• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve aramızdaki para sorunu hk.

Yok

bende de hata var. Benim yerimde baska bir kadın olsa kumar olursa bosanırız noktasına getirirdi ama ben de bu işin bu kadar tehlikeli olduğunu yeni öğreniyorum acıkcası. Cok cok hafife almışım burdaki konuları okudum internetten araştırdım eroinman bile kurtulurken bunun tedavisi hiç yok diyorlar
Ben sizin evlenirken bile bildiğinizi ama aman ya düzeltirim dediğinizi düşünüyorum.
Seviyoruz veya seviyorlar genel olarak düzeltme işini.
Ama %90a %10 oluyordur o düzeltme oranı.
O da bir kumar aslına bakarsanız ve kazanılması çok zor üstüne kendinden çok fazla götüren bir kumar.
Yalnız insanlar bu olaya öyle bakmayıp ben hallederim ya ben farklıyım benle düzelir diye girdiği için oynadığı kumarı göremiyor

2 ay önce 20k dan 500k ya çıktı 5-6 saatte. Bu gözler bunu gördü. Beni uyandırmıştı hatta kızmıştım, sabahına parayı geri eritmişti daha fazla alıcam diye...
Maalesef. 3-5'le başlar 500binlerle çerez gibi oynamaya devam eder. Kredi kartına attığı para değil mesele çoktan geçmisşiniz oraları

O hala aklımın bir köşesinde zaten son bi şans istedi verdim para dışında bir sorun yok suan aslında
Sorununuz para değil kumar, kumar. Birde bereketsizlik demişsiniz saka gibi. Eşiniz Kumar bağımlısı siz aramızda para dışında sorun yok diyorsunuz. Kumar oynayan kocaya altın vermek nedir ayrıca? Ne yaşadığınızın bi farkına varın ilk önce.

Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.
Kumar oynuyorsa düzelmez.

Abovv🤦‍♀️
Siz neleri görmezden gelip neleri affetmişsiniz ya o öyle değildir, bu böyle değildir diye hoş görerek ama aslında kendinizi kandırarak.
Burda da diyorsunuz tek sorun “para” pardon “kumar”
Kendinizi kandırmayın en önemlisi o bizi kandırsanız ne yani.
Sizin eşinizinden olmaz kusura bakmayın.
Siz bu şekilde devam ederseniz kimle evlenirseniz sizden de olması zor yine kusura bakmayın.
Eşinizden önce kendinize dönün kendisini sorgulayın bir.
Eşinizden soğusanız şimdi ayrılır en geç bir seneye boşanmış olursunuz gider tarihin köşesine o ve ne yaparsa yapar.
Ama burda konu açan olarak siz yine sizle berabersiniz.
Neden hataları aman küçüktür belki dur görmezden geleyim diyerek halının altına süpürüyor ve hep “iyi” olma peşinde koşuyor üstüne ayrılmayı bir seçenek olarak görmüyorsunuz ona bakın derim

Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.
Önce kumar sorununuzumu cozseniz böylelikle sorunda ortadan kalkar

Ben sizin evlenirken bile bildiğinizi ama aman ya düzeltirim dediğinizi düşünüyorum.
Seviyoruz veya seviyorlar genel olarak düzeltme işini.
Ama %90a %10 oluyordur o düzeltme oranı.
O da bir kumar aslına bakarsanız ve kazanılması çok zor üstüne kendinden çok fazla götüren bir kumar.
Yalnız insanlar bu olaya öyle bakmayıp ben hallederim ya ben farklıyım benle düzelir diye girdiği için oynadığı kumarı göremiyor

Düzeltirim diye değil de, kazandığı sürece sorun yok diye düşünmüşte olabilir.

Adam eğlencesine 3 lirayla 5 lirayla oynamıyor ki,bu bir bağımlılık artık. Neden boşanmıyorsunuz? Daha fazla kaybetmesini mi bekliyorsunuz,yazık canınıza.

Eşin evlenip ayrılmış 2 çocuğu olan, bir de sevgilisinden gayri meşru Çocuğu olan adamdı Di mi. Ha Bi de senle evliyken eski sevgilisine yazmıştı. Kumarbaz da. O kadar kumarbaz ki sen ertesi gün kürtaj olacakken seni uykundan uyandırıp kazandığı para için sevinmişti. Gerçekten bu kadar dert içinde para sorunu basit kalmış. En son ayrılacaktın evleri ayırmıştınız ne oldu o iş?

Eşin evlenip ayrılmış 2 çocuğu olan, bir de sevgilisinden gayri meşru Çocuğu olan adamdı Di mi. Ha Bi de senle evliyken eski sevgilisine yazmıştı. Kumarbaz da. O kadar kumarbaz ki sen ertesi gün kürtaj olacakken seni uykundan uyandırıp kazandığı para için sevinmişti. Gerçekten bu kadar dert içinde para sorunu basit kalmış. En son ayrılacaktın evleri ayırmıştınız ne oldu o iş?
Bereketsizlik varmış paralarında ya çokta şey yapmamak lazım. :deli:
Diğer meselelere yorum bile yapamadım.

Konunun basligi ve içerik ne kadar farkli, kumarbazla evlenmissin ve sikayet ettigin şey geri alamadığın çeyrek. Madem sorun etmiyorsun kumari, sen de oyna. O şekilde alirsin belki çeyrekleri😬😂

Konu desildikce neler cikmis ortaya, tencere kapak mi desem ne desem bilemedim. Velhasıl cok ekşınlı hayatlariniz var be, bir o kadar da insan ziyanlığı hayatlar...

Bereketsizlik varmış paralarında ya çokta şey yapmamak lazım. :deli:
Diğer meselelere yorum bile yapamadım.
Adamın neresinden tutsan elinde kalıyor. Eski eş var bunların evlendiğini bilmiyor. Takıntılı eski sevgili var o da bilmiyor niye gizleniyorsa artık. Bi de konsluk yapan gayri meşru çocuğunun anası var. Adamın dünya umrunda değil karısı ertesi gün kürtaj olacak içinde fırtınalar kopuyor o aşkım yaşasın bak parayı katladım diye kadını uyandırıyor. Kadının kartını da almış daha rahat kumar oynayayım diye. Bu evde nasıl bereket olsun. Çocukken bize şey derlerdi melekler kaçar şöyle yaparsan falan. Bu adamın durduğu yerde melek falan kalmaz. Agsgshs

Yok severek evlendim cok bu kumar mevzusu bereketsizlik 6 aydır falan var
Size öyle geliyor, kumar sorunu hep varmış. Hem yeni evlisiniz hem 6 aydır var diyorsunuz kumar sorunu için. 30 bini bir anda kumara yatırdığı zaman nasıl kabul ettiniz nasıl içiniz aldı? Her şeyi yutan karadelik var artık evinizde. 2 tane çeyreği geri vermedi diye sitem ediyorsunuz, o çeyrekler çerez parası bile değil onun için. Gerçekten kumarı bırakıp sizden aldıklarını geri vereceğini mi düşünüyorsunuz? Normal insanlar ev araba aldığı zaman kredi ödemekten helak olup böyle üç kuruşa geçiniyorlar. Sizin beyzade keyfine harcıyor başkalarını zengin ediyor.

Burada boşanmaya çalışan bir üye var, onun da kocası evlilik öncesi hep gizlemiş kumarbaz olduğunu. En son işyerinden yüklü para çalıp yakalanmış.

Sizde hiç ayrılma boşanma potansiyeli yok, ah vah duymaya geldiyseniz kumarcı adamlara sıfır tolerans var burada. 150-200 yapınca, kazanırsa sorun değil gibi. Evlenirse düzelir sandınız düzelmemiş, ikinci büyük hata da çocuk olur.

Eşler arasında maddi konular sorun edilmemeli. Ama sizin olayiniz paradan ziyade kumar sorunu bence. Öncelikle bunu halletmeniz lazım ki sonra para alışveriş olayına gelinebilsin.. kumar için babanız dahi olsa para ve imkan sunmayin.

Buna benzer durumu arkadaşım yaşadı eşi kıza kredi çektirdi ödemedi kızın sicili bozuldu üstüne faizler bindi. Elindeki para çeyrek bilezik ne varsa parça parça kumar yuzunden gitti.. şuan eşi hapiste kız bı başına geçim derdinde sırf sicili düzelsin diye kumara harcanmış borcu ödüyor. . Sonunuzun böyle olmasını istemem o yüzden bı an önce sorunun asıl sebebine çözüm bulmalısınız yoksa işiniz çok zor.

Kumarda her zaman oynatan kazanır. Bugün 500 bin kazanan yarın 1 milyon kaybeder. Hiç sekmez. Acilen kumarı bırakmasını söyle yoksa boşanacağım de. Zaten yeni başlamış sayılır daha da bağımlı olmadan bıraktır.

Back
X