- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğrendim cidden düşüncesinden.
Bir de hala 3. Çocuk diyorsunuz...
Ne desek boş biliyor musunuz ? Hevesim kalmadı yazmışsınız ama çocuk heves işi değil hanımefendi.
Bu düşüncede bir tip ile yaşamak durumundasınız anladığım kadarıyla Allah sabır versin .
Burada babalarına düşman kızları okuyoruz ya dilerim eş dediğiniz kişi bu kirli düşüncelerini kızlarına belli etmez.
Erkek evlat istiyorsanız öncesinde İbrahim suresini okuyun. Ama siz yine de hayırlı olanı isteyin bende kızım, babam vefat Edip kızkadeşimde evlenince annem benimle yaşıyorSlm kızlar direk konuya geleyim...
Benim 2 kızım var biri 4 yaşında biride 14 aylık ilk kızım hiç istemeysek oldu ama ikinci kızım isteyerek oldu eşime baksan istemeyerek olmuş oda ayrı bir cins kafaya hadi neyse...
Dün benim midem bulanıyordu karnım ağrıyordu kabak yemeği yapmıştım çok severim kabağı 2 tabak boş yedim aciliydi galiba ondan olmalı ki onu yedikten sonra rahatsız oldum gündüz biraz kustum birde gece kustum oda zorla çünkü yoksa iyi olmazdım özürdilerim bu arada bunları yazdığım için...
Gecr yatakta eşim" hayırdır" diye sert tepki verdi bende kızdım "Ne bağırıyorsun çocuk uyuyor "dediğimde aklima geldi galiba hamile olduğumu düşündü ki öyle sert tepki verdi .
"Merak etme hamile değilim hablarimi duzenli içiyorum ve koruma yüksekliği 99.9 öyle bir şey olmaz "dedim
Bana diyorki ""o birde ki ihtimalde bizi bulur"
Bir şey demedim sonra devam ediyor söylemeye "eğer zamansız hamile kalırsan buda kız olursa seni boşarım yemin ederim seni boşarım "dedişaşırdım
"Bunu ben belirlemiyorum ve eğer kız olursa tamam boşanırız sıkıntı yok boşanırız kız olunca kabulumdur "dedim kızdı bi tane küfür edip uyudu sabah olmus sanki gece o lafı eden kendi degilmis gibi gülüyor birde ök.z
Kizlar bundan sonra ne yapağımi bilmiyorum çocuk düşünmüyorum yapmicamda 2 tane yeterli zaten çocuk düşünsek 5 yıl veya 6 yıl sonra o böyle yapınca onada hevesim kalmadı o yıllarda ondan gizlice ilaç içmeye devam edicem o öyle yaptığı için 3 de yapmicam ...
Bu arada kendisi kızlarımizi çok sever çok düşkündür kızlarımda babalarina biliyorum 3 de kız olsa çok sever ama bana tutumu değişir mi onu bilemem zaten belirtti boşarım diye ama ki öyle bir şey yapsa ondan önce ben gider dava acarım cahilligiyle insanlara rezil olan kndi olur ...
Bence bu tür cahil adamlara Rabbim erkek çocuk vermesin!!!! Daha evladın kıymetini bile bilmiyor. Erkek olsa kızları hiç iplemez.Erkek evlat istiyorsanız öncesinde İbrahim suresini okuyun. Ama siz yine de hayırlı olanı isteyin bende kızım, babam vefat Edip kızkadeşimde evlenince annem benimle yaşıyor
Okusun önce kendisinden kaynaklı olduğunu ondan sonra ben derim diyecegimiGenetik bilimine muhalefetten ben seni boşarım deyin kendi düşünsün![]()
Bende erkek olunca ilerde kızlara muhtaç olur diye düşünüyorum ama oda olmayacak çünkü çok büyük konuştu bu sineye çekilir sey değilBence bu tür cahil adamlara Rabbim erkek çocuk vermesin!!!! Daha evladın kıymetini bile bilmiyor. Erkek olsa kızları hiç iplemez.
Bnimde iki ablamin iki ser oğlu var bnimde 2 kızım ve onlar kız olsun diye ikincileri yaptı olmayınca çok üzüldülerbenım ablam biraz erkek çocuk sever ama kızımada bir okadar düşükündür bir teyze olarak , kendısınınde 2 oğlu var çok şükür ,
geçen gün bir muhabette dedim ' erkek çocuguna kurban kesilmez keseceksen kız çocuguna kes bari bir işe yarasın dedim ,
öylee baka kaldı
Canim evlendiğimin 3 ayı hamile olduğumu öğrendim güya korunuyor ikinci kızımda istedik kendisi istemeyerek oldu diyor Bnde ona şaşıp kalıyorumİstemeyerek iki çocuk nasıl yapılıyor anlatır mısınız?
Nasıl korunmak ki bu istemeden iki çocuk yapılabiliyor.Canim evlendiğimin 3 ayı hamile olduğumu öğrendim güya korunuyor ikinci kızımda istedik kendisi istemeyerek oldu diyor Bnde ona şaşıp kalıyorum
Bnimde iki ablamin iki ser oğlu var bnimde 2 kızım ve onlar kız olsun diye ikincileri yaptı olmayınca çok üzüldüler
Bu kafadaki adamla zaten hayat geçmez ama boşanmayacaksanız gizli saklı iş yapmayın. Gidin açık açık, göstere göstere spiral taktirin. 3.çocuğu da hicbir şart altında düsünmeyin.Slm kızlar direk konuya geleyim...
Benim 2 kızım var biri 4 yaşında biride 14 aylık ilk kızım hiç istemeysek oldu ama ikinci kızım isteyerek oldu eşime baksan istemeyerek olmuş oda ayrı bir cins kafaya hadi neyse...
Dün benim midem bulanıyordu karnım ağrıyordu kabak yemeği yapmıştım çok severim kabağı 2 tabak boş yedim aciliydi galiba ondan olmalı ki onu yedikten sonra rahatsız oldum gündüz biraz kustum birde gece kustum oda zorla çünkü yoksa iyi olmazdım özürdilerim bu arada bunları yazdığım için...
Gecr yatakta eşim" hayırdır" diye sert tepki verdi bende kızdım "Ne bağırıyorsun çocuk uyuyor "dediğimde aklima geldi galiba hamile olduğumu düşündü ki öyle sert tepki verdi .
"Merak etme hamile değilim hablarimi duzenli içiyorum ve koruma yüksekliği 99.9 öyle bir şey olmaz "dedim
Bana diyorki ""o birde ki ihtimalde bizi bulur"
Bir şey demedim sonra devam ediyor söylemeye "eğer zamansız hamile kalırsan buda kız olursa seni boşarım yemin ederim seni boşarım "dedişaşırdım
"Bunu ben belirlemiyorum ve eğer kız olursa tamam boşanırız sıkıntı yok boşanırız kız olunca kabulumdur "dedim kızdı bi tane küfür edip uyudu sabah olmus sanki gece o lafı eden kendi degilmis gibi gülüyor birde ök.z
Kizlar bundan sonra ne yapağımi bilmiyorum çocuk düşünmüyorum yapmicamda 2 tane yeterli zaten çocuk düşünsek 5 yıl veya 6 yıl sonra o böyle yapınca onada hevesim kalmadı o yıllarda ondan gizlice ilaç içmeye devam edicem o öyle yaptığı için 3 de yapmicam ...
Bu arada kendisi kızlarımizi çok sever çok düşkündür kızlarımda babalarina biliyorum 3 de kız olsa çok sever ama bana tutumu değişir mi onu bilemem zaten belirtti boşarım diye ama ki öyle bir şey yapsa ondan önce ben gider dava acarım cahilligiyle insanlara rezil olan kndi olur ...
Yaaa birisi aynen senin dediğin gibi yapmış arkadaşım. Kaynanası torunu kız oldu diye surat asıyormuş, anne de eşine kızmaya başlamış " bir tane Y kromozomu veremedin değil mi?" demiş. Kaynanası da demiş ki: "oğlum ben sana okumuş kız almayalım dememismiydim? biz ona yükleneceğimize o bize yükleniyor "Size böyle cinsiyet konusunda baskı yapan kocalarınıza bi y kromozomu veremedin senin yüzünden yine kız oldu diye siz baskı yapın o zaman ağızlarını açamazlar. Çiviyi çiviyle sökerler