- 22 Ağustos 2015
- 280
- 284
- 53
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Rahat batıyorEvlenince noluyor, bunlara bir anlasam?
6 ay öncesine kadar maaşım onunkinden yüksekti evet, ama iş değiştirdi ve benden iyi alıyor. Tahsilimiz de aynı. Sadece benim devlette çalışıyor olmamı hazmedemiyor olabilir. Ama ben ona bunun için de fırsat verdim. Ben atandıktan sonra o da sınava hazırlanmak istedi, destek oldum; ama yapmadı, yapamadı. Benim suçum ne??Evet İstanbul trafiği malum . benimde eşim bazen küfreder ama İstanbula.
Eşinizden daha iyi mi maaş alıyorsunuz,tahsiliniz daha mı yüksek.?
Sanki yediremiyor gibi.
Tabi söylediği sözleri aklamaz bu durum.
doğum sonrası süreçte ev-iş-hastane arasında mekik dokudu. Özel bir üniv. hastanesinde doğum yapmıştım. Oradan kartal koşuyoluna götürdü, kalp ameliyatım için. ve her gün bahçelievlerden gider gelirdi. 1 ay sürdü bu durum. pek çok zaman refakatçi kaldı yanımda. Özellikle ameliyat sonrası dönemde. çok özen ve dikkat isteyen bir dönemdi. Yoğun bakımdan çıktığım zaman ağlamıştı yanımda çocuk gibi, beni kaybedecek diye çok korktuğunu dile getirmişti. Dünkü söylediklerinden sonra nasıl inanırım artık buna??Bu arada sizi nasıl iyileştirdi,peşinizden hastaneyemi geldi oralar karışık anlayamadım?
trafik geriyor diye bu söylemleri doğru mu buluyorsunuz??İstanbulda trafik gerçekten olay...
Kavşağı kaçırdım mi eve Geceyarısı dönüyorum(!)
Geriyor trafik...
Yaptığıyla, söylediği şeyleri elbette bir tutma ama cidden kırıcı olmuş.doğum sonrası süreçte ev-iş-hastane arasında mekik dokudu. Özel bir üniv. hastanesinde doğum yapmıştım. Oradan kartal koşuyoluna götürdü, kalp ameliyatım için. ve her gün bahçelievlerden gider gelirdi. 1 ay sürdü bu durum. pek çok zaman refakatçi kaldı yanımda. Özellikle ameliyat sonrası dönemde. çok özen ve dikkat isteyen bir dönemdi. Yoğun bakımdan çıktığım zaman ağlamıştı yanımda çocuk gibi, beni kaybedecek diye çok korktuğunu dile getirmişti. Dünkü söylediklerinden sonra nasıl inanırım artık buna??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?