Kocam ve oğlum ve takintili ben???

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
Esim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan

Eşinin tavrı nasıl sana ve oğluna

Şimdi dürüst olmak gerekirse insan en çok kendi çocuğunu sever.Yani çok azdır öyle adaletli hassas insana rast gelmek.Kendinjzi yiyip bitirene kadar açıkça konuşun.

Sosyal medya paylaşımlarının bu kadar ciddiye alınmasını doğru bulmuyorum.
Ama doğrusu kendi çocuklarını içten içe daha çok seviyordur. Bundan daha doğal bir şey yok bence. Sizi de paylaşmayı tercih etmiyor olabilir. Şahsen ben de eşimle çok paylaşmam, neden paylaşmıyor diye ona da sormam.

Şimdi dürüst olmak gerekirse insan en çok kendi çocuğunu sever.Yani çok azdır öyle adaletli hassas insana rast gelmek.Kendinjzi yiyip bitirene kadar açıkça konuşun.
Ne diyebilirim peki kendi cocuklarini opup koklarken kotu oluyorum trip atiyorum vs

Sindiremiyorum galiba yavas yavas

Ne diyebilirim peki kendi cocuklarini opup koklarken kotu oluyorum trip atiyorum vs
Kendi çocukları dediğiniz ortak olan çocuklar değil mi? Sizde biraz değişiksiniz. Düşüncelerinizi anlamaya çalışıyorum ama evlatla bir tutmasını beklemeyin. Sadece onun gözüne soka soka diğerlerini seviyorsa eşiniz haksız diyebilirim

Hayir kendi cocuklarini palladium bizi paylasmamasi biz bir aileyiz

Sosyal medyaya bu kadar anlam yüklememek gerek size ve çocuğunuza iyiymiş ama bu size yetmiyor demek ki. İlla kendi çocuklarıyla eşit olsun istiyorsunuz ama bu mümkün değil. Eşiniz sizin oğlunuzu baba gibi sevebilir ama gibi olur o ancak. Herkes için kendi çocuğu daha kıymetlidir ve bundan daha doğal bir şey olamaz. Asıl siz adam kendi çocuğunu öptü kokladı diye trio atmaya devam ederseniz ortada bir aile bırakmayacaksınız. Sürekli kendi çocuğu vurgusu yapıyorsunuz öyle olunca sanki eşinizin çocukları ve sizin çocuğunuz gibi duruyor ama bütün çocukların annesi sizsiniz. Bence bu konuda sorun sizde, eşinizde değil

Kendi çocuklarını öpüp koklaması daha normal değil mi? Siz eşinizin çocukları olsa kendinizinkileri mi daha çok öper koklarsınız onunkileri mi? Okula getirip götürüyormuş, tüm ihtiyaçlarını karşılıyormuş, gayette iyi bakıyormuş işte. Kendi evladı gibi olmasını beklemeyin.

Kendi çocukları dediğiniz ortak olan çocuklar değil mi? Sizde biraz değişiksiniz. Düşüncelerinizi anlamaya çalışıyorum ama evlatla bir tutmasını beklemeyin.
Tabi onlard bizzat kendi kanım bilmiyorum o boyle yapinca kafamda onlar onun bu benim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…