Kocam uyurken sakalını kessem?

Bir erkek karısına sormadan sakal bıyık bırakmamalı.. Bu durum eşini de ilgilendirir çünkü.

Ayrıca sünnet olarak bırakıyorsa hiç kesemez bunu ona iletin. " Ramazan ayı " boyunca demek yersiz.

Sakalsız asla!

Ellemeyin hevesini alsın, ayıp geliyor bana kişisel zevklere müdahele etmek.Hani fikir beyanını geçmiş sizinki kesmekten falan bahsediyorsunuz yapmayın bence.Yarın bir gün saçınızın yarısını yastıkla bulursunuz inatçı biriyse eğer..

Off vlla ne gzl kaymak gibi olmk varken bu sakal ne anlamıyorum

Yap bir gece merak ettim ne olacak

Bazılarına da kaymak olmak yakışmıyor yalnız. Misal benim kocam bana kirli sakallı daha yakışıklı geliyor. Sinek kaydı oldu mu çocuk gibi. Sakallı daha seksi

Şu sakalı tek ben mi seviyorum acaba benimkine yakışıyor orası ayrı bıyık konusunda aynı şeyleri söyleyemeyeceğim malesef

Zorla güzellik olmaz bence böyle birşey yapma.

Ahhh Ahh benim kocamda doğum yaptığımda Ayhan Işık bıyığı bırakmıştı Lohusa Sendromunun üstüne birde bıyık sendromu yaşamıştım.. Hiç yakışmamış dediğimde de dalga geçer gibi ben senin bıyıklarına karışıyor muyum demişti (yeminlen her daim aldırıyorum)

Bırakın nasıl seviyorsa öyle kalsın ya .O size karışsa ne hissedersiniz??

Çok aklımdan geçmiştir uykusunda jilet vurup kesmesine mecbur bırakmak. Hatta çok da söylemişimdir böyle böyle yapcağım diye. Hiç ciddiye almadı tabi. Ben de zamanla alıştım. Sünnet diyor kesmiyor. O da öyle seviyor demek ki. Konu sahibi sen de bırak adam kendi nasıl seviyorsa öyle yakılsın. Zorla olmuuor.

Eslerin birbirlerini cekici gormek istemeleri hak bence. Degistirebilecegi seyi elestiriyosun sonucta. Ben de kirli sakal seviyorum esine biri sakal yakışıyor demis olabilir mi?

Allah aşkına bir müdahale etmeyin adamlara yaa adam hep öyle dolaşacağım dememiş ki Ramazan bitince kesecek işte kocanız yine sizin kocanız yani sakallar da gidecek zaten neden bu kadar olay çıkarıyorsunuz 3 hafta dayanın ne var? Uykusunda kesse falan ne saçma düşünceler. Biz kadınlar kuaföre gidip istediğimiz renge boyatırken eşlerimize soruyor muyuz geliyoruz boyattım diye. ona bakarsanız.

Ya öneride bulunursun da adam kesmek istemiyorsa çok da yapacak bir şey yok. Öteki türlüsü inada biner, o da "Ben de seni uzun saçlı beğenmiyorum" deyip saçını dibinden keserse görürsün. Ben de kirli sakal severim mesela, eski erkek arkadaşıma hep söylerdim sakal bırak diye. Bıraktı bir süre, sonra "Ben sevmiyorum sakal yaa" dedi traş oldu ne diyeyim adama şimdi?

Yakışıklı olan adamı sakal çirkinleştirmez En azından bu kadar takacak bısey yoktur bence, uzatmayın sizde sacmalıyorsunuz çünkü. Eşiniz saçınızı kesse uyurken iyi olur mu?

Kestinmi evde savaş çıkmadı inşallah hem kestin diyelim nolcak bidahakine inadından daha çok uzatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…