- 27 Şubat 2023
- 577
- 554
- 33
- Konu Sahibi kirmizicilek00
-
Gerçekten bu platform sayesinde bir konuda ne kadar farklı, hiç akla gelmeyecek yönlerin de olduğunu görüyorum. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?Bana normal geldi nedense. Aile arası konuşulacak bir şey vardı belki ve hazir bayramda herkes bir aradayken konuşmak istemiş olabilirler. Ayrıca eşin neye gülecek kendisi de sizinle birlikte disarida zaten. Hani sizi yollayıp arkanızdan gülüyor durumu da yok.
Ha eşim olsa bana söylerdi bir durum var 1-2 biraz çıkalım konuşsunlar vs diye. Ama böyle söylese yine alınırdiniz siz bence, o yüzden de söylememiş olabilir.
Her şeyin içinde olmak zorunda değilsiniz.
Konu başında eşinizle mutlu olmadığınızı yazmışsınız, esinizle araniz kötü oldugu için negatif bir durum oluşturdu bu hareket sizin için.
Gerçekten bu platform sayesinde bir konuda ne kadar farklı, hiç akla gelmeyecek yönlerin de olduğunu görüyorum. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
DoğrudurEvet boyle dusunuyorum. Zaten kadın kendi kocasını da göndermek istemiş, konu sahibine özel bir durum degil belli ki. Boş boş geyik çevirmek için yapmamişlardir diye düşünüyorum böyle bir şeyi. Aile arasında o an konuşulması gereken hassas bir durum oluşmuştur diye düşünerek yorumladım.
Geyik yapacağız diye evden insanları yolluyorlarsa tabi ki saygısızlık. Ama konu sahibi de bilmiyor mevzuyu.
Ne alaka ise ben bile kırıldım aşırı derecede gurur kırıcı bir olay, belki bu sebepten bosanilmaz ama eşime çok pis bedel ödetirdim yaptığı salakligi anlardı arkamdan gülmek ne demek, görümce ile de bir daha asla görüşmezdim. Ne düğün ne bayram ne cenaze beni bağlamaz. Kinlendim mi bitmiştir benim icinLafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
Neler hissettiğinizi eşinize açıkça anlatın ve anlamasını sağlayın bence. Eşim beni kırdığı zaman iyice neden kırıldığımı anlayasıya kadar anlatıyorum ve sonra bi daha yapmıyo. Umarım aynı gemide ikinizin olduğunu anlar.Görümcem mesajlarda kendi kocasını da götürmesini söylemiş benimkine. Benimki de ikisini birden nereye götüreyim falan demiş gulmusler. Ya kalbim paramparça. Onun kocası da benden daha saf ve iyi niyetli birisi
İğrençler!2 yıldır evliyiz çocuğumuz yok. Severek evlendik önceden görümcemle hiç anlaşamazlardi bana anlatırdı. Evlendikten sonra bacım bacım demeye başladı. Beni salak yerine koymuşsunuz dedim büyütüyorsun dedi. Seni ilgilendirmeyen bir şey konusacaklardi vs diyo. Çok kırıldım çoook. Zaten sogumusfum iyice midem bulandı
aile içinde konuşmanın bin türlü yolu yordamı vardır bile isteye gelini üzmek için yapılmış kötü bir davranış bence buBana normal geldi nedense. Aile arası konuşulacak bir şey vardı belki ve hazir bayramda herkes bir aradayken konuşmak istemiş olabilirler. Ayrıca eşin neye gülecek kendisi de sizinle birlikte disarida zaten. Hani sizi yollayıp arkanızdan gülüyor durumu da yok.
Ha eşim olsa bana söylerdi bir durum var 1-2 biraz çıkalım konuşsunlar vs diye. Ama böyle söylese yine alınırdiniz siz bence, o yüzden de söylememiş olabilir.
Her şeyin içinde olmak zorunda değilsiniz.
Konu başında eşinizle mutlu olmadığınızı yazmışsınız, esinizle araniz kötü oldugu için negatif bir durum oluşturdu bu hareket sizin için.
Aile arası bişey olabilir ama eşiniz size diyebilir böyle böyle binduruum var biz çıkalım onlar konuşsun sonra geliriz yada gorumceniz diyebilir böyle böyle durum var siz dışarıya çıkın hem gezmiş olursunuz hemde biz bu konuyu daha rahat konuşabiliriz ayrıca sizi ailenden biri görseler zaten dışarıya çıkın demezler ki yanınızda konuşurlar teyze falan baya baya dışarda kalıyor siz evin bingelini bı kızı olmuşsunuz sizin yanınızda daha rahat konuşulabilir ortada net bişey var sizi aileden biri görmüyorlar eşinde buna fırsat vermiş gizli bişey yapmışsa bence eşin seni benimseyememis arkanızdan gizli işde çevirebilir ortada net yani sizi salak yerine koyuyorlar eşinizin ailesi ve eşinizde bunlara yardimci olmuş bu evlilik sonuna kadar böyle gider yada bir şekilde kurtulursun bu evliliktenLafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
Ve eşiniz ile konuşmayın bir süre dediklerini yapmayın küsmezde yaparsanız eşimde bu durumdan memnun ben ailemin yanında olup eşime kumlaz kurmaya devam edeyim der eşiniz ve siz o evde hiç olursunuz sizi umursamaz sizin dediginizi yapmaz direk aile ne derse o olur der yani açık ve netLafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
Sizde onların lafıyla hareket ettiyseniz sizde pasifsiniz canım ya mesajı yakaladığıniz an trip küsme dedikelrini yapma kaynanam gile gorumcenle konuşma gitme canım oralara uzak ol esinide belli bir süre uzak tutmaya çalış seni benimsemesi lazım sizi açık ve net eşiniz umursamıyor seninle arani bozor onlar için onlarla arani bozmaz senin için ağırlığını köy derimLafı çok uzatmak istemiyorum. Eşimle zaten olan problemlerimiz var. Onun çok negatif, suratsız, sohbetsiz, ilgisiz olması vb gibi. Bunun yaninda bir de gorumcemle mesajlarını yakaladım. Bayramı beraber geçiriyorduk. Eşim seni gezmeye götüreyim mi dedi ben de olur dedim. Beraber cafeye gittik. Eşim gorumcemle mesajlasip gülmeye başladı ama ne konuştuklarını söylemedi. Sonradan öğrendim ki meğer eşime demiş ki "gelini dışarı çıkar onun yanında rahat konuşamıyoruz teyzemlerle falan" eşim de beni almış götürmüş. Ve benim yanımda gorumceme mesaj atmış ne yaptınız gelelim mi falan diye. Kendimi çok salak hissettim. Son damla olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?