• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve aramızdaki para sorunu hk.

Yok

bende de hata var. Benim yerimde baska bir kadın olsa kumar olursa bosanırız noktasına getirirdi ama ben de bu işin bu kadar tehlikeli olduğunu yeni öğreniyorum acıkcası. Cok cok hafife almışım burdaki konuları okudum internetten araştırdım eroinman bile kurtulurken bunun tedavisi hiç yok diyorlar
Bende de hata var deyip payınızı küçültmeyin, ortada tek hatalı var o da siz. Ben de hatırladım sizi. Kadınlar nasıl oluyor da bu kadar pis iğrenç bir adama üşüşüyor diye merak etmiştim. Siz kendinizi düşünen bencil bir insansınız. Böyle adamla böyle ortama, hiç düşünmeden plan yapmadan hamile kaldığınız için bencilsiniz. Konsomatris veya değil kime ne ama o kadından da bir çocuk var ortada. O çocukla ilgileniyor mu, parayı pulu boşverin babalık yapıyor mu? Siz ne demeye babanın ilgilenmeyeceği sevip bakmayacağı bir çocuğu dünyaya getiriyorsunuz?

Tencereyle kapak olmuşsunuz, hiç kumar vs demeyin paralar akınca gayet memnunsunuz. Heralde evlenmeden önce vurgun yaptı büyük kazandı siz de büyülendiniz ama her zaman siz başkalarının paralarını alamazsınız, bazen de başkaları sizin paraları kazanır. Kumar dediğin paranın devamlı el değiştirmesi.

Ya üç gündür sorumsuz ana babaların başından atmaya çalıştığı çocukları okumaktan helak oldum. Sizin konuda zaten bir tane var, ikinci de yolda. Birileri de kalkıp doğurdular diye sevmek zorunda değiller diye dayılanıyor. Al sevmediğin zaman böyle oluyor işte. Ne merhamet ne sorumluluk ne bilinç var.

Eşin evlenip ayrılmış 2 çocuğu olan, bir de sevgilisinden gayri meşru Çocuğu olan adamdı Di mi. Ha Bi de senle evliyken eski sevgilisine yazmıştı. Kumarbaz da. O kadar kumarbaz ki sen ertesi gün kürtaj olacakken seni uykundan uyandırıp kazandığı para için sevinmişti. Gerçekten bu kadar dert içinde para sorunu basit kalmış. En son ayrılacaktın evleri ayırmıştınız ne oldu o iş?

Bunlari okuduktan sonra adamin kumar oynamasi 🤏🏻 cik sorun gibi geldi bana. 🙄

2 ay önce 20k dan 500k ya çıktı 5-6 saatte. Bu gözler bunu gördü. Beni uyandırmıştı hatta kızmıştım, sabahına parayı geri eritmişti daha fazla alıcam diye...
Yalnız sizin sorununuz paradan daha büyük. Bugün elindekini harcayan yarın birikimini, maaşını, arabasını yatırır bu kumara. Bahsettiğiniz paralar çerezlik, eğlence olsun diye giden paralar değil. Bu adam baya bağımlı ve ben kumar bağımlılarının bırakabildiğini hiç görmedim. Hep daha kötüye gitti durumları.
Tavsiyem çalışmıyorsanız çalışıp birikim yapın, bu evliliğin sonu pek hayırlı değil. Çocukta yapmayın. Haa bence siz bu adamdan boşanmazsınız zaten ama olsun. Siz kendinizi güvenceye alıp çalışın.

Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.
Kocanizla aranızda para sorunu yok kumar sorunu var,adam gözünü kırpmadan herşeyi kumara yatırıyor sizden kumar için çeyrek alıyor vb.Siz kredi kartım bende değil diye kızıyorsunuz Farkında değilsiniz galiba ilerde evdeki eşyayı,tüm parasını kumarda yer bu adam.
" Yeni evliyim bir çok problem aştik diyorsunuz ,neydi o problemler?
Gerçeği görün kocanız kumarbaz ve asla düzelmez........

Eşin evlenip ayrılmış 2 çocuğu olan, bir de sevgilisinden gayri meşru Çocuğu olan adamdı Di mi. Ha Bi de senle evliyken eski sevgilisine yazmıştı. Kumarbaz da. O kadar kumarbaz ki sen ertesi gün kürtaj olacakken seni uykundan uyandırıp kazandığı para için sevinmişti. Gerçekten bu kadar dert içinde para sorunu basit kalmış. En son ayrılacaktın evleri ayırmıştınız ne oldu o iş?
Ooo neler varmış 😳 Boşuna dil döküp yazmışım ben 🤦‍♀️ Siz devam aynen konu sahibi. Adam ne yaparsa yapsın boşanmazsınız siz. Adamın maddi durumu çok iyi sanırım bu yüzden adama sıkıca sarılmışsınız.

Eşinizin kumar bağımlısı ve maddi sıkıntı var . Peki böyle bir evliliği neden inatla sürdürmeye çalışıyorsunuz

Ooo neler varmış 😳 Boşuna dil döküp yazmışım ben 🤦‍♀️ Siz devam aynen konu sahibi. Adam ne yaparsa yapsın boşanmazsınız siz. Adamın maddi durumu çok iyi sanırım bu yüzden adama sıkıca sarılmışsınız.
Yooo tonla borcu var. Haciz gelip duruyor adamın işyerine. O yüzden konu sahibi bir tür anlaşma yapmıştı kendi malını korumak için. Anlaşılan konu sahibi de adamın kumarının bağımlısı olmuş, ya kazanırsa deyip duruyor.

Merhaba arkadaslar yeni evliyim, bi cok problem astık aramız yeni yeni düzelmişti. Ama artık parasal konulardan bana gına geldi, evlendiğimizde sen kredi kartından harca ben her ay öderim dedi tamam dedim. Ödedi, ödüyor da. Ama sorun şu ki kart 3 aydır falan bende değil. Maddi sıkışıklığı olduğu için o istedi bir süreliğine istediği günden beri de bana gelmedi. Sadece mutfak alışverişi yapacagımda, online alısveriste falan kullanıyorum suan. Para sıkışıklığının sebebi de kendisi, kendi gelen parasını dahi kumara yatırması ve kaybetmesi. Benden 2 çeyrek aldı 3 hafta önce borcum var diyerek. Haftaya çeyrek olarak geri veririm parasını gider alırsın dedi tamam dedim verdim. Ses seda yok... bugun eline para geçti yaklasık 30 bin kumara bastı. Kaybetti. Kumarda 150-200 yapıyor parayı yine durmuyor bu arada, mutlaka kaybediliyor günün sonunda 0. Artık bunu ezberledim. Biz yine benim kartıma kalıyoruz. Elimde asla nakit para olmuyor. Bugun bagırdım cagırdım elinde para vardı çeyreklerimi daha alamadım, eve alacagım seyler var benim param yok kart bende de değil zaten dedim. Faturaları bile kredi kartından ödüyoruz. O da kızdı "yarın veriyorum paranı, bundan sonra senin paran senin benim param benim" dedi bagırdı cagırdı konusmuyoruz. Hem zor gününde kredi kartımı kullanıyor aylardır, ceyrek isteyince ikiletmiyorum ama isin sonunda ben kötü oldum.. geçici bir durumda değil bu devran böyle gidecek diye cok sinirliyim ben napıcam bilmiyorum.
Kınu kumar olduğu için sonuna kadar haklısınız, konu kumar olmasaydı işler kötü gitseydi ve siz benim çeyreğin senin paran muhabbeti yapsaydınız haksız olurdunuz. Bu durumda napardınız alın karşınıza konuşun konu kumar olduğu için çeyrekleri istiyorum yoksa biz evliyiz beraber bir hayatımız olacak, kumar meselesinden vazgeçmediğin sürece bu durum düzelmeyecek diyin, bakalım tepkisi ne olacak.

O cok büyük bi sorun kumardan gelen parayı naparsan yap eğlencesine oynayacaksan oyna ama her zaman öncelik ev ve işin olacak demiştim en başında. O zamanlar cok kücük eğlencesine oynuyordu bu boyutta değildi. Simdi kaybedince günlerce depresyona giriyor ama gözü asla doymuyor bir yandan
Ee siz adama kumar oynayabilirsin demişsiniz daha burda ne diye tatava yapıyosunuz. Kumar oynayabilirsin ama önceliğin evin olacak oldu canım, babaannemin de bıyıkları olsa dedem olurdu.

Yalnız sizin sorununuz paradan daha büyük. Bugün elindekini harcayan yarın birikimini, maaşını, arabasını yatırır bu kumara. Bahsettiğiniz paralar çerezlik, eğlence olsun diye giden paralar değil. Bu adam baya bağımlı ve ben kumar bağımlılarının bırakabildiğini hiç görmedim. Hep daha kötüye gitti durumları.
Tavsiyem çalışmıyorsanız çalışıp birikim yapın, bu evliliğin sonu pek hayırlı değil. Çocukta yapmayın. Haa bence siz bu adamdan boşanmazsınız zaten ama olsun. Siz kendinizi güvenceye alıp çalışın.
Geç kaldınız, çoktan hamile. Adamın 2 tane eski karısından, 1 tane de konsomatrist bir hanımdan (gayrı meşru) çocukları var. Kadının derdi de hepimizin sandığı gibi kumar değil, parasızlık. Yani adam 300-500 bin kazanınca ondan iyisi yok.

Sorununuz aradaki para, kart meselesi değil sorununuz eşinizin kumar oynaması. Devam ederse altınlarınızı istemek yerine çalmaya da başlayacak.

Yooo tonla borcu var. Haciz gelip duruyor adamın işyerine. O yüzden konu sahibi bir tür anlaşma yapmıştı kendi malını korumak için. Anlaşılan konu sahibi de adamın kumarının bağımlısı olmuş, ya kazanırsa deyip duruyor.
Oo bu nasıl rahatlık konu sahibindeki 😳 Hala bu durumda espride yapabiliyor. Adamdan boşanmamasını sağlayan tek bir motivasyonu bile yokmuş. Gün geçmiyor ki burada daha da şaşırmayayım. Bu kadınların kendileriyle dertleri ne, neden kendilerine değer vermiyorlar da böyle adamları kendilerine reva görüyorlar anlamıyorum.

Geç kaldınız, çoktan hamile. Adamın 2 tane eski karısından, 1 tane de konsomatrist bir hanımdan (gayrı meşru) çocukları var. Kadının derdi de hepimizin sandığı gibi kumar değil, parasızlık. Yani adam 300-500 bin kazanınca ondan iyisi yok.
Ayy yazık yahu o çocuklara yazık, doğacak bebeğe yazık. Bu nasıl rahatlıktır. Kendilerini yakıyorlar bari çocuk yapmayın da onlara yazık etmeyin, kendi dünyanızda boğulun!

Kumarbaz kocayla alakalı tek sıkıntı : Aldığı 2,3 çeyrek,faturalar yahut nakit para olmamali olmamalı bence.
Kocanızin yaşam tarzı kötü,yüksek risk grubunda ve bağımlı.
Ciddi bir fikir ayrılığında; sizi bile birakir ancak kumarı bırakmaz.Zaten şimdiye kadar yollariniz ayrilmadiysa sizi sevdiğinden değil onu finanse etmenizden kaynaklıdir muhtemelen.
Yerinizde olsam boşanmayı çok ciddi bir biçimde düşünürüm,hem ekonomik olarak hem de mental olarak çok daha rahat edersiniz.

Oo bu nasıl rahatlık konu sahibindeki 😳 Hala bu durumda espride yapabiliyor. Adamdan boşanmamasını sağlayan tek bir motivasyonu bile yokmuş. Gün geçmiyor ki burada daha da şaşırmayayım. Bu kadınların kendileriyle dertleri ne, neden kendilerine değer vermiyorlar da böyle adamları kendilerine reva görüyorlar anlamıyorum.
Beddua almış gibi değil mi ya töbest böyle. Düşün şöyle bi kocan var, ne yaparsa yapsın boşanmıyorsun. Ben olsam bi şüphelenirim kendimden yani.

Back
X