Kocam ve cahilliği 🧐 boşanmak 😡

3. kız olursa asıl ben seni boşarım bi y kromozomu veremedin bana deseydin. İnsanları anlayamıyorum her şeyi kendimizden biliyoruz zavallı insan halimizle. Oysa ki tırnağını yaratamayız, O ol demese ömür boyu evlat diye inleriz sahip olamayız. Ama biz hala Yaradan dan değil kendimizden biliyoruz sahip olduğumuz evladı da, cinsiyetini de, güzelliğini de... Nasıl ziyandayız nasıl şirkteyiz . Biraz korkmasak biz yarattık diyeceğiz tövbeler tövbesi..

Slm kızlar direk konuya geleyim...

Benim 2 kızım var biri 4 yaşında biride 14 aylık ilk kızım hiç istemeysek oldu ama ikinci kızım isteyerek oldu eşime baksan istemeyerek olmuş oda ayrı bir cins kafaya hadi neyse...

Dün benim midem bulanıyordu karnım ağrıyordu kabak yemeği yapmıştım çok severim kabağı 2 tabak boş yedim aciliydi galiba ondan olmalı ki onu yedikten sonra rahatsız oldum gündüz biraz kustum birde gece kustum oda zorla çünkü yoksa iyi olmazdım özürdilerim bu arada bunları yazdığım için...

Gecr yatakta eşim" hayırdır" diye sert tepki verdi bende kızdım "Ne bağırıyorsun çocuk uyuyor "dediğimde aklima geldi galiba hamile olduğumu düşündü ki öyle sert tepki verdi .

"Merak etme hamile değilim hablarimi duzenli içiyorum ve koruma yüksekliği 99.9 öyle bir şey olmaz "dedim
Bana diyorki ""o birde ki ihtimalde bizi bulur"
Bir şey demedim sonra devam ediyor söylemeye "eğer zamansız hamile kalırsan buda kız olursa seni boşarım yemin ederim seni boşarım "dedi 🙄şaşırdım
"Bunu ben belirlemiyorum ve eğer kız olursa tamam boşanırız sıkıntı yok boşanırız kız olunca kabulumdur "dedim kızdı bi tane küfür edip uyudu sabah olmus sanki gece o lafı eden kendi degilmis gibi gülüyor birde ök.z

Kizlar bundan sonra ne yapağımi bilmiyorum çocuk düşünmüyorum yapmicamda 2 tane yeterli zaten çocuk düşünsek 5 yıl veya 6 yıl sonra o böyle yapınca onada hevesim kalmadı o yıllarda ondan gizlice ilaç içmeye devam edicem o öyle yaptığı için 3 de yapmicam ...

Bu arada kendisi kızlarımizi çok sever çok düşkündür kızlarımda babalarina biliyorum 3 de kız olsa çok sever ama bana tutumu değişir mi onu bilemem zaten belirtti boşarım diye ama ki öyle bir şey yapsa ondan önce ben gider dava acarım cahilligiyle insanlara rezil olan kndi olur ...
Kızlarınıza üzüldüm.

Back