Kocam ve ailem

Eşim babamın dükkanına ortsk oldu kardeşim de dükkan da çalışıyordu .karreşim kasadsn izinsiz para aldı babamda göz yumdu eşimde benim çoluk çocuğumun rızgı diye tartıştı.
Bence sizin de tepki vermeniz lazımdı. Abiniz hırsızlık yapmış, babanız buna göz yummuş üstelik eşinize de küfredilmiş be siz susmuşsunuz.
Abiniz babanız kadar sizde eşinize karşı hatalısınız. Adam çoluk çocuğunun rızkının peşinde üstelik.
Aileniz tüm bunlara rağmen hala evinize girip çıkabiliyor yA maşallah.

Bence sizin de tepki vermeniz lazımdı. Abiniz hırsızlık yapmış, babanız buna göz yummuş üstelik eşinize de küfredilmiş be siz susmuşsunuz.
Abiniz babanız kadar sizde eşinize karşı hatalısınız. Adam çoluk çocuğunun rızkının peşinde üstelik.
Aileniz tüm bunlara rağmen hala evinize girip çıkabiliyor yA maşallah.
Ben başta zaten tepkiliydim konuşmuyordum yanındaydım halende yanındaym ama insan ailesine karşı çok katı olamıyongaliba babam çok ağlıyormuş.

esinle keskin ve kesin bir dille konus ozaman. rahatsizligini senin mutsuzlugunu anlat. buyumesini istemedigini soyle.
kesin bir dille konuşsunki onu da kayınbabasının yanına koysun.. yapmamalı bence ..babasını ikna etsin

Burda erkek tarafı ailelerinden dert yanan gelinlere hemen tavrını koy mesafenin koru diyoruz aynı şey damatlar içnde geçerli çifte standart yapmayacağım konu neydi bilmiyorum ama eşim haklıydı diyorsun o zaman sen git gel eşinde elbet Birgün siniri geçer üstüne gitme gittikçe aklına gelir ters teper dahada sinirlenir benim eşimde babama kızmıştı zamanında hiç konusunu bile açmadım sonra kendiliğinden geçti gidip geliyor zamana bırak
aynen katılıyorum..

cok ciddi bir sorun yasamissiniz,

bizde hic sorun olmamasina ragmen esim gelmek istemiyorsa ben zorlamam esimi, dugunde bayramda yanimda olmasi sartiyla.
siz haftasonlarindan vaz gecin bence. Esiniz hakli, zamanla yumusar yine de belki.

Eşim babamın dükkanına ortsk oldu kardeşim de dükkan da çalışıyordu .karreşim kasadsn izinsiz para aldı babamda göz yumdu eşimde benim çoluk çocuğumun rızgı diye tartıştı.
Esiniz hakli gorumceniz yada kayinbiraderiniz size kufretse ne hissedersiniz,yada esiniz kendi babasi ile ortak is yapsa ve kardesleri izinsiz para alsa siz de kizarsiniz ortak kasa sonucta.

En büyük hatayı ailenizin işine ortak olarak yapmışsınız.

Ben ailem ve eşim arasında sorun olduğu zamanlarda eşime ailemi bir kenara atabilme yetkisi kesinlikle vermedim. Ben göz yumarsam yeri gelir eşim ailemi tamamen yok sayardı . Onun ailesine yapmadığım şeyi kendi aileme yaptırmam.

Geline kaynana bir laf söylese, eve sokma, kaynanana gitme, kocan gitsin, çocuğu gösterme, yüzüne bakma, evine sokma, tüm ilişkini kes denilirdi. Şimdi bakıyorum da çifte standartlarhavada uçuşuyor.
Eşiniz görüşmek istemiyorsa görüşmesin. Kimseyi yapmak istemediği şeyi yapmaya zorlamayın.
Siz kaynananızla tartışsanız ve bu konuda haklı olsanız eşinizi zorlamalarına ne derdiniz. Empati yapmak lazım.,
Annem böyledir 😂😂 musade etsem evimde huzur denen şey kalmaz 🙄

Babam ve eşim eşimin haklı olduğu bi konuda tartıştılar. 6 ay kadar oldu. Benim için çok zor bi durum eşim halen çok sinirli aileme karşı ama benim canım yanıyo böyle olduğu için eskisi gibi olmak istiyorum gidip gelmek istiyorum. Artık düzelsin istiyorum ama napcamı da bilmiyorum. Akıl akıldan üstündür fikir verin ne olur bana.
Onun ailesi sana bı konuda hiç mi yanlış yapmadılar ben senin hatrına gidip geliyorum diyin tabi gidiyorsaniz sende benim hatrima seviyorsan beni gelirsin de ben öyle arayı buldum kendi ailemle

Küfür etmiş ve gelip özür dilemediyse babam da savunduysa ben bile bakmazdım yüzlerine

Herkes hatasının sonucuna katlanmalı küfür de ne demek
Hem hırsızlık yap hem küfür et

Aileniz çok hatalı. Ortak işlerde on katı hassas olmak gerekir. Kasadan değil babanızın evinden babanızın kasasından cebinden çalsın. zamana bırakın gözyaşlarınız ve samimi duygularınız dışında ortaya koyabileceğiniz hiçbir şey yok. Eşinizde size kıyamayıp kp görüşmeye karar verirse bu onun hayrı olur. Ama ısrar, baskı, laf söyleme, evde huzursuzluk çıkarma ancak evliliğinize zarar verir.

Back
X