Kocam ve görümcem arkamdan iş çevirmiş

Valla kim olsa çok kirilirdi ve sizin gibi hissederdi..eşinin gözünde bi değerin kalmamış sana saygı duymuyor bundan sonra düzelirim bilmem anlatsan anlar mi sanmam..cocuk yoksa kendinizi daha fazla kendinizi bu duruma düşürmeyin derim..

Benim bile kalbim kırıldı...

Böyle sohbeti muhabbeti olmayan, yanındaki kadınla herhangi bir şey paylaşmaya gönülsüz erkekler neden evlenir hatta neden sevgili olur hiç anlamıyorum. Düzenli seks için galiba. Sohbetsiz insan bana npc gibi gelir hiç çekemem konuşacak hiç mi konun yok hayatsız mısın yani? Görümceyle iş çevirmeye gelene kadar sırf bu yüzden ayrılırdım

Terbiyesizlik!!

Eşiniz sizi benimseyememiş ilgisiz negatif vs. Bir de arkanızdan düşman gibi iş çevirmiş. Bence bunu cidden düşünün. Bence sizi karısı gibi görmüyor. Asıl ailesini görümceniz olarak görüyor.

Eş olmak, hayat arkadaşı olmak bu mu ya
Benim bile gücüme gitti. Hayır koca uydum akıllı diyelim o görümce, kadın değil mi? onun kocası böyle yapsa nasıl hisseder? hiç mi empati yok bu insanlarda?

2 yıldır evliyiz çocuğumuz yok. Severek evlendik önceden görümcemle hiç anlaşamazlardi bana anlatırdı. Evlendikten sonra bacım bacım demeye başladı. Beni salak yerine koymuşsunuz dedim büyütüyorsun dedi. Seni ilgilendirmeyen bir şey konusacaklardi vs diyo. Çok kırıldım çoook. Zaten sogumusfum iyice midem bulandı

Eş olmak, hayat arkadaşı olmak bu mu ya
Benim bile gücüme gitti. Hayır koca uydum akıllı diyelim o görümce, kadın değil mi? onun kocası böyle yapsa nasıl hisseder? hiç mi empati yok bu insanlarda?
Görümcem mesajlarda kendi kocasını da götürmesini söylemiş benimkine. Benimki de ikisini birden nereye götüreyim falan demiş gulmusler. Ya kalbim paramparça. Onun kocası da benden daha saf ve iyi niyetli birisi

Bana normal geldi nedense. Aile arası konuşulacak bir şey vardı belki ve hazir bayramda herkes bir aradayken konuşmak istemiş olabilirler. Ayrıca eşin neye gülecek kendisi de sizinle birlikte disarida zaten. Hani sizi yollayıp arkanızdan gülüyor durumu da yok.

Ha eşim olsa bana söylerdi bir durum var 1-2 biraz çıkalım konuşsunlar vs diye. Ama böyle söylese yine alınırdiniz siz bence, o yüzden de söylememiş olabilir.
Her şeyin içinde olmak zorunda değilsiniz.

Konu başında eşinizle mutlu olmadığınızı yazmışsınız, esinizle araniz kötü oldugu için negatif bir durum oluşturdu bu hareket sizin için.

Aile içinde bilmenizi istemedikleri sıkıntılı bir durum olabilir mi ? Olay sizinle ilgili gibi değerlendirmeyin. Üzmeyin kendinizi. Eşinizin gülmesi ve mesajları sizinle paylaşması çok daha saçma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…