kocam ve kayınım.....

eslem_beyda

gülmeyenler bahçesi...
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
99
67
28
merhaba arkadaşlar. evleneli 7 ay oldu .kaynım ne istemeye ne nişana ne düğüne ne de işi düştüğü halde evimize filan geldi .düğünün hemen ardından eşim beni alıp başbaşa vakit geçirebileceğimiz bi yere gittik .evimiz başka şehirde olduğu için ve ertesi gün yola çıkacağımız için ben annemle kalmak istedim , kaldım da . kaynım o gece eşime annemde kalmamın yanlış olduğunu,anneme bu kadar izin verirse tepelerine çıkacağımı filan söylemiş.ertesi gün ben kayınvalidemi görüp yola çıkmak istedim evimiz çok uzak bi şehirde çünkü .kaynım gelip düğüne gelemedim kusura bakmayın deyip düğün hediyesi olarak size 2000 tl takıyorum ama üstümde yok dedi.bizde eşimle birbirimize bakıp gülümsedik.çünkü kaynımın düğünden önce de yaptığı bir sürü saçmalık vardı verdiği tek bi sözü bile tutmadı ve bu yüzden düğünümüzü bile bayağı eksik şeylerle tamamladık .neyse aradan 3 ay geçti ve biraz paraya ihtiyacımız oldu altın bozdurmak istemedik abine söyle düğünümüzde taktığı parayı verse ya dedim ben de. abisi ne derse beğenirsiniz ... ben öyle birşey demedim siz yanlış anlamışsınız benim bakmam gereken bi ailem var değil 2000 20tl bile veremem filan .şok oldum sanki zorla taktırmışız gibi konuştu.eşim abisin huyunu bildiği için takmadı ama ben çok sinirlendim. kaynımın bunca olumsuzluklarına rağmen eşim şimdi bütün altınlarımızı ve arabamızı satıp abisi ile ortak iş yapmak istiyor .üstelik abisine güvenmediğini defalarca söylüyor .abisi çok para göz .ben de ev alalım istiyorum.eşim abimle ortak iş yapmak istiyorum yoksa onunla bağlarımız kopacak diyor.. bu adam kârı içn herşeyi yapar ve ben de tüm birikimimi buna yatırmak istemiyorum eşimi de üzmek istemiyorum ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım ailemin huzuru bozuldu kavgadan bıktım...

koparsa kopsun, ailesi varmış bak adamın, sizinki aile değil sanki, adamın amacı kardeşini sömürmek
psikolojik baskı yapıyor demekki kardeşine, kardeşi böyle dediğine göre
hayatının hatasını yapar, toparlanmasıda yıllar alır, hayır arada seninde hayatın mahfolcak

Kaynin kac yasinda? Cok zor durumunuz bence

Sizin yerinizde olsam tek bir altin bile vermezdim ne demek ya altinlar senin degilmi senin iznin olmayan bir is icin kesinlikle alamaz. Birak kirilirsa kirilsin ilerde isi batirip bes kurussuz kalmaktansa kirilmasi daha iyidir gerekirse sert bir sekilde uyar bence

Benim rizam yok..
Hakkimida helal etmiyorum deyin..
İnancli biriyse zaten esin rizasi olmadan adim atmaya korkar.

Benzer durumlar yaşamış biri olarak kesinlikle ortak iş yapmasını istemem! Olan düzeninizde bozulur. Heleki böyle bir abi ile.
Eşim ailesiyle görüşmüyor. Abilerini Çoktan hayatından çıkardı. Aile önemli tabiki ama böyle olmaz olsun!

Eşine bu yorumu okut canım ...
Seneleeerrr seneler önce eşim geldi ve abisiyle ortak iş yapacağını söyledi ,abisi değil işine eşine bile sahip çıkmayan biri ..Ben onca karşı çıkmama rağmen tutturdu ,her şeyi de kendi üstüne yapmış borçlar dahil ,neyse bunlar 8 ay kadar bir süre birlikte çalıştılar ve abisi haber bile vermeden çekip gitti ..Kendine daha iyi bir iş bulmuş ..Ne kadar borç harç varsa benim salağın üstüne kaldı ..Borç dediysem az bi miktar değil haaa bir sıfır daire ,artı 70 bin lira paramız buhar olup uçtu..Sonunda dükkan da kalmadı en son satmak zorunda kaldık..
Satacağımızı öğrenen abisi ne mesajı attı biliyor musun ? X sana motorumu bırakmıştım o dükkan satılınca motoru ödemeyi unutma !!!

Ev almak çok mantıklı, eşin bile bile gelsin beni şey etsin diyor resmen abisine..!!!
Kavgasız gürültüsüz ev için ikna et eşini. Para biriktiririz yine iş yeri açarsınız falan desen?

Böyle bir abiyle bag kopsa ne olur , kopmasa ne olur .

Senin yerinde olsam asla ama asla , Altinlarimi vermezdim ..

Hemde boyle bir adama!
Esindede zerre kadar akil yokmu ?
Dogruyu yanlisi ayiramiyormu ?

Bende kiblemistim..
Bunun yuzunden ceza yedi.
Yoneticiler uyardik ama durulmadi yine kiblendigi icin ban yedi..
Bani acildi yine ayni tas ayni hamam...
biliyorum bu yüzden ban yediğini, o yazmaktan bıkmıyosa bende kib lemekten bıkmam.
her zaman kib'e basar geçerimde bu sefer uyarayım dedim

çok ama çok zor bir durum ama bile bile de lades yapılmaz ki ... duygusal değil mantıklı haraket etmeli eşiniz ki şuan ki en iyi yatırımınız ev almak olcak gibi duruyo ortak iş yapmak yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…