Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Yapmiyor ne alirsa hepsinedir vs. Ama digerlerinj opuyo kokliyo benimkini opmez vs.
Yani iç güdüsel olarak bana anormal gelmiyor. Kendinizi yerine koyun düşünün. İlla ki farklı yaklaşırsınız.
Siz aradaki açığı kapatmaya çalışın. Çocuklar birbirlerini ayrı görmesinler bence bu daha önemli

Rahatlatici oldu bilmiyorum uzuluyorum sadece niye boyle ogluma haksizlik yapiyomuyum acaba vs..

Iste bunu yapamiyorjm oglum onu babasi biliyo baba diyor ona kendi babasini gormuyor bana gelip anne babam neden kardesimi opuyo beni opmuyo diyince cinnet geciriyorum

Rahatlatici oldu bilmiyorum uzuluyorum sadece niye boyle ogluma haksizlik yapiyomuyum acaba vs..

Bir taraf kendini eksik hissetmesin diye asıl ayrımcılığı siz yapıyorsunuz bu durumda. Evlat ayıran sizsiniz aslında. Ortada bir haksızlık var evet siz tarafından eşinize ve eşinizden olan çocuklarınıza karşı yapılıyor.

Evet haklisiniz bilmiyorum oglum baba dedigi icin farki hissediyodur mutlaka bunlar üzdü

Iste bunu yapamiyorjm oglum onu babasi biliyo baba diyor ona kendi babasini gormuyor bana gelip anne babam neden kardesimi opuyo beni opmuyo diyince cinnet geciriyorum
Bak bu kötü olmuş işte. Keşke onu babası olarak bilmesini sağlamasaydınız. İleride açıklamak da zor olur. Kendi babası nerde?

Yapiyomuyum bilmiyorum esim cocuklara kizdiginda dahi sanki benim ogluma daha cok bakip kiziyo gibime geliyo herseui batiyo evladim kabul gormuyor gibi

Eşinizin kendi çocuklarını daha çok sevmesi normal ama bunu sizin çocuğunuz yanında yapmasa daha iyi. Ya hepsini sevip öpecek ya hiçbirini.
Oğlunuzun gözüne sokarak yaparsa onu uzer elbette. Çünkü çocuk bu durumu anlayamaz
Siz bu konuda uyarın farkında olmayabilir

yani siz ve ilk evliliğinizden çocuğunuzu dışlıyor gibi mi düşünüyorsunuz?
çocuğunuzun babası hayatta mı? görüşüyorlar mı?
eşinizin ilk çocuğunuza da babalık yapmasını mı istiyorsunuz?
çocuğu pedagoga götürmeyi düşünür müsünüz? siz farkettiyseniz o çoktan farketmiştir.

Buna üzülürüm işte şu anda eşinizi boğmak geldi içimden kusura bakmayın. Eğer çocuk onu babası biliyorsa ve göstere göstere ayrım yapıyorsa Allah sorar hesabını sorsunda zaten. Evladı gibi sevemez ama onuda öpmek arada sırada sarılmak zor olmasa gerek

Evlenirken, eşinizi 'baba' bilecek çocuğunuz için konuşmadiniz mi? Yazık küçücük yavruya,onu da öpüp koklasa incileri dökülür çünkü.. bunun senin çocuğun benim çocuğumla alakası yok,herkes kendinden olanı daha çok sever doğal olarak ama fiziksel sevgi eşit olmalı. Sadece yedirdim,icirdim,okula biraktimla olmuyor o babalık sıfatı.

Yapmiyor ne alirsa hepsinedir vs. Ama digerlerinj opuyo kokliyo benimkini opmez vs.
Kendinizi doldurmayın bence. Onlar eline doğmuş, gözüne küçük geliyorlardir. Bence yaptığının farkında bile değildir. Hiç konuşmayı denediniz mi

Babasi esimi biliyo baba diyo öz baba yok evlendi gitti sorumsuz biri kendi cocuklarimiz olunca boyle oldu

KESKE hep esim diretti baba desin diye bezini aldi yatirdi yedirdi vs. Ama kendi cocuklari olunca farklilasti
Babalıga heves etmiş, kendi çocukları oluncada unutmuş biraz tabiki kendi çocukları daha ön planda olur ama çocuğun onu babası olarak bildiğini düşünerek daha dikkat etmesi gerekiyordu. Eşinizle açık açık konuşsanız nasıl olur?

Ne diyebilirim peki kendi cocuklarini opup koklarken kotu oluyorum trip atiyorum vs
Vallahi şimdi eşim dostum değilsiniz ki açık açık konuşayım.Kirmak istemem sizi ama evlenirken bu risk vardı değil mi.Netice herşey güllük gülistanlık olsun isteriz ama böyle kazalarda olabiliyor iste.Kesinlikle konuşun en iyi çözüm bu

Kendi çocukları kendi çocukları dediğiniz sizinde çocuklarınız aslında değil mi? Sanki onlar eşinizin başka kadından olan çocukları gibi yazmışaınız.

Oğlunuz babam kardeşlerimi öpüyor beni neden öpmüyor diyecek kadae hissediyorsa aradaki farka çok üzücü bu durum.

Eşiniz ne diyor konusunca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…