Kocam ve ailem

Guldenmuti

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
39
9
16
35
Babam ve eşim eşimin haklı olduğu bi konuda tartıştılar. 6 ay kadar oldu. Benim için çok zor bi durum eşim halen çok sinirli aileme karşı ama benim canım yanıyo böyle olduğu için eskisi gibi olmak istiyorum gidip gelmek istiyorum. Artık düzelsin istiyorum ama napcamı da bilmiyorum. Akıl akıldan üstündür fikir verin ne olur bana.

Ben gidip geliyorum ama eşimle beraber gidip gelmek istiyorum. Haftansonlarınfalan hep beraber olmak istiyorum.

ara bikere soguyunca, hele hele erkekler arasinda olunca, o isi toparlamak zor oluyor. esini ikna edeceksin, baska yolu yok. annenide sok araya, babanda biraz ilimli olsun.
Babam zaten ılımlı olur. Ama eşim henüz yumuşamaz gibi.

esinle keskin ve kesin bir dille konus ozaman. rahatsizligini senin mutsuzlugunu anlat. buyumesini istemedigini soyle.
Eşim ben öyle şeyler diyince hemen yumuşuyorsun. Yapılan haksızlığa hemen boyın eğiyorsun diyo. Kardeşlerin öyle değil gibi konuşuyo.

Eşinize üzüldüğünüzü fedakarlık yapması gerektiğimi söyleyin

Eşiniz zamanla yumuşar inşallah azıcık daha zaman verin. Konu içeriğini bilmediğimden sadece küslüğe yorum yaptım. Ciddi bişey değildir umarım. Kişiliğine, eşine, ailesine vs hakaret içeren bir durumsa ömür boyu görüşmeyebilir.

Burda erkek tarafı ailelerinden dert yanan gelinlere hemen tavrını koy mesafenin koru diyoruz aynı şey damatlar içnde geçerli çifte standart yapmayacağım konu neydi bilmiyorum ama eşim haklıydı diyorsun o zaman sen git gel eşinde elbet Birgün siniri geçer üstüne gitme gittikçe aklına gelir ters teper dahada sinirlenir benim eşimde babama kızmıştı zamanında hiç konusunu bile açmadım sonra kendiliğinden geçti gidip geliyor zamana bırak

Geline kaynana bir laf söylese, eve sokma, kaynanana gitme, kocan gitsin, çocuğu gösterme, yüzüne bakma, evine sokma, tüm ilişkini kes denilirdi. Şimdi bakıyorum da çifte standartlarhavada uçuşuyor.
Eşiniz görüşmek istemiyorsa görüşmesin. Kimseyi yapmak istemediği şeyi yapmaya zorlamayın.
Siz kaynananızla tartışsanız ve bu konuda haklı olsanız eşinizi zorlamalarına ne derdiniz. Empati yapmak lazım.,

Kavga sebebi neydi? Kisiligine, ailesine filan yapilan bi hakaretse eşini zorlama, eşinin yaninda dur ki senden sogumasin.. Yaninda dur derken taraf tutmak anlaminda soylemiyorum, hani ne olursa olsun boyun eğecek aileme gideceksin tavrinda olma, eşinin sana güveni kırılır..
Bu olaydan once nasildi aralari? Bi tek babanla mi bozuk, tüm ailene mi tepkili?

Ben abimle telefonda görüşürken abim eşime durduk yere çok kötü küfürler soyledi ki eşim çok iyi ve aileme karsi çok saygilidir, annem babam onu cok sever. Kalabalık bir ortamdi, birşey de diyemedim abime. Eşim daha sonra bir şekilde bunu öğrendi. O günden beri ailemin evine gitmez ve abimle konuşmaz. Ben cocuklarla giderim. Abim dışındaki ailemin diğer bireyleri bazen bize gelir. Ailem abimle bir oturuyor. Olayın üzerinden iki yıl geçmesine rağmen eşimin bir daha abimle konusacagini sanmıyorum. Adini bile anmadi iki yıldır. İnşallah sizinki de öyle olmaz.

Ben abimle telefonda görüşürken abim eşime durduk yere çok kötü küfürler soyledi ki eşim çok iyi ve aileme karsi çok saygilidir, annem babam onu cok sever. Kalabalık bir ortamdi, birşey de diyemedim abime. Eşim daha sonra bir şekilde bunu öğrendi. O günden beri ailemin evine gitmez ve abimle konuşmaz. Ben cocuklarla giderim. Abim dışındaki ailemin diğer bireyleri bazen bize gelir. Ailem abimle bir oturuyor. Olayın üzerinden iki yıl geçmesine rağmen eşimin bir daha abimle konusacagini sanmıyorum. Adini bile anmadi iki yıldır. İnşallah sizinki de öyle olmaz.
Eşiniz haklı.

Babanız eşinize ne dedi? Böyle durumlarda k.v geline bir haksızlık yaptığında ilişkini kes kocan isterse görüşsün diyor KK kadınları. Bu durumda konuyu bilmeliyiz. Eşiniz görüşmemekte haklı olabilir.
Eşim babamın dükkanına ortsk oldu kardeşim de dükkan da çalışıyordu .karreşim kasadsn izinsiz para aldı babamda göz yumdu eşimde benim çoluk çocuğumun rızgı diye tartıştı.

Geline kaynana bir laf söylese, eve sokma, kaynanana gitme, kocan gitsin, çocuğu gösterme, yüzüne bakma, evine sokma, tüm ilişkini kes denilirdi. Şimdi bakıyorum da çifte standartlarhavada uçuşuyor.
Eşiniz görüşmek istemiyorsa görüşmesin. Kimseyi yapmak istemediği şeyi yapmaya zorlamayın.
Siz kaynananızla tartışsanız ve bu konuda haklı olsanız eşinizi zorlamalarına ne derdiniz. Empati yapmak lazım.,
+10000

Kavga sebebi neydi? Kisiligine, ailesine filan yapilan bi hakaretse eşini zorlama, eşinin yaninda dur ki senden sogumasin.. Yaninda dur derken taraf tutmak anlaminda soylemiyorum, hani ne olursa olsun boyun eğecek aileme gideceksin tavrinda olma, eşinin sana güveni kırılır..
Bu olaydan once nasildi aralari? Bi tek babanla mi bozuk, tüm ailene mi tepkili?
Tüm aileme tepkili. Babam la çok iyilerdi çok saygılıydıı

Eşim babamın dükkanına ortsk oldu kardeşim de dükkan da çalışıyordu .karreşim kasadsn izinsiz para aldı babamda göz yumdu eşimde benim çoluk çocuğumun rızgı diye tartıştı.
Bir süre gitmesin bunu bahane edip tamamen kopmasın. Umarım ortaklık bitmiştir. Baba yani oğlunu korur. Ama haksız tabi.

Back
X