Kocam uyurken sakalını kessem?

Şu kafayı da anlamıyorum adam sakal bırakır bıyık bırakır, kendi kararını verebilir vücudunda çıkan tüyler hakkında sanırım, beğeniyorsa yapsın ne olacak, eşinize eşiniz gibi davranmayı bilmek gerekiyor çocuğumuz değil bizim ayrıca kaldı ki çocuğumda büyüdüğünde sakal bırakıcam dese sen bilirsin oğlum derim, insanların bu kadar özgürlük hakkı olsun

pardon da sanane? eşin diye kılına da mı karışcan sen saçını kesrken düzeltirken boyatırken vs iyi o sakal bırakınca mı kötü. karışman çok yanlış.
şöyle de bir durum var. durmadan değiştiriyor demişsin bi bıyık bi sakal vs. tarz arayışı içinde olduğu da belli

vala ben kocamı sakallı bıyıklı seviyorum ama ikisi birden. baya da uzattı. ama kesince yumurta gibi çocuk oluyor yahu
bence çok karışma demek ki geçici bir süreç ramazan boyunca kalacakmış. senin saçınla ilgili şekil, renk gibi kararları verme hakkın varsa onun da sakal bıyıkla ilgili hakkı var.

Eşin rızası olmadan sakal bıyık kıl tuy uzatamaz kı ?
Sünnetı yerıne getırmek ısteyen bu bılgıyıde bılıyordur
Hatırlatın ona

başlığa istemsizce ve hunharca güldüm
kes bacım usturayı al eline tam ortadan öyle bir çek ki mecbur kessin
benim eşimde bıraktı dedim kalsın sorun yok oysa nefret ederim bıyık sakal olayından ama hayır dersem inada binecek ,o gün yüzüne de pek bakmadım ,baktım sessizce gidip kesmiş

Benimki de bıyığa takmıştı.
Ama bu kadar mı yakışmaz bir insana bıyık, yüzüne bakasım gelmiyordu, bakınca da gülüyordum.
Gece keserim diye tehdit ettim ben de hep ama yapmadım.
Güzel güzel girin kanına bence siz de.

Benimki de kesince 10 yaşına geri dönüyoro yüzden kesmesi yasak.bir de kesince yalnızca bıyıkları bırakmıyor mu al sana damat ferit berberden bi geliyor sakal yok incecik bi bıyık var,kapıyı açınca "aşkım sen ne yaptin" diye çığlık attırıyor insana o görüntüsü.sonra üstünü degistirmeden doğruu banyoya traş makinesinin yanına

nefret ederim sakaldan
bi ara eşim de uzatırdı
yani kirli sakaldan uzuncaydı
şu an eski fotolara bakmaya dayanamıyorum
ne kadar olduğundan yaşlı görünüyomuş

ben yaşımdan oldukça küçük gösteriyomuşum (genelde 18 altı muamelesi görüyorum dışarılarda)
eşim de sakallıyken 40 yaşında duruyo bence
baba kız dolaşıyo gibi oluyoruz ıyyyyyyyyyyyyyyy

ben yoğun baskı ve ısrarlarımla bu savaşı kazandım

askeriye bünyesinde işe başlaması da benim ekmeğime yağ sürdü
şimdi haftasonları bile tıraş oluyor

bence 2-3 yerinden jiletleyin
kızsa bile kesmek zorunda kalır
sonra belki yine uzatır ama bi kaç gün rahat edersiniz bari.

adama karışmayın

evet ben de sevmem

bunu söylerim de açıkça

ama bunu güzellikle söylemek ayrı baskı ayrı

bir de adam sünnet o nedenle ramazan da uzatacağım demiş siz biz oruç tutuyoruz yeter demişsiniz

bu adamın dinine de müdahale oluyor

o öyle inanıyor bırakmak istiyor

bu arda konuyu metroda okudum

etrafta genç yaşlı bir çok erkek vardı tek bir sinekkaydı adam vardı

hatta geçen eşimle de konuştuk biz gençken üni okurken falan kimse sakallı değildi şimdi herkes sakallı

daha büyük görünmek için bir yöntem

yengem dayıma yıllar önce bıyık bıraktırdı

küçük görünüyor ben yanında yaşlı duruyorum diye

bırakın hevesini alsın yaa amaa sakın uyurken filan kesmeyin yani haklı olarak kızabilir eşiniz. boş yere kavga etmeyin bişeyde demeyin illaki kesecek sonuçta baskı yaparsanız size inat bile uzatabilir

hiç sorma bende hergun traş olan adamlara imreniyorum , yok illa o sakal uzuyacak sonra bana batacak canım azıyacak ben bagıracam sonra gidip kesecek , ,
emekli babası hergun adam evınde tras oluyor , nasıl imreniyorum yaaaa

Valla biz ana oğul eşimin bıyıklara psikolojik baskı uyguluyoruz. Ama prk kıymetli ki kestirmiyor. Arada sen uyurken kesicem diyorum, sonra bakışından intikamının acı olacağını anlıyorum, gene dönüyorum soğuk savaş yöntemlerine.

Kendine ağda yaparken eşi kolları başının arkasında uyuyormuş. O arada merak etmiş nasıl olacak diye. Adamcağız öyle bir fırlamış ki baya bi kendine gelememiş Düşünsenize uyuyorsunuz ve kolunuzun altında tarifsiz bir acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…