Hiç böyle koca duymamistimInsanın kızası gelmez.
Bir an düşündüm eşin bu işi ticarete mi düştü diye ama yok merak olmuş şunu teklif edin sana yardım edebilmem için sende bsna yardım edermisin gibi canım
Çok tatlı ya kızamadım adamaZaten o benim için yapıyormuş bunları. İstemiyorum ya yapmasın. Her şeyin canına okuyor sinir oluyorum artık.
İki çuval patates, 20 kilo ceviz aldı. Yüz yılın kitligini bekliyor sanki... Hiç birşeyin dozunu bilmez. Asla yemeğe götürmez çünkü evde harika yemekler yapar (gerçekten yapar) ama bulaşığı bana kalır. Çıldırıyorum. Şu an kavga ettik. Al dedim narı ne yapıyorsan yap ben sınav okuycam. İnsanda heves bırakmıyormusum. Ne yapacağım. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum
Bence şikayet etmeyin bırakın seviyor yapmayı. Hatta ona destek olun hevesli hevesli yapsın. Tatlı dille de etrafta dağıttığını toplatin. Olmadı satarsinizZaten o benim için yapıyormuş bunları. İstemiyorum ya yapmasın. Her şeyin canına okuyor sinir oluyorum artık.
İki çuval patates, 20 kilo ceviz aldı. Yüz yılın kitligini bekliyor sanki... Hiç birşeyin dozunu bilmez. Asla yemeğe götürmez çünkü evde harika yemekler yapar (gerçekten yapar) ama bulaşığı bana kalır. Çıldırıyorum. Şu an kavga ettik. Al dedim narı ne yapıyorsan yap ben sınav okuycam. İnsanda heves bırakmıyormusum. Ne yapacağım. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum
Tabi çalışıyor canim... C.tesi pazar evde ama hafta içine de kendine böyle işler bulabiliyor.esiniz calismiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?