• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve dansa merakı

ben bu cevabı hakedecek nasıl bi yorum yapmışım diye yorumumu bi daha okudum, arkadaşım ben sana özetle ana fikir olarak şunu diyorum sen eşinden bişey istediğinde o da yapar mı ille yapsın demekte değil bu, sen içten içe eşime şunu desem yapar diyebiliyomusun diyebiliyosan ne mutlu burda zaman kaybetme aç bi dolu video var oryantalle ilgili
]
Teşekkür ederim

Tam sizin ve kocanızın tarzı sanırım bizim değil yinede saolun

Ben evli değilim de burada iyi niyetimle size yardımcı olmaya çalışıyorum ancak siz çok sertsiniz. Ben olsam böyle bir dans tercih ederdim. Dans+eğlence=seks. Oryantal artık klişeleşti. Kimseler sünnet törenlerine dansöz çağırmıyor. Bakın ben türkiye oryantalları koruma ve kollama derneğinin başkanıyım. Ancak modern dans bu denli ötelenmemeli. Ben evliliğinizi kurtarmaya çabalamıştım sadece. Klişeler erkek milletini boğar, evden uzaklaştırır. Elde tutmak için böyle modern danslara yönelmelisiniz. Neyse gerçekten çok kırıldım. Yardım talep ettiğinizi sanmıştım ama anlaşılan siz kendi tarzınız doğrultusunda yardım bekliyorsunuz. İnsanların tarzlarını aşağılamak hiç doğru bir davranış değil. O kadın bu şekil giyinir ben bu şekil giyinirim. Kurban olduğum yüce rabbim herkesi eşit sever. Öteki kadının kocası bu şekil dans ister, sizinki başka. Lütfen ön yargılarınızı yıkın. Daha fazla kırılmamak için susuyorum.

Ben evli değilim de burada iyi niyetimle size yardımcı olmaya çalışıyorum ancak siz çok sertsiniz. Ben olsam böyle bir dans tercih ederdim. Dans+eğlence=seks. Oryantal artık klişeleşti. Kimseler sünnet törenlerine dansöz çağırmıyor. Bakın ben türkiye oryantalları koruma ve kollama derneğinin başkanıyım. Ancak modern dans bu denli ötelenmemeli. Ben evliliğinizi kurtarmaya çabalamıştım sadece. Klişeler erkek milletini boğar, evden uzaklaştırır. Elde tutmak için böyle modern danslara yönelmelisiniz. Neyse gerçekten çok kırıldım. Yardım talep ettiğinizi sanmıştım ama anlaşılan siz kendi tarzınız doğrultusunda yardım bekliyorsunuz. İnsanların tarzlarını aşağılamak hiç doğru bir davranış değil. O kadın bu şekil giyinir ben bu şekil giyinirim. Kurban olduğum yüce rabbim herkesi eşit sever. Öteki kadının kocası bu şekil dans ister, sizinki başka. Lütfen ön yargılarınızı yıkın. Daha fazla kırılmamak için susuyorum.

önce dansa sonra da yazına koptum :60:

senin hakkında en baştan beri doğru tespitler yapmış olduğumu gördüm. şimdi gidiyorum..

İşine gelince de'leri mi'leri ayırıp mandıklı yorumlar yapan, işine gelmeyince fetibor,patatez, görünce yazıp mandık hatası yapan arkadaş bu. Hey sen, cinsiyetinin kadın olduğundan şüpheliyim. Bir grup ergen aklınızca eğleniyorsunuz bence. Daha mapustan yeni çıktım. O yüzden bu kadar...

Yabancı şarkıdan anlamam ama dans için en favori şarkım "araba da 5 ev de 15"..:ssz:

Arkadaşlar siz napiyonuz Allah Aski a Mune gelecek
ve sonunda zarali cilacaksiniz

birakin İşin rengi belli oldu zaten.
Birisi kafa buluyor.

Not:bu kadar k.i.b den sonra konu hâla kapatilmamis Pes
bazi arkadaslarda ciddi ciddi cevap veriyor.hayretler içindeyim.

Benim tarzım değil dedim diyemi kırıldınız çok kırılgan bir yapınız var

Benim tarzım değil dedim diyemi kırıldınız çok kırılgan bir yapınız var

Hayır imalı bir şekilde müstakbel kocamla ilgili kurduğum hayalleri ve dans tarzımı aşağıladınız. "Tam size göre bir dans" demek istediniz ama bunu ima etmeyi tercih ettiniz. Bakın ben aslında hep tolstoy okurum. Boş zamanlarımda belgesel izlerim. Çok da dobrayımdır. Ama dans tarzım farklı ne yapabilirim? Siz tercih etmiyor olabilirsiniz ama imalı bir şekilde tercihlerimi eleştirmeniz beni incitti. Şu günlerde biraz kırılganım evet. Erkek arkadaşım hareketler dökümünde "dans eden liseli kızlar" aramasını yapmış ve konu dans olunca acılarım yeniden depreşti. Kusura bakmayın gereksiz alınganlık yaptıysam.

Apaçi dansı ve seks. Oooooof çok kötü ama tabi tercih meselesi. Arkadaş bizim tarzımız değil demiş önerdiğinize göre de sizin tarzınız olabilir demiş. Kırıcı bir şey dememiş. Açıkçası bana biri bu dansı seksi olarak önerseydi ben de espri yaptığını düşünürdüm. Ben hala şaka yollu yazdığınızı düşünüyorum.

Sabahtan beri kocam dans isyedi diye beni aşağılıyolar o nolucak peki!!!!!!!!!!!!

O ünlemlerin altında yatan derin acıyı ancak ben anlayabilirim. Üzülmeyin lütfen, onlar anlamazlar. Bilemezler evliliği kurtarmak için sarf edilen çabayı. Bilemezler birkaç figürün nelere kadir olacağını. Bilemezler darbukanın hikmetini... Siz aldırmayın onlara. Kocaları "kıvır bebeğim benim için kıvır, aşkımız için kıvır" demediği için sizi kıskanıyorlar. Halbuki bunlar aşkın ve şehvetin alametidir. Allah sizin aşkınızı kem gözlerden korusun. Lütfen önerdiğim dansı deneyin. Kolaylıklar dilerim.

bu yorum cok iyi de oldu, cok guzel oldu tamam ama begen limiti dolunca böyle bize seyretmek kalıyor. bu şekiller cok kafa karıstırıyor, hatta komik geliyor yer yer, amma lakin ki öyle degildir.

Hayır imalı bir şekilde müstakbel kocamla ilgili kurduğum hayalleri ve dans tarzımı aşağıladınız. "Tam size göre bir dans" demek istediniz ama bunu ima etmeyi tercih ettiniz. Bakın ben aslında hep tolstoy okurum. Boş zamanlarımda belgesel izlerim. Çok da dobrayımdır. Ama dans tarzım farklı ne yapabilirim? Siz tercih etmiyor olabilirsiniz ama imalı bir şekilde tercihlerimi eleştirmeniz beni incitti. Şu günlerde biraz kırılganım evet. Erkek arkadaşım hareketler dökümünde "dans eden liseli kızlar" aramasını yapmış ve konu dans olunca acılarım yeniden depreşti. Kusura bakmayın gereksiz alınganlık yaptıysam.

Hassas bi dönemdesiniz ama sizde onun duygularını yeniden harekete geçirin bence
zevkler tartısılmaz ama benim zevklerim 15 sayfadır tartışılıyo

O ünlemlerin altında yatan derin acıyı ancak ben anlayabilirim. Üzülmeyin lütfen, onlar anlamazlar. Bilemezler evliliği kurtarmak için sarf edilen çabayı. Bilemezler birkaç figürün nelere kadir olacağını. Bilemezler darbukanın hikmetini... Siz aldırmayın onlara. Kocaları "kıvır bebeğim benim için kıvır, aşkımız için kıvır" demediği için sizi kıskanıyorlar. Halbuki bunlar aşkın ve şehvetin alametidir. Allah sizin aşkınızı kem gözlerden korusun. Lütfen önerdiğim dansı deneyin. Kolaylıklar dilerim.

nutellamı yiyip, uludağ limonatamı içerken tam sandalyeden düşüyordum kii buranın kadınlar kulübü olduğunu hatırladım.. yorumunuz beni kendime getirdi, eve gidip kocişime hesap sorucam benden niye böyle şeyler istemiyorsun diye

Arkadaşlar siz napiyonuz Allah Aski a Mune gelecek
ve sonunda zarali cilacaksiniz

birakin İşin rengi belli oldu zaten.
Birisi kafa buluyor.

Not:bu kadar k.i.b den sonra konu hâla kapatilmamis Pes
bazi arkadaslarda ciddi ciddi cevap veriyor.hayretler içindeyim.

Sitede yoktum, olsaydım bu kadar rahat olamazlardı ama saltanat sona erdi.

Sitede yoktum, olsaydım bu kadar rahat olamazlardı ama saltanat sona erdi.

Kapayıp gittim sanmayın, daha aciliyetli bildirimler bakıyorum, onlar bitsin bu topikle ilgili olanlara da bakacağım, artık kim grileşir, kim potadan döner göreceğiz:51:

Back
X