Kocam ve cahilliği 🧐 boşanmak 😡

İğrendim cidden düşüncesinden.
Bir de hala 3. Çocuk diyorsunuz...
Ne desek boş biliyor musunuz ? Hevesim kalmadı yazmışsınız ama çocuk heves işi değil hanımefendi.
Bu düşüncede bir tip ile yaşamak durumundasınız anladığım kadarıyla Allah sabır versin .
Burada babalarına düşman kızları okuyoruz ya dilerim eş dediğiniz kişi bu kirli düşüncelerini kızlarına belli etmez.

İleride erkek çocuk olursa anlaşılır zaten uygulanacak çifte standarttan.
Ben bu zihniyetteki birine değil üçüncü çocuk, muhabbet kuşu bile vermem..
Çükü var diye kendini bir halt sanıyor dürzü..

Slm kızlar direk konuya geleyim...

Benim 2 kızım var biri 4 yaşında biride 14 aylık ilk kızım hiç istemeysek oldu ama ikinci kızım isteyerek oldu eşime baksan istemeyerek olmuş oda ayrı bir cins kafaya hadi neyse...

Dün benim midem bulanıyordu karnım ağrıyordu kabak yemeği yapmıştım çok severim kabağı 2 tabak boş yedim aciliydi galiba ondan olmalı ki onu yedikten sonra rahatsız oldum gündüz biraz kustum birde gece kustum oda zorla çünkü yoksa iyi olmazdım özürdilerim bu arada bunları yazdığım için...

Gecr yatakta eşim" hayırdır" diye sert tepki verdi bende kızdım "Ne bağırıyorsun çocuk uyuyor "dediğimde aklima geldi galiba hamile olduğumu düşündü ki öyle sert tepki verdi .

"Merak etme hamile değilim hablarimi duzenli içiyorum ve koruma yüksekliği 99.9 öyle bir şey olmaz "dedim
Bana diyorki ""o birde ki ihtimalde bizi bulur"
Bir şey demedim sonra devam ediyor söylemeye "eğer zamansız hamile kalırsan buda kız olursa seni boşarım yemin ederim seni boşarım "dedi 🙄şaşırdım
"Bunu ben belirlemiyorum ve eğer kız olursa tamam boşanırız sıkıntı yok boşanırız kız olunca kabulumdur "dedim kızdı bi tane küfür edip uyudu sabah olmus sanki gece o lafı eden kendi degilmis gibi gülüyor birde ök.z

Kizlar bundan sonra ne yapağımi bilmiyorum çocuk düşünmüyorum yapmicamda 2 tane yeterli zaten çocuk düşünsek 5 yıl veya 6 yıl sonra o böyle yapınca onada hevesim kalmadı o yıllarda ondan gizlice ilaç içmeye devam edicem o öyle yaptığı için 3 de yapmicam ...

Bu arada kendisi kızlarımizi çok sever çok düşkündür kızlarımda babalarina biliyorum 3 de kız olsa çok sever ama bana tutumu değişir mi onu bilemem zaten belirtti boşarım diye ama ki öyle bir şey yapsa ondan önce ben gider dava acarım cahilligiyle insanlara rezil olan kndi olur ...
Erkek evlat istiyorsanız öncesinde İbrahim suresini okuyun. Ama siz yine de hayırlı olanı isteyin bende kızım, babam vefat Edip kızkadeşimde evlenince annem benimle yaşıyor

Erkek evlat istiyorsanız öncesinde İbrahim suresini okuyun. Ama siz yine de hayırlı olanı isteyin bende kızım, babam vefat Edip kızkadeşimde evlenince annem benimle yaşıyor
Bence bu tür cahil adamlara Rabbim erkek çocuk vermesin!!!! Daha evladın kıymetini bile bilmiyor. Erkek olsa kızları hiç iplemez.

Sen kim k.peksin beni bosuyorsun asıl sen bu lafı bir daha söylersen ben seni boşarim de. Hadsize bak sen. Sanki kız olması sizin elinizde. Çok biliyorsa içinde kız olan spermleri içinde tutsun erkek olanları göndersin.

benım ablam biraz erkek çocuk sever ama kızımada bir okadar düşükündür bir teyze olarak , kendısınınde 2 oğlu var çok şükür ,

geçen gün bir muhabette dedim ' erkek çocuguna kurban kesilmez keseceksen kız çocuguna kes bari bir işe yarasın dedim ,

öylee baka kaldı

Bence bu tür cahil adamlara Rabbim erkek çocuk vermesin!!!! Daha evladın kıymetini bile bilmiyor. Erkek olsa kızları hiç iplemez.
Bende erkek olunca ilerde kızlara muhtaç olur diye düşünüyorum ama oda olmayacak çünkü çok büyük konuştu bu sineye çekilir sey değil

benım ablam biraz erkek çocuk sever ama kızımada bir okadar düşükündür bir teyze olarak , kendısınınde 2 oğlu var çok şükür ,

geçen gün bir muhabette dedim ' erkek çocuguna kurban kesilmez keseceksen kız çocuguna kes bari bir işe yarasın dedim ,

öylee baka kaldı
Bnimde iki ablamin iki ser oğlu var bnimde 2 kızım ve onlar kız olsun diye ikincileri yaptı olmayınca çok üzüldüler

İstemeyerek iki çocuk nasıl yapılıyor anlatır mısınız?
Canim evlendiğimin 3 ayı hamile olduğumu öğrendim güya korunuyor ikinci kızımda istedik kendisi istemeyerek oldu diyor Bnde ona şaşıp kalıyorum

Bnimde iki ablamin iki ser oğlu var bnimde 2 kızım ve onlar kız olsun diye ikincileri yaptı olmayınca çok üzüldüler

rabbmıe ne mutluki kızım var ,
sabah gözümü açtım yanımda oyy koca ayaklı kızım benım rabbıme şükür olsun dedim ,
evladın kızı erkegı olmaz ama ayrım yapanlardan gerçekten nefret ediyorum

Kusura bakmayin ama insallah bu adamla yatmiyorsunuzdur. Korunmak tek sizin göreviniz değil. Oda korunsun. Gerçi böyle bir adami yatağa almak hata olur. O lafi ona yedirirdim

Slm kızlar direk konuya geleyim...

Benim 2 kızım var biri 4 yaşında biride 14 aylık ilk kızım hiç istemeysek oldu ama ikinci kızım isteyerek oldu eşime baksan istemeyerek olmuş oda ayrı bir cins kafaya hadi neyse...

Dün benim midem bulanıyordu karnım ağrıyordu kabak yemeği yapmıştım çok severim kabağı 2 tabak boş yedim aciliydi galiba ondan olmalı ki onu yedikten sonra rahatsız oldum gündüz biraz kustum birde gece kustum oda zorla çünkü yoksa iyi olmazdım özürdilerim bu arada bunları yazdığım için...

Gecr yatakta eşim" hayırdır" diye sert tepki verdi bende kızdım "Ne bağırıyorsun çocuk uyuyor "dediğimde aklima geldi galiba hamile olduğumu düşündü ki öyle sert tepki verdi .

"Merak etme hamile değilim hablarimi duzenli içiyorum ve koruma yüksekliği 99.9 öyle bir şey olmaz "dedim
Bana diyorki ""o birde ki ihtimalde bizi bulur"
Bir şey demedim sonra devam ediyor söylemeye "eğer zamansız hamile kalırsan buda kız olursa seni boşarım yemin ederim seni boşarım "dedi 🙄şaşırdım
"Bunu ben belirlemiyorum ve eğer kız olursa tamam boşanırız sıkıntı yok boşanırız kız olunca kabulumdur "dedim kızdı bi tane küfür edip uyudu sabah olmus sanki gece o lafı eden kendi degilmis gibi gülüyor birde ök.z

Kizlar bundan sonra ne yapağımi bilmiyorum çocuk düşünmüyorum yapmicamda 2 tane yeterli zaten çocuk düşünsek 5 yıl veya 6 yıl sonra o böyle yapınca onada hevesim kalmadı o yıllarda ondan gizlice ilaç içmeye devam edicem o öyle yaptığı için 3 de yapmicam ...

Bu arada kendisi kızlarımizi çok sever çok düşkündür kızlarımda babalarina biliyorum 3 de kız olsa çok sever ama bana tutumu değişir mi onu bilemem zaten belirtti boşarım diye ama ki öyle bir şey yapsa ondan önce ben gider dava acarım cahilligiyle insanlara rezil olan kndi olur ...
Bu kafadaki adamla zaten hayat geçmez ama boşanmayacaksanız gizli saklı iş yapmayın. Gidin açık açık, göstere göstere spiral taktirin. 3.çocuğu da hicbir şart altında düsünmeyin.

Allah'ım keşke böyle düşünen erkekler yüzünden dünyanın %70 erkek olsa da yuva kuracak bir kadın bulamasalar. Kumda oynasınlar o zaman. (Çok arzu ettiklerini elde edememek anlamında bizim oralarda çok kullanılır.)

Boşanmanın şakası olmaz biliyorsunuz değil mi? Gerçekten üçüncü bebek olurda kız olursa gerçekten boşanmış olursunuz. Bu erkekler neden söyledikleri sözün nereye gittiğini düşünmüyor hiç?
Ayrıca kızlarını seven bir baba böyle bir cümle kurmaz. Demek ki olan oldu mecbur bakacağız kafasında.

Size böyle cinsiyet konusunda baskı yapan kocalarınıza bi y kromozomu veremedin senin yüzünden yine kız oldu diye siz baskı yapın o zaman ağızlarını açamazlar. Çiviyi çiviyle sökerler
Yaaa birisi aynen senin dediğin gibi yapmış arkadaşım. Kaynanası torunu kız oldu diye surat asıyormuş, anne de eşine kızmaya başlamış " bir tane Y kromozomu veremedin değil mi?" demiş. Kaynanası da demiş ki: "oğlum ben sana okumuş kız almayalım dememismiydim? biz ona yükleneceğimize o bize yükleniyor "
😈😈😈😈😈😈😈
👏👏👏👏👏👏👏
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ant içiyor bir de cahil herif.. bakın ant olsun boşarım demek gerçekten böyle bir olay olduğunda boş olmanız anlamına gelir. bırakın cehaletini, erkek çocuk ısrarını vs evlilikte boşanmak lafını eden herhangi bir taraf bile olsa benim cinlerim tepeme üşüşüyor o çifti derhal boşatasım geliyor.
evlilik çocuk oyuncağı mı? her canımız sıkıldığında bu kelimeyi dile getirelim bir de üzerine yemin edelim??
size bu adamı boşayın demiyorum ama bu lafı da sineye çekmeyin. her isteyen ağzında sakız gibi bu cümleleri kuramamalı..

Back
X