- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Eşinin tavrı nasıl sana ve oğlunaEsim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Şimdi dürüst olmak gerekirse insan en çok kendi çocuğunu sever.Yani çok azdır öyle adaletli hassas insana rast gelmek.Kendinjzi yiyip bitirene kadar açıkça konuşun.Esim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Iyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmazEşinin tavrı nasıl sana ve oğluna
Ne diyebilirim peki kendi cocuklarini opup koklarken kotu oluyorum trip atiyorum vsŞimdi dürüst olmak gerekirse insan en çok kendi çocuğunu sever.Yani çok azdır öyle adaletli hassas insana rast gelmek.Kendinjzi yiyip bitirene kadar açıkça konuşun.
Ben paylasmam o paylasir kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz Okula birakir yedirir vs ama bakisi bile farkli benceAyirim var demek ki ortada. Konusmaniz lazim. Genel olarak eklemek istedigim: cocuklarinizi sosyal medyada paylasmayin.
Hayir kendi cocuklarini palladium bizi paylasmamasi biz bir aileyizAnlamadım eşiniz sizin oğlunuzla ve sizinle olan fotoğrafını paylaşmıyor diye mi boşanmayı geçiriyorsunuz aklınızdan? Sevgi ölçütü mü sosyal medyadan paylaşım yapmak?
Sindiremiyorum galiba yavas yavasSosyal medya paylaşımlarının bu kadar ciddiye alınmasını doğru bulmuyorum.
Ama doğrusu kendi çocuklarını içten içe daha çok seviyordur. Bundan daha doğal bir şey yok bence. Sizi de paylaşmayı tercih etmiyor olabilir. Şahsen ben de eşimle çok paylaşmam, neden paylaşmıyor diye ona da sormam.
Ben dogurdum onlrida hepimiz 1 evdeyizBelki onlarla aynı evde yaşamadığı için kendince telafi ediyordur
Yapmiyor ne alirsa hepsinedir vs. Ama digerlerinj opuyo kokliyo benimkini opmez vs.Oğlunuza karşı davranışları nasıl? Oğlunuza karşı iyiyse, ayrımcılık yapmıyorsa, dediğiniz durum çok da önemsenecek bir şey değil. Altı üstü sosyal medya.
Kendi çocukları dediğiniz ortak olan çocuklar değil mi? Sizde biraz değişiksiniz. Düşüncelerinizi anlamaya çalışıyorum ama evlatla bir tutmasını beklemeyin. Sadece onun gözüne soka soka diğerlerini seviyorsa eşiniz haksız diyebilirimNe diyebilirim peki kendi cocuklarini opup koklarken kotu oluyorum trip atiyorum vs
NasılBen dogurdum onlrida hepimiz 1 evdeyiz
Hayir kendi cocuklarini palladium bizi paylasmamasi biz bir aileyiz
Tabi onlard bizzat kendi kanım bilmiyorum o boyle yapinca kafamda onlar onun bu benim diyorumKendi çocukları dediğiniz ortak olan çocuklar değil mi? Sizde biraz değişiksiniz. Düşüncelerinizi anlamaya çalışıyorum ama evlatla bir tutmasını beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?