• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve ben

Esim sacimi cekmiyoda bizde evde birbirmizi kovaliyoduk genelde :D
Baya egleniyoruz tabi :D amaaa bir gün tirnagm uzundu fark etmedim kolunu sikarken gulusurken bir tane tirnagmn izi cikms cook uzuldm o bisey demedi ama kac kere ozur dilemisimdir saka kaka oldu sonra cok dikkat ettim bidaha olmadi...
Senin morarmalar falan kotuymus :D anormal geldi

Yok canım biraz şakasyi kaçırınca oluyor benim canım da öyle kolay Kolay yanıyor birde beyaz tenli olunca çabuk morariyor

ya bence normal değil böyle morartmalar tırnak izleri falan :(

Valla hicbir sey anlamadim? Dert mi degil mi?
Sorununuz nedir yani tam olarak?
Yok canım biraz şakasyi kaçırınca oluyor benim canım da öyle kolay Kolay yanıyor birde beyaz tenli olunca çabuk morariyor
bende beyaz tenliyimm :D ve benimde esim spor olarak box yapiyordu evde torbasi bile var ama hic siddet kullanan biri aslaa degildir o sakalasirken zarar vermedi ise bak benim tirnak verdi :D
Sizde abartmayin hahahaha cocuklara kotu ornek

Herkesin aşkı yaşama biçimi farklıdır siz de boylesiniz. Bence eglencelisiniz ancak çocukların önünde yapmayin :KK48:

Şaka kakaya dönüşmüşse malesef anormalsiniz vede anormal çocuklar yetiştirme durumu içindesiniz.. Bence bir uzmana görünün kendiniz başedemiyorsanız kendinizle!..

Eşim beni severken hep öldürecek gibi sever sert kucaklar yanağımı sıkar ısırır ben de canım yanınca vururum o daha da sıkar sonra tırnaklarım pes eder :) bence sorun değil tabi bizde örnek olacak çocuk yok siz yapmayın

Eşim beni severken hep öldürecek gibi sever sert kucaklar yanağımı sıkar ısırır ben de canım yanınca vururum o daha da sıkar sonra tırnaklarım pes eder :) bence sorun değil tabi bizde örnek olacak çocuk yok siz yapmayın

Aynen öyle aşktan oluyor bütün bunlar bende cocuklarimi severken biraz ayarı kaciriyorum

Back
X