Kocam ve görümcem arkamdan iş çevirmiş

Gerçekten bu platform sayesinde bir konuda ne kadar farklı, hiç akla gelmeyecek yönlerin de olduğunu görüyorum. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?

Gerçekten bu platform sayesinde bir konuda ne kadar farklı, hiç akla gelmeyecek yönlerin de olduğunu görüyorum. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?

Evet boyle dusunuyorum. Zaten kadın kendi kocasını da göndermek istemiş, konu sahibine özel bir durum degil belli ki. Boş boş geyik çevirmek için yapmamişlardir diye düşünüyorum böyle bir şeyi. Aile arasında o an konuşulması gereken hassas bir durum oluşmuştur diye düşünerek yorumladım.

Geyik yapacağız diye evden insanları yolluyorlarsa tabi ki saygısızlık. Ama konu sahibi de bilmiyor mevzuyu.

Doğrudur

Ne alaka ise ben bile kırıldım aşırı derecede gurur kırıcı bir olay, belki bu sebepten bosanilmaz ama eşime çok pis bedel ödetirdim yaptığı salakligi anlardı arkamdan gülmek ne demek, görümce ile de bir daha asla görüşmezdim. Ne düğün ne bayram ne cenaze beni bağlamaz. Kinlendim mi bitmiştir benim icin

Konu sahibi üzmeyin kendinizi. Size, yapılan polim gibi gelebilir ama demek ki aile içinde konuşulması gereken bir durum var.
Eşiniz, çok çocuk görümcenizde ondan çocuk. Kendi aralarında konuşabilirlerdi mesajlara gerek yokmuş..

Bayramı beraber geçirmeseniz gelin bizim yanımıza gelmedi olur gidincende evden gönderiyorlar konuşacağız diye. İkiyüzlülük bunun adı.
Eşiniz de sizinle mecburiyetten çıkmış ki gelelim mi diye mesaj atıyor kardeşine. Madem çıkardın karını dışarı mesaj falan atıp durma yanında güle güle de eline yüzüne bulaştırma yaptığın yanlışı.

Görümcem mesajlarda kendi kocasını da götürmesini söylemiş benimkine. Benimki de ikisini birden nereye götüreyim falan demiş gulmusler. Ya kalbim paramparça. Onun kocası da benden daha saf ve iyi niyetli birisi
Neler hissettiğinizi eşinize açıkça anlatın ve anlamasını sağlayın bence. Eşim beni kırdığı zaman iyice neden kırıldığımı anlayasıya kadar anlatıyorum ve sonra bi daha yapmıyo. Umarım aynı gemide ikinizin olduğunu anlar.

İğrençler!
Sizin büyüteceğiniz bir olay olsa şöyle ilerlerdi konu "hayatım kardeşim benden boyle boyle birsey rica etti, bizim duymamizi istemedigi birsey konusacaklarmiş, o yuzden çıktık haberin olsun", daha kapıdan çıkınca dürüstçe bunu söylerdi, kıs kıs gülüp o sinsi "bacısının" dediğini yapmazdı!

aile içinde konuşmanın bin türlü yolu yordamı vardır bile isteye gelini üzmek için yapılmış kötü bir davranış bence bu

Ben olsam bir daha o akraba topluluğuna gitmem, ailesinin kapısından içeri adim atmam iste.

Neden gelmiyor derlerse rahat rahat konuşun engel olmayayım iste derim.
Bizzat bana aşk olsun niye alındın laga lugasi yapan olursa evliliğimin içinden dışarı çıkın da rahat rahat anlaşalım der bozarim.
Sonra nomu kötü kalpli.

Eşiniz gelip size ya sanırım özel bir şey konuşacaklar benim bulunmamı da istemediler gel birlikte gezelim dese okeydi. Ama adam karşında pişkin pişkin gülerek eşimi getireyim mi diye mesaj atıyor.
Sizin yerinizde olsam sürekli konusunu açıp bu olayı laçkalaştırmam zaten mutsuzum diyorsunuz.
Yapılması gereken ilişkinizin artı/eksi yönlerini taramanız ve bu evlilikle ilgili karara varmanız. Son durum zaten belirleyici olacaktır.

Bir daha görüşmeyin bayramda bile soran olursa arkamdan rahat konusamiyorlarmis rahat biraktim sonsusza kadar dedikoducu tayfayi.birde o es kisisi zilgiti hak etmis bi kac gun trip atin empati yoksunu adam aynisi esinizin basina gelse babanizin evine asla gitmez adim gibi eminim

Kocama uzun bir süre küserdim sanırım hiçbir işini yapmaz yüzüne bakmazdım özür dileyip hatasını kabul edene kadar.
Sizi dışarı çıkarması sorun değil bunu ablasının emriyle yapması sonra yine onun emriyle eve geri götürmesi sorun
Gerçekten o eve geri döndünüz mü ?
Siz de pasifsiniz

Aile arası bişey olabilir ama eşiniz size diyebilir böyle böyle binduruum var biz çıkalım onlar konuşsun sonra geliriz yada gorumceniz diyebilir böyle böyle durum var siz dışarıya çıkın hem gezmiş olursunuz hemde biz bu konuyu daha rahat konuşabiliriz ayrıca sizi ailenden biri görseler zaten dışarıya çıkın demezler ki yanınızda konuşurlar teyze falan baya baya dışarda kalıyor siz evin bingelini bı kızı olmuşsunuz sizin yanınızda daha rahat konuşulabilir ortada net bişey var sizi aileden biri görmüyorlar eşinde buna fırsat vermiş gizli bişey yapmışsa bence eşin seni benimseyememis arkanızdan gizli işde çevirebilir ortada net yani sizi salak yerine koyuyorlar eşinizin ailesi ve eşinizde bunlara yardimci olmuş bu evlilik sonuna kadar böyle gider yada bir şekilde kurtulursun bu evlilikten

Ve eşiniz ile konuşmayın bir süre dediklerini yapmayın küsmezde yaparsanız eşimde bu durumdan memnun ben ailemin yanında olup eşime kumlaz kurmaya devam edeyim der eşiniz ve siz o evde hiç olursunuz sizi umursamaz sizin dediginizi yapmaz direk aile ne derse o olur der yani açık ve net

Sizde onların lafıyla hareket ettiyseniz sizde pasifsiniz canım ya mesajı yakaladığıniz an trip küsme dedikelrini yapma kaynanam gile gorumcenle konuşma gitme canım oralara uzak ol esinide belli bir süre uzak tutmaya çalış seni benimsemesi lazım sizi açık ve net eşiniz umursamıyor seninle arani bozor onlar için onlarla arani bozmaz senin için ağırlığını köy derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…