarak ona dönük yatınca uyuyamadigimi farkettim. Geçen annemin yanında yattım onda da aynı şey oldu. Çok ilginç gerçekten 🤔 ona dönük yattiysam bir de temas ettiyse geçmiş olsun. Kendimi kurtarip diğer tarafa dönene kadar uyuyamıyorum.
Konuya cevap olarak her insan temas sevmez bence bunu bir sevgi gösterisi olarak görmüyorum ben.

Bi an konuyu ben mi açtım diye düşündüm evlilik yılı falan da aynı 😅 bende sizin gibiyim temas bağımlısıyım eşime dokunmadan asla duramam eşimde aynı sizinki gibi sadece cinsellik zamanı dokunur, ama biz artık orta yolu buluyoruz gibi o gün içinde azda olsa dokunmaya çabalıyor bende yatarken sarılmayı bıraktım sadece ayağımı ayağına değdiriyorum 🙈

Merhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu :KK43:(
Kırılacak bir durum yok eşiniz temastan hoşlanmıyor. Ben bile nefes alamam sarılarak uyumak mümkün değil uykusuz kalırım. Ayrıca yaz geldi hava cok sıcak bosverin mıcmıc olmayı😂

Ayyy sarılarak uyuma deyince bile sıcak bastı. En güzel uyku popoları birbirine dönerek olur 😃😃😃
Ama siz genel olarak temassızlıktan bahsediyorsunuz sanırım. Siz elini tutup,sarılırsanız ne yapıyor ?

Öyle mi dersiniz teşekkür ederim cevap için evet ben sevdiğim insana dokunmayı bakmayı dakikalarca göz teması kurmayı çok severim onda hiç biri yok mülesef
Bence öyle değil. Sizi mutlu etmek için istemiyorsa bile yapmalı. İstemediği için o an aklına gelmiyor olabilir siz tutun elinden siz sarılın. Yapiyirsunuzdur da zaten ama bilemedim

Eşim ve ben temas bağımlısıyız. Ama sıcaklarda ahtapot gibi dolaşmıyoruz elbette. Uyurken mutlaka bacağımız ya birbirine değer ya elimiz değer öyle uyurum. Sonra zaten gece uyurken bu şekilde olmuyorsun. Uyurken hissetmek işte. 🥰😂

Back
X