kocam ve diz boyu saygısızlık ...

yasam_destek

içimde büyüyen bir AŞK var :)
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
280
284
53
Evliliğimizin üçüncü yılındayız. Oysa birlikteliğimiz 11 yılı bitirdi. Ama ben bunca yıl nasıl tanıyamamışım hala bilemedim . Karaktersizlikte sınır tanımayan bir adam. Artık ona karşı ne saygım var ne de sevgim. Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Hem de hiç...
4 yıl önce atanıp geldim İstanbul'a. Kocam ( ki bu kelimeyi söylerken bile utanıyorum böyle bir adamla evli olduğum için), o zamanlar sevgilimdi, sen atan nereye gidersen arkandan geleceğim diye sözler veriyordu. Ya inancı yoktu atanacağıma ya da sallıyordu ama atandım, hem de hiç istemediği bir şehire: İstanbul'a.
Atandıktan sonra mızıldanmaları başladı, yok burda yaşamak istemiyormuş yok ben tayinimi başka yere aldırmalıymışım vs vs. Bana söz vermiştin, ya gel ya da bitsin ben senin oyuncağın değilim, demiştim. İstemeyerek de olsa gelmişti.
Evlendik, zor şartlarda da olsa. Ve 10 aylık bir oğlumuz var. Evlilik öncesi sorunlar, doğum sonrası geçirdiğim ameliyatlar, evden kovulmam, kv nin oğlumu sahiplenip memlekete götürmeye çalışma çabası ... Hepsini atlattım; ama kocamın dünkü söylediklerini nasıl atlatırım bilmiyorum.
İstanbul trafiği herkesin malumu. Kocam da dün trafiğe kalmamak için erken çıkmış işten, ama kurtulamamış. Farklı bir yola girmiş ama o yolu da bilmeyince kaybolmuş, ve böylece eve dönme macerası 3 saati bulmuş. Kapıda karşıladım, hg dedim. Hiç hoş gelmedim dedi. İyi o zaman hoş gelmedin dedim ben de. Başladı söylenmeye. Küfür etti, ne işim var bu Allah'ın s... ettiği memlekette. Hangi akla hizmet evlendim ben seninle, gidip köyümden birini bulaydım vs vs saçmalamaya başladı . Sonunda da ben bu kadını öldürsem kurtulsam dedi Kv de ee o kadar uğraştın iyileştirmek için peşinden gittin dedi. Keşke kurtulmasaydı, keşke geberip gitseydi dedi Dondum. Ben bir evlat sahibi olmak için hayatımı tehlikeye atmışım, bilmeden, ne hamileyken ne de öncesinde ve sonrasında sağlığım, oğlum, ben, evim(iz) umurunda değilken bir de bu sözleri duymak... Bu kadar basit mi?? Bunları duymak bir yana kv nin bu duruma sessiz kalması benim için çok büyük hayalkırıklığı oldu. Kocamın terbiyesizliği yetmezmiş gibi bir de oğluma bağırması (ki onun sevgiden ve ilgiden başka bir şeye ihtiyacı olmadığı bir dönemde hiç suçu yokken) bardağı taşırdı. Aldım oğlumu yanıma ve yatak odasına götürdüm. Birlikte oynadık eğlendik güldük ama onun psikolojisinde nasıl bir iz bırakır bilmiyorum.
İşe geldim şu an ama kafamı toparlayıp çalışacak duruma gelebilecek miyim bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim, kim benimle ilgili ne düşünüyorsa Rabbim ona bin katını versin.
(bağlantılı pek çok şeyi atladım. Uzun olmasın dedim ama yine de uzun oldu. Okuyanlara teşekkür ederim)

Esiniz her yerde is bulabilir mi ?
Bence iyice bunalmis. O sizin icn gelmis oraya ben olsam sakince guzel bir zamanda konuşurum. Derdini dinlerim. Oluyorsa onunda benimde mutlu olabilcegim ortak bir sehirde yasamaya karar verirdim. Ama o sozleri de anlamasini saglardim cok kırıcı.

Evet İstanbul trafiği malum . benimde eşim bazen küfreder ama İstanbula.
Eşinizden daha iyi mi maaş alıyorsunuz,tahsiliniz daha mı yüksek.?
Sanki yediremiyor gibi.
Tabi söylediği sözleri aklamaz bu durum.
6 ay öncesine kadar maaşım onunkinden yüksekti evet, ama iş değiştirdi ve benden iyi alıyor. Tahsilimiz de aynı. Sadece benim devlette çalışıyor olmamı hazmedemiyor olabilir. Ama ben ona bunun için de fırsat verdim. Ben atandıktan sonra o da sınava hazırlanmak istedi, destek oldum; ama yapmadı, yapamadı. Benim suçum ne??

Trafikte sıkışıp kalsam ... o hengamede yolumu kaybetsem ... 3 saat deli dana gibi dolansam ... ve tüm bunları eşimin tayini gereği geldiğim şehirde yaşasam ...

En kötü ihtimal eve gelir ...trafiğe şehre sayar söverdim . Bu kadar !

Bundan fazlası ne yahu ?

Ne demek öldürmek , ölseydi ... evlenmeseydim ... köyden birini bulsaydım ?

Bunlar 3 saat trafikte kaybolma sözleri değil arkadaş ... bunlar içindeki öfkenin patlaması adamın .

Neden , neyinden nefret etmiş senin bu kadar ? Hele o körükleyen anne

Sözleri yenilir yutulur değil ... çok haklısın üzülüp sinirlenmekte ve sindirememekte .

Pişmansa ....kapı orda ! Yok gidemiyorsa , çenesini tutsun .

Derdi neymiş cidden anlamadım .

İstanbulda trafik gerçekten olay...
Kavşağı kaçırdım mi eve Geceyarısı dönüyorum(!)

Geriyor trafik...
Allah sabır versin sana
Zor bu is

Bu arada sizi nasıl iyileştirdi,peşinizden hastaneyemi geldi oralar karışık anlayamadım?
doğum sonrası süreçte ev-iş-hastane arasında mekik dokudu. Özel bir üniv. hastanesinde doğum yapmıştım. Oradan kartal koşuyoluna götürdü, kalp ameliyatım için. ve her gün bahçelievlerden gider gelirdi. 1 ay sürdü bu durum. pek çok zaman refakatçi kaldı yanımda. Özellikle ameliyat sonrası dönemde. çok özen ve dikkat isteyen bir dönemdi. Yoğun bakımdan çıktığım zaman ağlamıştı yanımda çocuk gibi, beni kaybedecek diye çok korktuğunu dile getirmişti. Dünkü söylediklerinden sonra nasıl inanırım artık buna??

Kısa anlatmak pek mümkün olmuyor maalesef dolup taşmak denilen şey bu. Allah sabır versin. Asla tasvip etmesemde nişanlıyken eşimle bi kavgamızda buna benzer şeyler geçti aramızda kvde de vardı barıştırmıştı bizi. Sonra farkettim ki sinirliyken kelimele ağzından pervasızca etrafa saçılıyor. Neyse şükür bir daha olmadı. Ama kvnin tavrı önemli bu durumda. Birde normal zamanda nasıl sevgisi ilgisi. Bazen istemediğimiz şeyler yapınca(ist.gelmek gibi) onunla bağlantılı herşeyde karşımızdakini suçlarız bunlarda birikir birikir bomba gibi patlar. Sanki trafik bile sizin suçunuz gibi vs.
Alttan almaya karşıyım ama daha önce bu tarz laflar işitilmediyse ayrılmaya da karşıyım. Ne kadar büyük bir saygısızlık yaptığını anlamalı. Ben genelde alttan alır gibi yapıp onu utandıracak iyilikte oluyorum. İşe yarıyor gerçekten utanıyor ama sizin eşinizde işe yarar mı bilmem. En çok ne işler ancak siz bilirsiniz.
Belli birikmiş şeyler var. En kötüsü de bu. Meseleler zamanında halledilmeli. Birikmişlikte kendimi suçlarım ben. Çünkü insan ya pişman etmeli karşısındakini ya da susmalı unutmalı ama asla içine atmamalı.

Aslında en mantıklısı başbaşa kalıp konuşmak. Çok ağır olmuş. İnsam düşmanının ölmesini istemez ben senin karınım çocuğunun annesiyim masıl içinden geçer nasıl böyle bişey dilersin demeniz gerekir.
İş durumunuzu konuşun somrasında bende isterdim daha rahat olmayı ama imkanlarımız bunlar bende bayılmıyorum bu şehri çekmeye diye güzel bi komuşma yapın zaten hala aynı kafadaysa düzelmeyecek demektir
Ama önde kemdinizi sakinleştirin ki komuşmanız kavga şeklinde geçmesin. Kavga ederken imsanların birbirni anlama algısı düşüyor çünkü.
Ben daha uzun yazdım sizden sanırım ama o "ölseydi" lafı benim burdan içime oturdu sizi hiç tanımıyor olmama rağmen. Erkekler sinirliyken çok acımasızlar

Sana soyledikleri cok cok ama cok cirkin fakat diger taraftan Istanbuldan tiksinen biri olarak esinin sinirini anlayabiliyorum.. bebeginiz icin endiselenmeyin, bagirma ile psikolojisi bozulmaz ama kvalideyi konusturmayin tartisma esnasinda..

Kısgınlıkla söylemiştir o kırıcı sözler lütfen üzülme ,eh birazda pişmanlıklar aradığı mutluluğunu seni bulmuş ama bıkmış böyle olur hep büyük aşklar dilerim çok pişman olurda evinizden Huzurunuz daim olur

Yaptığıyla, söylediği şeyleri elbette bir tutma ama cidden kırıcı olmuş.
Bekle bir hırsla hareket etme bakalım ne yapacak,sessizliğin en büyük ceza olsun.
Belli ki o da yıpranmış bu süreçte ama senin kadar yıpranamaz ve söylediklerini de haklı çıkarmaz tabiki.....
Kv de de bir kına yakmamış, ne uyuz oluyorum böylelerine ya!
Uzun bir ilişki sizin ki;şöyle bir gerçek var ki erkekler bulunduğu şehir de veya işte mutlu değilse hayatı zindan ediyor kendisine de ailesinede.....
Bende tecrübe ettim bunu bilirim,şimdi keşke diyorum...
Yani bir başka ildeydik,benim bulunduğum şehire geldi ,hayatımızı kurduk 1,5 yıl nerdeyse boşanacaktık, o denli saçma salak bir ilişkiye dönmüştü;ne zaman kararını destekledim, istanbula geldik adam yeniden doğdu,şimdi 4 yıldır çok şükür iyi gidiyor ve ben herşeyi o şehirde bıraktım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…