• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve dansa merakı

hanimefendi dert ettiginiz şey nedir?
Hayir bilelim ki yardimci olalim.zira ben bunda bir dert göremedim.

konunu yanliş yere açimissin.kadinlar kulubu sadece BDVden ibaret degil.
Uygun başlik burasi degil.

Allah başka dert vermesin.

Not:ziyaretci sayisini görünce :53:ahada böyle kaldim.
Yanliz bizim kizlarda az degil.merakli melehatlaar.:9:
:52:

Herkesin derdi kendine hatun kişi:))

önce sen uzan meyveni yerken o bi oynasın, sonra belki sen de düşünürsün...

yuzyıllar oncesinden kalma istekleri hic bitmeyecek bazı erkeklerin.

bende eşimden bana striptiz yapmasını istiyorum pembe panter müziği eşliğinde ama yapamam diyo bi insan bi şeyi istemiyosa zorlamıcaksın yok sende istiyosan kursa gidersin ya da doğaçlama uydurursun bişiler her kadın az çok dans edebilir bence

bende eşimden bana striptiz yapmasını istiyorum pembe panter müziği eşliğinde ama yapamam diyo bi insan bi şeyi istemiyosa zorlamıcaksın yok sende istiyosan kursa gidersin ya da doğaçlama uydurursun bişiler her kadın az çok dans edebilir bence

Siz ciddimisiniz benim hiç aklıma gelmedi :) ona diyeyim ilk sen yap belki kopya çekerim:)

yeni gördüm ben konuyu ve yorumları :) sabah sabah koptum gerçekten :) bendede durum tam tersi bazen açar müziği oynarım kendi çapımda . aynada beğenirim kendimi sonra içeri eşimin yanına geçerim .:) o da ayıp olmasın diye biraz izler ama izlerkenki o yüzündeki bıyık altı gülümseme varya işte ona gıcık olurum eeeeee ne yapıyımö beceremiyor olabilirim :) ama hevesim var demekki :)

Sizin kocanız istese yapmaz mıydınız ne yani ne bileyim önemli kocamın isteği

Hayır yapmam. Kocamın her istediğini yapmıyorum. Bana çok saçma geldi de o yüzden sordum. Bırakın şu kocamın istekleri, o öl dese ölürüm ayaklarını. Değeri bu kadar oluyor işte Türk kadınının buldumculuğu yüzünden :47:

Hayır yapmam. Kocamın her istediğini yapmıyorum. Bana çok saçma geldi de o yüzden sordum. Bırakın şu kocamın istekleri, o öl dese ölürüm ayaklarını. Değeri bu kadar oluyor işte Türk kadınının buldumculuğu yüzünden :47:

Herkesin kocasıyla samimiyeti farklı yani ne siz beni ne ben sizi yargılayabilirim

Herkesin kocasıyla samimiyeti farklı yani ne siz beni ne ben sizi yargılayabilirim

Kocayla samimiyet diye bişey yoktur. Kendi değerini bilme ve ağırlığını koyma vardır. Neyse tabiki fantezileriniz beni ilgilendirmez. Allah samimiyetle laubalilik arasında ince çizgiyi bozmasın insanı şaşırtmasın abuk subuk. Selametle :31:

Kocayla samimiyet diye bişey yoktur. Kendi değerini bilme ve ağırlığını koyma vardır. Neyse tabiki fantezileriniz beni ilgilendirmez. Allah samimiyetle laubalilik arasında ince çizgiyi bozmasın insanı şaşırtmasın abuk subuk. Selametle :31:

Allahta kimseye kocasını rakibiymiş gibi göstertmesin.amin.

Back
X