- Konu Sahibi tommyandgrace
Bende de hata var deyip payınızı küçültmeyin, ortada tek hatalı var o da siz. Ben de hatırladım sizi. Kadınlar nasıl oluyor da bu kadar pis iğrenç bir adama üşüşüyor diye merak etmiştim. Siz kendinizi düşünen bencil bir insansınız. Böyle adamla böyle ortama, hiç düşünmeden plan yapmadan hamile kaldığınız için bencilsiniz. Konsomatris veya değil kime ne ama o kadından da bir çocuk var ortada. O çocukla ilgileniyor mu, parayı pulu boşverin babalık yapıyor mu? Siz ne demeye babanın ilgilenmeyeceği sevip bakmayacağı bir çocuğu dünyaya getiriyorsunuz?Yok
bende de hata var. Benim yerimde baska bir kadın olsa kumar olursa bosanırız noktasına getirirdi ama ben de bu işin bu kadar tehlikeli olduğunu yeni öğreniyorum acıkcası. Cok cok hafife almışım burdaki konuları okudum internetten araştırdım eroinman bile kurtulurken bunun tedavisi hiç yok diyorlar
Tencereyle kapak olmuşsunuz, hiç kumar vs demeyin paralar akınca gayet memnunsunuz. Heralde evlenmeden önce vurgun yaptı büyük kazandı siz de büyülendiniz ama her zaman siz başkalarının paralarını alamazsınız, bazen de başkaları sizin paraları kazanır. Kumar dediğin paranın devamlı el değiştirmesi.
Ya üç gündür sorumsuz ana babaların başından atmaya çalıştığı çocukları okumaktan helak oldum. Sizin konuda zaten bir tane var, ikinci de yolda. Birileri de kalkıp doğurdular diye sevmek zorunda değiller diye dayılanıyor. Al sevmediğin zaman böyle oluyor işte. Ne merhamet ne sorumluluk ne bilinç var.