kocam ve diz boyu saygısızlık ...

O kayın valideyi yalnızken, karanlıkta ve köşede kıstırır, suratımı suratına yapıştırır, gözlerinin içine delercesine bakar ve bir kez daha benim hakkımda bu tarz konuşursan senin canını yakarım derim muhtemelen. Kusura bakmayın bayanlar şiddetten yana değilimdir normalde ama bazılarının anladığı tek dil bu. Hatırlatırım her gün dayak yediği için bir gün canına tak edip kocasını tavayla bayıltıp, domuz bağıyla bağlayıp günlerce döven kadını. Bizi zorlamasınlar çok tehlikeli olabiliriz.

Bunu kayınvalideniz hem de sizin evinizde sizin yüzünüze karşı nasıl söyleyebiliyor ben onu anlamadım keşke kurtulmasaydı diye kim söyleyebilir bu kadar yüzüne karşı ve eşiniz nasıl hiçbir şey söylemez çok saçma yani he kayınvalide neden sizde neden memleketinde değil çocuğunuza mı bakıyor? baktırmayın bakıcı tutun madem ikinizde çalışıyorsunuz. O an kayınvalidenize nasıl bir şey diyemediniz. İstanbul trafiği insanın sinirlerini yıpratacak kadar var tabii ki eşinizi hakkı çıkarmaz ama orada yaşamak kolay değil gerçekten yani bir orta yol bulabilirdiniz başka yere atabilirdiniz. Sizin içinde trafik zor olmuyor m daha yakında mı çalışıyorsunuz belki eşinizden daha rahatsınız ama kayınvalide sorununu çözmeniz lazım.

Ben olsam iste bu herifi bosarim
Saygisiz seviyesiz. İstanbul da hastaydi kendisine sanki.
Koy kapinin onune anasiyla beraber gidip koyunden kiz alsin banal
KV kolay yutulur lokma değil. Çocuğu almaya çalışacaklar. Boşanma işine girişmeden önce iyi bir avukattan fikir al, ayağını sağlam basmadan sakın yapma bir şey. Boşanmak bu kadar zor olmamalı ya, bu hayat senin ve senin hayatını çekilmez yapan bir adamla evlisin ve annesi tam bir baş belası. siktir et hayatından hergün ölmektense bir kez öl. pislik karı da gitsin pislik oğluna köyden karı bulsun sen sağ ben selamet...

Hiç hoş gelmedim diyen birine
Hayırdır iyi misin, ne oldu falan denir..
Sen direk terslemişsin.
Terslemek te değil ne bilim böyle dalga geçer gibi
bir tavırla yaklaşmışsın.
Bende 3 ssatlik bir eziyet üstüne böyle bir tavıra
çıldırırdım sanırım.

Bu eşini haklı bulduğum anlamına gelmiyor.
Sen kırılmakta nasıl söyler böyle şeyler diye düşünmekte
haklısın.
Ama onun istemeden, normal olmayan bir ruh halinde
söylediğini de göz ardı etme.
O da pişman olacaktır.

Eğer eve girdiğinde trafiğe ve istanbula sövseydi kızgınlıkla/yorgunlukla söylemiş olurdu ama sizin icin hastalığınız icin söylediği seyler yenilir yutulur değil.

Lütfen hayatınıza bir yön verin, sizin ve evladınızın ruh sağlığı icin.

Bu konuda haklısın yalnız verilen tepkinin bence öncesi çok net. Artık bitmiş bir ilişki zaten. Geçmişte yaşanan olumsuzlukla artık bitirmiş ilişkiyi. Hoşgelmedim diyen kocam zaten çok önceden benim için bittiyse (ki ben bitmiş görüyorum) ben de iyi o zaman hoşgelmedin derdim. Öncesi var.

Öncelerini bilmediğim için bir şey diyemicem.

gerçekten çok çok üzüldüm. nasıl sağlığınız konusuna ağzına alır da geberip gitseydi der . nasıl bi insan bunu söyler.
nasıl nasıl .
eşinize de yuh diyorum. yuh.
kesinlikle korkunç bi ortamda kalmışsınız.
sizin ölümünüzü istemeyi dile getirecek kadar çirkinleşmişler.
Allah ın verdiği canı Allah alır.
arkama bakmadan o adamı boşardım. kayınvalide denmez o kişiye zaten. insanlıktan çıkmış .

günah keçisi olmuşsun. hazmedemeyecekse sussun. susmak erdemdir çok zaman.

şahsen ben de istanbul u hiç sevmiyorum.
5 yıl yaşadık orada . inanın anadolu ege karadeniz çok daha iyi . istanbul da trafik zor. yaşam zor.
mümkün olsaydı da tayin isteseydiniz de olurdu. mantıklı . tayin oluyor mu kurumunuzda

ben burda saygısızlıktan öte çok büyük bir sevgisizlik gördüm. ne demek geberip gitseymiş!? insan sevdiği insana bişey olacak diye yüreği çıkar. evli olsam ve eşim bana böyle söylemiş olsa bin yıl aklımdan çıkmaz. o saatten sonra isterse yollarıma güller sersin. dil yarası hançerden keskindir. mesleğiniz ve maaşınız var. istediğiniz an bitirebilme özgürlüğüne sahipsiniz. iyi düşünün.

Canim mutlu degilsen bosan bu nedir ya ömrümüzü veririz karsiliga bak al bebegini ve ailenin yanina dön isin gücün paranda var defolup gitsin köyüne

adamı elinden tut istanbulda bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastahanesine götür şayet durumu hiçte normal değil
gene paklarsa istanbul paklar eşinizi

Bizde üç sene oldu ama hala sorunlu bir evlilik içindeyim boşanmak çaremi bilmiyorm düzeleck die kendimixi kandırıyoruz ama bi evlat var bilmiyrm kv de ettiğinin bin katını çeksin..
Artı canım bu ay hz.muhammet (sav)efendimizin hastalığa yakalandığı ay bu ay kötü her bela her kötülük olur dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…