Kocam ve cahilliği 🧐 boşanmak 😡

Yaaa birisi aynen senin dediğin gibi yapmış arkadaşım. Kaynanası torunu kız oldu diye surat asıyormuş, anne de eşine kızmaya başlamış " bir tane Y kromozomu veremedin değil mi?" demiş. Kaynanası da demiş ki: "oğlum ben sana okumuş kız almayalım dememismiydim? biz ona yükleneceğimize o bize yükleniyor "
😈😈😈😈😈😈😈
👏👏👏👏👏👏👏
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ohh içimin yağları eridi valla. Bu durumu yaşayan herkesin aklına gelip de dese bari :KK73:

Ben sizin şey yorumunuza şaşırdım kız olursa gerçekten nikahları düşüyor mu😮

Benim eşim de oğlumuz olacak diye surat asmisti uzun süre. Kız istiyormuş beyefendi 🤔 Ne farkederse kız erkek evlat.

Sadece taraflardan birinin istemesiyle yapılan çocuğun zararını görmüş olduk bu konuda. Sadece bu sitede görüyorum evliliğin ilk aylarında korunarak hamile kalanları. Çevremde o kadar evli çift var hepsi uğraştıkları halde 3 ayda hamile kalamıyorlar. Korunarak 3 ayda nasıl hamile kalınıyor anlam veremedim. Eşiniz zaten cahiliye devrinden kalma gerçi siz hala 5-6 yıl sonraya çocuk düşünürsek diyorsunuz. Bence çocukları isteyen taraf hep sizdiniz. Çocuk düşünmeyin artık belli ki kocanız istemiyor da hak etmiyor da.Eşinizin de kızlarını sevdiğini hiç sanmıyorum. İleride oğlunuz olursa görürsünüz kızlarını nasıl gözü görmüyor silip atıyor

Ohh içimin yağları eridi valla. Bu durumu yaşayan herkesin aklına gelip de dese bari :KK73:

Ben sizin şey yorumunuza şaşırdım kız olursa gerçekten nikahları düşüyor mu😮
eğer zamansız hamile kalırsan buda kız olursa seni boşarım yemin ederim seni boşarım "dedi 🙄
Boşarım diye yemin etmiş.
Sıkıyorsa şimdi boşana demek lazım. Boşanmayı ağzına sakız eden erkekten bir cacık olmaz zaten.

Benim de 3 kizim var Allah bagişlasin. Ben eşime bana bir erkek coucgu bile veremedin diyorum😍 Erkeğe bagli ya kiz ya da erkek olması. Siz de öyle deyim kapasin ağzini

Slm kızlar direk konuya geleyim...

Benim 2 kızım var biri 4 yaşında biride 14 aylık ilk kızım hiç istemeysek oldu ama ikinci kızım isteyerek oldu eşime baksan istemeyerek olmuş oda ayrı bir cins kafaya hadi neyse...

Dün benim midem bulanıyordu karnım ağrıyordu kabak yemeği yapmıştım çok severim kabağı 2 tabak boş yedim aciliydi galiba ondan olmalı ki onu yedikten sonra rahatsız oldum gündüz biraz kustum birde gece kustum oda zorla çünkü yoksa iyi olmazdım özürdilerim bu arada bunları yazdığım için...

Gecr yatakta eşim" hayırdır" diye sert tepki verdi bende kızdım "Ne bağırıyorsun çocuk uyuyor "dediğimde aklima geldi galiba hamile olduğumu düşündü ki öyle sert tepki verdi .

"Merak etme hamile değilim hablarimi duzenli içiyorum ve koruma yüksekliği 99.9 öyle bir şey olmaz "dedim
Bana diyorki ""o birde ki ihtimalde bizi bulur"
Bir şey demedim sonra devam ediyor söylemeye "eğer zamansız hamile kalırsan buda kız olursa seni boşarım yemin ederim seni boşarım "dedi 🙄şaşırdım
"Bunu ben belirlemiyorum ve eğer kız olursa tamam boşanırız sıkıntı yok boşanırız kız olunca kabulumdur "dedim kızdı bi tane küfür edip uyudu sabah olmus sanki gece o lafı eden kendi degilmis gibi gülüyor birde ök.z

Kizlar bundan sonra ne yapağımi bilmiyorum çocuk düşünmüyorum yapmicamda 2 tane yeterli zaten çocuk düşünsek 5 yıl veya 6 yıl sonra o böyle yapınca onada hevesim kalmadı o yıllarda ondan gizlice ilaç içmeye devam edicem o öyle yaptığı için 3 de yapmicam ...

Bu arada kendisi kızlarımizi çok sever çok düşkündür kızlarımda babalarina biliyorum 3 de kız olsa çok sever ama bana tutumu değişir mi onu bilemem zaten belirtti boşarım diye ama ki öyle bir şey yapsa ondan önce ben gider dava acarım cahilligiyle insanlara rezil olan kndi olur ...
Çocuk olmuyor diye boşanani duydumda oluyor diye bosananida ilk defa duyuyorum çok istemiyorsa o 0,1 lil ihtimali kendide korunsun bı zahmet.

günaydın , malesef etrafımızda hala erkek çocuk , soy devamı vs.... diye düşünen ve kız çocuğu oluncada üzülen değişen erkek sayısı çok fazla , allah sağlıklı evlat vermiş demiyorlar , hayırlı evlat olsun demiyorlar neden erkek olmadı ? kendi adıma ben kesinlikle birdaha çocuk yapmazdım bu zihniyetteki birine , kaldıki allah herkese kız evlat versin :) allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlatlar olsun inşallah

Benim 2 kızım var biri 4 yaşında biride 14 aylık ilk kızım hiç istemeysek oldu ama ikinci kızım isteyerek oldu eşime baksan istemeyerek olmuş oda ayrı bir cins kafaya hadi neyse...

Dün benim midem bulanıyordu karnım ağrıyordu kabak yemeği yapmıştım çok severim kabağı 2 tabak boş yedim aciliydi galiba ondan olmalı ki onu yedikten sonra rahatsız oldum gündüz biraz kustum birde gece kustum oda zorla çünkü yoksa iyi olmazdım özürdilerim bu arada bunları yazdığım için...

Gecr yatakta eşim" hayırdır" diye sert tepki verdi bende kızdım "Ne bağırıyorsun çocuk uyuyor "dediğimde aklima geldi galiba hamile olduğumu düşündü ki öyle sert tepki verdi .

"Merak etme hamile değilim hablarimi duzenli içiyorum ve koruma yüksekliği 99.9 öyle bir şey olmaz "dedim
Bir şey demedim sonra devam ediyor söylemeye "eğer zamansız hamile kalırsan buda kız olursa seni boşarım yemin ederim seni boşarım "dedi 🙄şaşırdım
"Bunu ben belirlemiyorum ve eğer kız olursa tamam boşanırız sıkıntı yok boşanırız kız olunca kabulumdur "dedim kızdı bi tane küfür edip uyudu sabah olmus sanki gece o lafı eden kendi degilmis gibi gülüyor birde ök.z

Kizlar bundan sonra ne yapağımi bilmiyorum çocuk düşünmüyorum yapmicamda 2 tane yeterli zaten çocuk düşünsek 5 yıl veya 6 yıl sonra o böyle yapınca onada hevesim kalmadı o yıllarda ondan gizlice ilaç içmeye devam edicem o öyle yaptığı için 3 de yapmicam ...

Bu arada kendisi kızlarımizi çok sever çok düşkündür kızlarımda babalarina biliyorum 3 de kız olsa çok sever ama bana tutumu değişir mi onu bilemem zaten belirtti boşarım diye ama ki öyle bir şey yapsa ondan önce ben gider dava acarım cahilligiyle insanlara rezil olan kndi olur ...
Kız olursa ben seni boşarım. Erkek çocukta istiyorum diyeceksin böylesine. Öküz işte.

günaydın , malesef etrafımızda hala erkek çocuk , soy devamı vs.... diye düşünen ve kız çocuğu oluncada üzülen değişen erkek sayısı çok fazla , allah sağlıklı evlat vermiş demiyorlar , hayırlı evlat olsun demiyorlar neden erkek olmadı ? kendi adıma ben kesinlikle birdaha çocuk yapmazdım bu zihniyetteki birine , kaldıki allah herkese kız evlat versin :) allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlatlar olsun inşallah
ay insanlar çok enteresan soyum devam etmese ne olacak
nedir bu dünyaya kazık çakma isteği
hiç de bu zalim dünyada soyumun sopumun devam edip acı çekmesini istemiyorum

Zihniyete bak bu adamın nasıl bir zihniyet taşıdığını sadece kız çocuklara bakış açısından anlamak mümkün kız çocuklarını ve doğal olarak kadını hor görüyor tamam toplumumuzda genel olarak erkekler erkek evlat sahibi olmayı daha çok istiyor erkek çocuk onların soyadlarını nesillerini devam ettirecek ve erkek adamın erkek evladı olur düşünce yapısı çok cahilane ama çokta itici siz ona gereken cevabı verememişsiniz sen ne tohum atıyorsan ben onu doğuruyorum bilimsel olarakta bu maddi durumumuz çocuk için elverişli onla alakalı değil kız olursa boşucakmış beni sizde böyle adama doğurmayın bir daha bu nasıl bir zihniyet gerçekten çok sinir oldum

Yarın boşamazsan adam degilsin derdim bana o cümleyi kursa.pardon da kendi kendinize hamile kalmiyorsunuz bu konuda kimi yargiliyor.cok da istemiyorsa kendisi korunsun vay arkadas neymis ya kadinlarin cektigi

Yaaa birisi aynen senin dediğin gibi yapmış arkadaşım. Kaynanası torunu kız oldu diye surat asıyormuş, anne de eşine kızmaya başlamış " bir tane Y kromozomu veremedin değil mi?" demiş. Kaynanası da demiş ki: "oğlum ben sana okumuş kız almayalım dememismiydim? biz ona yükleneceğimize o bize yükleniyor "
😈😈😈😈😈😈😈
👏👏👏👏👏👏👏
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bu basbaya bir karikatürdü sanki, ama hadi neyse yaşanmış sayalım.. :KK70:

Yaşanmış ki karikatür olmuş ama değil mi 🙄🙄
Neyse sen yine de çaktırma.
😂😂😂😂😂

Toplumca hala bu problem var zaten, de olay örgüsü birebir aynı olunca karikatür direk aklıma geldi :KK45:

20190729_114932.webp

Back
X