kocam ve kayınım.....

Ayyyy gidecek paralar ya. Bağ kopmasın diye iş mi yapılırmış ilk defa duydum böyle bir şeyi. Kesinlikle izin vermeyin. Çok üzülürsünüz...

Ya konuyla bi alakası yok gibi ama. bizim altınlar varken de hep bir arsa alma bir işe girme bir yatırım yapma durumu gündemdeydi.. yani 2 hafta da bir arsa varmış dükkan varmış ev , yazlık varmış mevzuları yemekteyken konuşulurdu. aklıma geldi yazayım dedim. sonrası ev aldık altın neyin kalmadı. borçlar var.. pek bi ne yapıyorsunuz ediyorsunuz diyen yok ortada :)
canım eşinin abisinin durumu ortada. iş için çok istiyorsa eşin ortak birşeyler katılsın. abisi ne kadar katıyorsa sizde o kadar katın.
eşinle aranı bozmadan konuşmaya çalış. allah yardımcın olsun

ortaklık işi benim aklıma yatmadı şöyle ki kaynınız dediğiniz adam sözler verip hiç birini yerine getirmemiş üstelik sizi yalancılıkla suçlamış her şeyi geçti eşimde biliyor huylarını diyorsunuz abisinin neden bile bile lades yapıyor aynı işe girmezlerse bağlarımız kopar demiş emin olun o adam bööyle yapmaya devam ederse ki eder kaç yaşında adam değişecek değil ya işte o zaman da bağlarınız kopar en sadece zaman kazanmış olur kaynınız bağlarınızı koparmamanız için, ama bana kalırsa eşiniz şimdiden abisiyle bu işe girmesin ve daha az hasar ve zararla kopsun bağları ileride daha çok hasarlı ve zararlı bir bağ kopma olur bu durum bu sefer ailenize yani ikinize belki ileride doğacak olan çocuğunuzada zararı olur bu durumların ilerisini düşünün her zaman anı yaşamasın eşiniz.

Eşin açsın işi ama tek olarak ver altınların bi kısmını oda üstüne kredi çeksin.
Îşin içine para girince kardeş mardes kalmaz ortada.
Annende kalmanda garipmiş gerçekten

Pardon otel denilen sey kalmadi mi? Yani illahi ilk geceyi büyüklerin yanindami geçireceksiniz? Bilemedim, çok tuhafima gitti. Gelin çikarmaya geliyorlar, dügün oluyor, büyük ihtimalle biraz gözyasi dökülüyor, sonrada tekrar ann/baba evine? O dügünün ne anlami kaldi anlamiyorum? Kayinin esini doldurmasi yalnistir ve tüm söyledigi seyler dogru degildir AMA özünde hakli.

Gelelim esine, nasil mi ikna edeceksin? Sonuna kadar rest çekmek ile. Sadece laflar ile degil, gerekirse annenlerde kalirsin, gerekirse banka kartlarina, kredi kartlarina el koyarsin. Ayrica o altinlar senin, hiç kimse seni o altinlari bozdurmaya zorlayamaz.

Benim de bi büyük bide küçük kaynim var ikisinden de çekiyorum birisi de evli eltimden de çekiyorum

akrabayla iş yapılmaz
değil çok iyi olsa bile yapılmazda bu abiyle hiç yapılmaz eğer eşiniz ortak iş kurarsa o altınlarınızın giden paranızın üstüne bir bardak su için şimdiden

Düğün gecesi annende mi kaldın? Pes doğrusu o konuda kaynın haklı.
Arayıp düğünde takacağın parayı ver demek de saçma olmuş.
Bırak bağlar koparsa kopsun.

Bu modelle ortak is yapmasini hic dogru bulmadim, basiniz dertten kurtulmaz

sakın iş yapmasın.. neden iş yapcakmış çok saçma..
düğün gecesi annede kalmak da ayrı bir saçma..
aylar sonra düğünde takacağı 2bintl'yi istemek de saçma..

Aekadaslar gercekten kararli olup rest cekmek dayanilmaz oluyor artik .hem duygusal bi kadinim cogu soylem ve tartismalarin altindan kalkamiyorum .mideme yumruk oturuyo sanki. Bana maddiyat senin maneviyatinin onune gecmis dedi dun gece resmen para göz olmak ile itham edildim . cunku bana ait olan kisma hic dokunma kendinin tasarrufunda olanlar icin sana musaade ediyorum dedim . ailesi ile arasina giriyomusum boyle yaparak . verip kurtulmak istiyorum artik o raddeye geldim bunaldim

Kendine ait olani verme sakin. Esinin niyeti belli seni bezdirmek.

Bence kocanızla kesinlikle kavganızı yapın asla taviz vermeyin birlikte işe girmesini engelleyin.
Geçinemeyecekleri belli oyüzden ileride yine kopacak sizi acındırıp ikna etmesine izin vermeyin bence
Hergün pişman olmaktansa 1-2 ay küs kalın huzursuz kalın ama asla taviz vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…